ביוב בנין נסתם והגי'פה יוצאת בדירה בקומה א'

פורום אינסטלציה נועד לקבלת מידע, הצעות, מענה לשאלות ופתרונות לכל נושא בתחום האינסטלציה, אינסטלטורים מנוסים ומקצועיים נותנים מענה ומייעצים בנוגע לתיקונים, תשתיות, סתימות ופתרון בעיות, זה המקום לשוחח עם המומחים.
תנאי השימוש בפורום

ביוב בנין נסתם והגי'פה יוצאת בדירה בקומה א'

חגית 3.06 (00:56)
האם למישהו יש פתרון לבעיה שאתאר כאן? אנו גרים בקומה ראשונה.
כבר פעם רביעית (כל כמה חודשים זה קורה). דיירים ממשיכים לזרוק מגבונים לאסלה , המגבונים מתאספים בביוב הבנין שבקומת הקרקע. הביוב נסתם. וכל הגי'פה עולה אלינו לדירה בקומה א' ויוצאת מחור הריצפה של המקלחון ומציפה עם ריחות זוועה.
חוץ מלפתוח את הביוב עם ביובית ולבקש מהשכנים לא לרוק מגבונים.
יש למישהו הצעה שתפתור את הבעיה לתמיד ?
(וחוץ מ- קו ביוב בנפרד כי הבנתי שזה תהליך רציני)

תודה רבה מראש לעוזרים.ביוב בנין נסתם והגי\'פה יוצאת בדירה בקומה א\'
הוסף תגובה קישור ישיר

ביוב

אווה 3.06 (08:52)
ישנם פתרונות אבל חייבים לראות את המצב במקום.
העצה הטובה ביותר היא להזמין ייעוץ מקצועי על חשבון הועד.
נכון, אחד הפתרונות זה קו נפרד עבורכם, "תהליך רציני" היא לא הבעיה אלא שאלה רק כמה זה יעלה. גם בקשר לפתרון זה חייב איש מקצוע כדי לתכנן זאת.
פתרון אחר אולי (אם זה אפשרי מבחינת המצב בשטח) להתחבר לצינור בקומת קרקע עם מפצל Y שסגור בפקק ובזמן סתימה, הפקק יקפוץ ומשם יצא הג'יפה "לרווחת" כל השכנים.
הוסף תגובה

אשמח לקבל מספר פלאפון שלך. תודה. (ל"ת)

חגית 3.06 (13:54)
הוסף תגובה

מצטערת אבל אני לא יועצת, את צריכה יועץ אינסטלציה

אווה 3.06 (14:25)
...גם בגלל שיכול להיות שיש בעיה בצנרת עצמה, שיפועים לא נכונים, זויות לא נכונות או שורשים של צמחייה שנכנסו וסתמו אותה.
הוסף תגובה