האם קיים פרקט שלא קיימת סכנה להתנפחות הריצוף כתוצאה מפגיעה של מים?
פרקט מוגן מים
פורום ריצוף עוסק בכל סוגי הריצוף והפרקט, אבן ועץ, בכל חיפויי הקיר, פנים וחוץ, פורום קרמיקה, סוגי חומרים ועלויות.
זה המקום להתייעץ, לבקש עזרה ולמצוא בעלי מקצוע, להציג רעיונות עיצוביים לבית ולחפש את סוג החומר התאים לבית שלכם, את שילובי הצבעים והספקים המומלצים.
תנאי השימוש בפורום
זה המקום להתייעץ, לבקש עזרה ולמצוא בעלי מקצוע, להציג רעיונות עיצוביים לבית ולחפש את סוג החומר התאים לבית שלכם, את שילובי הצבעים והספקים המומלצים.
תנאי השימוש בפורום
פרקט נגד מים
20.03 (22:32)
הי
אם אני לא טועה פרקט למינציה הוא עמיד בפני מים. פרקט העשוי עץ כמובן יתנפח ויהרס במגע עם מים, אבל פרקט העשוי מספר שכבות שאינם עץ יכול להיות עמיד במים. אם אתה לא מכיר אז מדובר בפרקט העשוי ממספר שכבות, שכבתו העליונה היא הדפסה באיכות משובחת ביותר הנראית בדיוק כמו עץ טבעי, והוא נעים לשימוש ונוח לניקוי. תוכל לקרוא עוד פרטים ולהתרשם מהסוגים השונים כאן בלינק.
אם אני לא טועה פרקט למינציה הוא עמיד בפני מים. פרקט העשוי עץ כמובן יתנפח ויהרס במגע עם מים, אבל פרקט העשוי מספר שכבות שאינם עץ יכול להיות עמיד במים. אם אתה לא מכיר אז מדובר בפרקט העשוי ממספר שכבות, שכבתו העליונה היא הדפסה באיכות משובחת ביותר הנראית בדיוק כמו עץ טבעי, והוא נעים לשימוש ונוח לניקוי. תוכל לקרוא עוד פרטים ולהתרשם מהסוגים השונים כאן בלינק.
פרקט מוגן מים
17.06 (15:13)
ממש לא נכון!
פרקט למינצי'ה נראה רע אחרי "טיפול" במים - השוליים שלו עולות ונפרדות, ואז רואים שהוא "בלוף" פרקט...
פרקט למינצי'ה נראה רע אחרי "טיפול" במים - השוליים שלו עולות ונפרדות, ואז רואים שהוא "בלוף" פרקט...
עמידות למים
16.10 (11:54)
האמת היא שלא שמעתי מעולם על פרקט עמיד למים. זה נשמע לי קצת מוזר היות ופרקט עצמו עשוי עץ ועץ מתנפח במגע עם מים.
אולי יש דמוי פרקט ואז זה כבר משהו אחר לחלוטין.
אבל אם חס וחלילה חס ושלום יהיה איזה פיצוץ צנרת או הצפה בגלל גשם אז יש מי שמטפל בזה ובנזקי מים.
מצרפת קישור לאתר שלהם שיהיה לכם למקרה הצורך.
אגב הם גם מבינים בפרקטים אז שווה לשאול אותם.
amavrikim....%99%D7%9D/
אולי יש דמוי פרקט ואז זה כבר משהו אחר לחלוטין.
אבל אם חס וחלילה חס ושלום יהיה איזה פיצוץ צנרת או הצפה בגלל גשם אז יש מי שמטפל בזה ובנזקי מים.
מצרפת קישור לאתר שלהם שיהיה לכם למקרה הצורך.
אגב הם גם מבינים בפרקטים אז שווה לשאול אותם.
amavrikim....%99%D7%9D/
עקבו אחר פורום ריצוף, חיפוי, קרמיקה ופרקט
RSS