שיקום לאחר הצפה

פורום איטום ושיקום מבנים נועד לקיום דיאלוג בנושא איטום ושיקום מבנים בין בעלי מקצוע למציאת פתרונות בתחום וכבמה לשאלות ותשובות של לקוחות וצרכנים בתחום. זה המקום לברר על חומרי איטום, שיטות עבודה, המלצות על בעלי מקצוע ומציאת פתרונות מקצועיים לאיטום ולשיקום מבנים.
תנאי השימוש בפורום

שיקום לאחר הצפה

דוד 3.09 (22:44)
שלום לכולם,
החורף קרב ובא ואני רוצה לשתף אתכם מהניסיון שלי משנה שעברה ולשתף אתכם שבחורף יורדים הרבה מאוד גשמים שיכולים להוביל להצפות של המרתף בבית וזה יכול לעשות הרבה נזק לרכוש. במקרה שלי בקומת מרתף יש סוג של יחידת דיור ככה שהרבה ריהוט נהרס, והמים גם מחלחלים לקירות ובאמת נזק עצום.
אני מיד דאגתי להתקשר לחברה של שאיבת מים כדי למזער את הנזק. מה שבפועל עזר מאוד כי המים לא הספיקו לחלחל יותר מידי, רק קיר אז באמת נהיה לו נזק ואחר כך נאלצנו לשפץ את הקיר. והעלויות היו בשמים.
לכן ממלית אם מתחילה הצפה, אפילו קטנה ככל שתיהיה תזדרזו וכלל שתקדימו להזמין שאיבת הצפה תחסכו לעצמכם הרבה כאב ראש וכסף.
מצרף קישור של החברה שאני הזמנתי שנה שעברה.
אני מקווה ומאחל לכולם שלא תדעו מה זה ולא תצטרכו להשתמש בזה לעולם.
אבל טוב שתכירו למקרה הצורך.
amavrikim....%95%D7%AA/
הוסף תגובה קישור ישיר

טיפול בהצפה מגשם

מיכל 3.02 (15:02)
היי דוד,
תודה רבה לך על שיתוף המקרה שקרה לך. באמת השבוע ירדו גשמים מאוד מאוד חזקים. וגם לנו קרה מקרה של הצפה. אצלנו זה היה במקלט של הבניין. בתור ועד, מיד התקשרתי לחברה לטיפול בהצפות. הם הגיעו מיידית. טיפלו מהר מאוד בהצפה. ובנוסף דאגו להשאיר לי מכשיר לייבוש של הקירות. בזכותם עכשיו המקלט ללא מים והקירות התייבשו לחלוטין. אם אתם זקוקים לשאיבה של הצפה מוזמנים להיכנס לקישור ולהזמן את השירות שלהם! הם מש יצילו אתכם.

הוסף תגובה