פתרון עיבוי לבניה חדשה

יש לכם שאלה, אתם בונים, משפצים, מתכננים? מחפשים רעיון או פתרון לבעיה? זה הפורום בו תקבלו עצות מגוונות ותוכלו להציף את שאלותיכם

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

פתרון עיבוי לבניה חדשה

מורן 4.03 (09:48)
שלום,
באיזור שלי יש בעיה של עיבוי שיוצר עובש על הקירות וגם על הריהוט
אני כרגע בבניה חדשה בסוף שלב השלד והחלטתי להשקיע בטיח תרמי
השאלה שלי היא לגבי החלונות,
1.האם כדאי להשקיע בחלונות בידודיים עם מרווח אוויר של 14 ממ ? או שבמקרה הכי גרוע, אם יהיה עיבוי הוא יהיה רק על החלון ולא על הקירות(כי יש טיח תרמי)?
2. האם חלון של 12 ממ אוויר (בפרופיל מסויים לא אצליח להגיע ל 14 ממ) עדיף על זכוכית טריפלקס שללא מרווח אוויר או שאין הבדל?
3. במידה ויהיה לי גם טיח תרמי וגם חלונות תרמיים, האם עדיין אצטרך להשאיר פתח אוורור בכדי שלא תהיה תופעת העיבוי? אם כן, אז איזו סיבה יש לעשות חלון מבודד אם אני גם ככה משאיר חריץ לאוורור?

תודה
הוסף תגובה קישור ישיר

פיקוח בניה

ארי מור 28.03 (00:03)
בגדול טיח טרמי לא תורם הרבה לפתרון הבעיה.
אוורור תמיד עוזר אך גם לא מעלים את העיבוי.
לכתחילה רצוי להשקיע בבלוק מבודד ברמה גבוהה הנדרשת לפי מיקום היישוב.
ציפוי חיצוני עם קצף או רנדופן.
יש צבע של חברת הקץ לעובש שפותר את הבעיה בצורה פשוטה, הצבע מייבש את הרטיבות תוך כמה דקות וכך לא נוצר פטריות. הבעיה שהצבע קשה להשגה.
הוסף תגובה