התקנת מערכת פימא

פורום אזעקות, מצלמות ובית חכם עוסק בכל הפתרונות לבית חכם, אזעקות, פורום מצלמות אבטחה, שאלות לבעלי מקצוע, רעיונות ואף מהווה במה להצגת מוצרים חדשים בתחום והמלצות על בעלי מקצוע ומוצרים מומלצים.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

התקנת מערכת פימא

FalconX 20.08 (23:47)
היי,
אני מתקין לעצמי מערכת אזעקה של פימא עם דיי הרבה חיישנים, את הטמפרים שלהם אני מחבר בטור כי הם בNormally Closed,
שמתי לב שכשאני משרשר יותר מ6-7 טמפרים זה כבר לא עובד
מה עושים? איך מתמודדים עם זה?

בנוסף - במרחיב איזורים החיצוני שהרכבתי (IO-16) יש טמפר של הקופסא שלו והוא מחובר במקביל לכניסות טמפר, זה אומר שאני לא יכול לחבר את החיישנים לכרטיס הרחבה ואני צריך לחבר אותם ישירות ללוח הראשי?

תודה!
הוסף תגובה קישור ישיר

מערכת פימא

פתרונות טכנולוגיים ל 21.08 (00:04)
FALCONX שלום,
לא אמורה להיות לך בעייה בחיבור הטמפרים אלא אם כן אחד מהם תקול או שחברת למוצא לא נכון.
לגבי המרחיב, צריך להבין בדיוק כיצד חיברת אותו ואת הגלאים אליו.
מה הסיבה שבגללה אתה משתמש בטמפרים?

עמי חלק
פתרונות טכנולוגיים לבית חכם
052-7927751
www.tsha.co.il
הוסף תגובה

תגובה

FalconX 21.08 (09:11)
שלום עמי,
ראשית תודה על התשובה המהירה,
את המוצא חיברתי לאחד ממחברי ה-מינוס של הלוח,
ובחיישנים בדקתי את ההתנגדות של כל אחד בנפרד והיא נראית תקינה. לדעתי האורך של הכבל בשילוב עם החיבורים גורמים להתנגדות לעלות.. השאלה היא איך נכון לחבר את המערכת במקטעים?

אני משתמש בטמפרים על מנת לוודא שלא פתחו לי חיישנים בזמן שהמערכת לא דרוכה, זה בדרך כלל השימוש של טמפרים..

תודה!
הוסף תגובה

מה הערכת המרחקים של הכבלים? לא...

עמי חלק 21.08 (09:30)
מה הערכת המרחקים של הכבלים? לא אמורה להיות בעייה עם שרשור הטמפרים. יתכן והכבל שלך לא איכותי...
כמה אזורים ישנם בסך הכל(גלאים)? אולי תשתמש ב2 אזורים לחיבור הטמפרים... כך יהיו לך חלק באזור מסויים וחלק באזור אחר.
הוסף תגובה

תגובה

FalconX 21.08 (13:46)
יש לי 24 איזורים ואני מעריך שסך כל המרחקים זה כ400 מטר
הכבל הוא של איטק שאמור להיות דיי טוב
גם חיבור ל-2 איזורים זה לא מספיק כי אני רואה שאחרי 7 חיישנים ההתנגדות גדולה מדי...
הוסף תגובה

התופעה הזו לא אמורה לקרות. או ...

פתרונות טכנולוגיים ל 21.08 (13:55)
התופעה הזו לא אמורה לקרות. או שיש בעיית מתחים (הרבה גלאים ואולי צריך ספק מתח נוסף) או משהו בחיבורים שלך לא נכון.
עמי חלק
פתרונות טכנולוגיים לבית חכם
052-7927751
www.tsha.co.il
הוסף תגובה