אמצעי אבטחה לבית

פורום אזעקות, מצלמות ובית חכם עוסק בכל הפתרונות לבית חכם, אזעקות, פורום מצלמות אבטחה, שאלות לבעלי מקצוע, רעיונות ואף מהווה במה להצגת מוצרים חדשים בתחום והמלצות על בעלי מקצוע ומוצרים מומלצים.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

אמצעי אבטחה לבית

הילה 30.07 (14:14)
אני מחפשת סוכן ביטוח טוב שייתן לי ייעוץ לגבי אמצעי אבטחה לבית פרטי במושב. פשוט הלקוחות שלי סיפרו לי שבעבר היתה להם בעיה עם הביטוח אחרי פריצה לבית בגלל שלא היתה התאמה בין מה שהסוכן דיווח למה שבאמת היה להם מבחינת אבטחה (דרך אגב, שתדעו שסוכן ביטוח חשוף לתביעות אם הוא נותן ייעוץ לא נכון
אשמח להמלצה על מישהו טוב שמכיר את האותיות הקטנות של הביטוחים. תודה רבה ושבת שלום.
הוסף תגובה קישור ישיר

ביטוח לבית

פתרונות טכנולוגיים ל 28.07 (14:50)
הילה שלום,
יש פרטים לא ברורים במה שידוע לך דרך הלקוחות שלך.
כאשר אדם מבקש לבטח דירה או עסק, סוקר חב' הביטוח מגיע ומספק כתב כמויות שעל פיו אנו אנשי האבטחה מבצעים התקנה. כמובן שניתן להוסיף גלאים מעבר למה שנדרש ע"י הביטוח.
במידה וחו"ח קורה ארוע פריצה, הסוקר מגיע ובודק ברכזת המערכת מה קרה. האם המערכת נדרכה באותו יום, האם היו התראות וכו'. על סמך זה התביעה מאושרת או נידחית.
אם בבית היתה מערכת אזעקה קיימת והסוכן דיווח נתון שגוי (לחב' הביטוח) האחריות מוטלת עליו.
אם הלקוח התקין מערכת אזעקה על בסיס דרישת הביטוח והחליט לוותר על גלאים או שלא דאג לדרוך את המערכת אז אין עילה לתבוע את הביטוח.
אם הלקוח התקין מערכת בבית (בהתאם לדרישת הביטוח) ודרך אותה אבל היא לא פעלה כראוי בגלל התרשלות של המתקין אזי אותו אדם יכול לתבוע את הביטוח של המתקין.
הנושא מורכב כפי שאת רואה.
ככלל סוקר חב' הביטוח מבקש התקנת גלאים על הפתחים (דלתות) ובחללים משותפים (סלון) ובנוסף בחדרים רגישים (חדר הורים, חדר ארונות או היכן שמצוייה כספת).

בסיכומו של דבר:
1) הידע המלא והמקצועי למיקום גלאים של מערכת אזעקה קיים אצל המתקין.
2) סוקר חב' הביטוח מבקש דרישת מינימום לצרכי ביטוח. (כמות גלאים, חיבור למוקד וכו')
3) הלקוח יכול להוסיף גלאים נוספים לצרכי ביטחון אישי ללא קשר לחב' הביטוח. (להוסיף חיבור למוקד)
4) כדי שחב' הביטוח תפצה את הלקוח על ארוע פריצה חייבים להראות שהמערכת הופעלה לפני האירוע, ההתקנה בוצעה במקצועיות ואין רשלנות של המתקין, ורצוי מאוד שהמערכת גם גילתה אירוע פריצה ובוצע דיווח חיצוני.
** אלו פרטים חלקיים בלבד ויש לבחון כל מקרה לגופו.

את מוזמנת לצור קשר ולקבל פרטים נוספים.
עמי חלק,
פתרונות טכנולוגיים לבית חכם
052-7927751
עמי חלק
פתרונות טכנולוגיים לבית חכם
052-7927751
www.tsha.co.il
הוסף תגובה