תשלום על עיצוב פנים
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית
www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
נעמה
6.03 (15:42)
שאלה: כשאני שוכרת מעצב פנים, התשלום הוא מראש או לאחר סיום העיצוב?
כמה צריך לעלות שכר הטרחה למעצב הפנים באחוזים מהתקציב, כלומר אם אני מקציבה בערך 70,000 ש"ח לעיצוב הבית, כמה מזה למעצב?
אני מעצבת רק סלון, פינת אוכל וחדר הורים, כולל רהיטים.
איריס
27.10 (23:39)
התשלום הוא בשלבים לפי התקדמות הפרוייקט. כך אני נוהגת לעשות. יש הנוהגים לתמחר 10% מהתקציב. אני מתמחרת לפי תכולת העבודה.
נחמי מעצבת פנים
5.12 (15:50)
אם זה כולל שבירת קירות, תוכניות אינסטלציה וחשמל, זה תמחור מסוים, ואם זה כולל בעיקר הום סטיילינג והלבשת הבית זה תמחור שונה לחלוטין, בנוסף אני מאד ממליצה לך לקחת מעצבת שתוכל לתת לך כמות שעות שהיא תבוא איתך לחנויות, מניסיון - זה חוסך בזמן, בכסף, ובעיקר משתלם מבחינת התוצאה.
מוזמנת ליצור איתי קשר, אבין מה הצרכים המדויקים שלך ואתן לך תמחור הוגן (:
המייל שלי
[email protected]
זמינה גם בנייד 0548485753
לילה טוב, ובהצלחה!
מיכל - מעצבת פנים
8.03 (14:24)
היי נעמה,
בדר"כ התשלום הוא לפי שלבים- ברגע חתימת החוזה, בסיום העבודה ולפחות עוד 2 שלבי ביניים (כל מעצב ושיטת עבודתו). קחי בחשבון ששכר טרחה למעצב בתקציב שלך הוא מינימום 10%. שוב, כל מעצב ושכרו..
מוזמנת להתרשם מהדף העסקי שלי ולקבוע פגישת היכרות ללא עלות, בה גם אוכל להסביר על התהליך כולו.
www.facebo...iorDesign/
מיכל מייזליש - תכנון ועיצוב פנים
0545-201401
ראנה
6.08 (11:13)
היי ..
שאלה בקשר ל2 השלבי ביניים , תחת איזה כותרת?
אני צריכה דוגמה איך מחלקים תשלומים ..
אני מקבלת שליש בחתימת חוזה ושליש בעת מסירת ההדמיות והתוכניות , והשלישי השלישי אבוד לי
רונית אליאס
27.03 (16:00)
כמו שכבר ענו לך, התשלום הוא בשלבים. מוזמנת לשוחח איתי ואסביר?: 0544317393 בברכה,
רונית אליאס הום סטיילינג שמרגיש אנשים