שדרוג הסלון

יש לכם שאלה, אתם בונים, משפצים, מתכננים? מחפשים רעיון או פתרון לבעיה? זה הפורום בו תקבלו עצות מגוונות ותוכלו להציף את שאלותיכם

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

שדרוג הסלון

אילן 8.07 (09:51)
שלום חברים!
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים אשר מתכננים שיפוץ או שדרוג של הבית ובעיקר של הסלון, ומחפשים טיפים כיצד כדאי לשפר את המראה במהירות וביעילות, מבלי להשקיע סכומים גדולים. אני יכול להמליץ לכם לעשות מה שאני עשיתי, ולפני שאתם רצים לקנות ריהוט חדש, נסו לשדרג את הריהוט הישן שברשותכם. אני למשל הזמנתי אלי הביתה חברה מקצועית שמבצעת שירות שלניקוי סלון, אשר הגיעה עם הכלים המתאימים ועם החומרים האיכותיים, והעבירה ניקוי יסודי על כל הספות. אתם לא יודעים איזה שינוי משמעותי זה עשה לנו בבית. הספות ריחניות, נקיות ונעימות, ונראות ממש כמו חדשות. זה כבר עשה חצי מהעבודה ונתן לנו מראה חיובי ונעים. ממליץ בחום לנסות.
בהצלחה!
הוסף תגובה קישור ישיר

פרקטים לשדרוג הבית

רוני שגיב 8.07 (09:51)
הי אילן
המון תודה על ההמלצה. אנחנו בחרנו ללכת על שדרוג קצת יותר מקצועי, והחלטנו להחליף את כל הריצוף בבית ובסלון ממרצפות לריצוף פרקטים. אתם לא יודעים כמה זה שינה את האווירה בבית, הכניס יוקרה ויופי, ונתן תחושה נעימה ונקיה. אנחנו בחרנו ללכת על פרקט למינציה, שהוא הסוג הזול יותר מבין כלל הסוגים של הפרקטים, והוא הרבה יותר קל ונוח לתחזוקה ולניקוי. ממליץ לכם בחום לשקול את האופציה הזו במקום האפציה הרגילה של מרצפות.
הוסף תגובה

למינציה

יוסי 23.08 (11:36)
עשויה מטרטון דחוס לפי דעתי וניסיוני לא עמיד לאורך זמן מתנפח כתוצאה ממים לכן אני ממליץ למי שרצה את המראה של הפרקט לרצף בקרמיקה דמוי פרקט גם מחיר סביר וגם אמינותשל קרמיקה
הוסף תגובה