כלי עבודה חשמליים

יש לכם שאלה, אתם בונים, משפצים, מתכננים? מחפשים רעיון או פתרון לבעיה? זה הפורום בו תקבלו עצות מגוונות ותוכלו להציף את שאלותיכם

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

כלי עבודה חשמליים

amitlw88 15.02 (23:53)
שלום לכולם
אני רואה שיש כאן הרבה חברים שעוסקים בעולם הבניה, התיקונים והשיפוצים, ואני מניח שתוכלו לסיע. אני מחפש לקנות כלי עבודה חשמליים חדשים. אני עוסק בתיקונים ושיפוצים קטנים באופן חובבני בזמני הפנוי, וזקוק לכלים טובים איתם יהיה אפשר לעבוד. אני מחפש משהו שעובד בצורה קלה על עץ וגם על מתכות, וקיבלתי המלצה על כלי העבודה של חברת פיין Fein. אשמח לדעת האם מישהו עושה בהם שימוש ויכול לתת המלצה מניסיון איך זה לעבוד איתם?
תודה!
הוסף תגובה קישור ישיר

בקשר למשחזת בוש

משה יצחק 1.08 (08:58)
אני רוצה לקנות משחזת בוש גדולה אם מישהו יכול להמליץ על סוג של דגם אשמח! תודה רבה!
הוסף תגובה

רכישת כלי עבודה בזול

עדי 16.10 (10:42)
את האמת אני לא מכיר את החברה הזו ואני אספן כלי עבודה. (כי תמיד טוב שיש)
בדרך כלל אני רוכש את כלי העבודה הזולים לעבודות של פעם ב...
לדברים היום יומיים אל תתפשר ותחפש כלים טובים ואמינים. חברות בוש או מקיטה, אפילו works או סיגנט.
מצאתי מקום נחמד ליד הבית ( אני מהצפון ) שנקרא שיווק שלו. אני מקבל שם עצות טובות וחסימה מידי פעם להתלהבות שלי בכל פעם שאני רוצה לקנות כלי חדש סתם בשביל שיהיה.
כלי עבודה מאוד זולים.
כנס לאתר ותבדוק. shivukshalev.co.il. אל תקנה מה שאתה לא צריך ואל תתפשר על מה שכן.
הוסף תגובה

היי

אוסנת2022 29.10 (12:30)
אני משתמשת חדשה באתר, רוצה לרשום הודעה, ולא יודעת איך לעשות את זה. אפשר עזרה בבקשה.
הוסף תגובה

מקדחת עמוד

אוסנת2022 29.10 (12:36)
יש לי מקדחת עמוד, אני שומעת את המנוע עובד, אבל המקדחה לא מסתובבת. פתחתי וראיתי שהרצועות בסדר. אי אפשר לראות מה קורה כשהמכסה פתוח. מישהו יכול לעזור, למה זה קורה? תודה מראש למשיבים.
הוסף תגובה