מדחס אינוורטר מרעיש בפעולה

בפורום מזגנים ומיזוג אוויר תוכלו לבדוק כל מה שקשור למיזוג אוויר, להתייעץ עם בעלי מקצוע, לבחון כדאיות, ולהשוות סוגי מערכות מיזוג ולהתייעצות בין בעלי מקצוע בתחום.
תנאי השימוש בפורום

מדחס אינוורטר מרעיש בפעולה

ארז 4.09 (18:33)
שלום,
מדובר במזגן מיני מרכזי wind אינוורטר של תדיראן.
לאחר 8 שנים היה חוסר בגז והזמנתי טכנאי שמילא.
מאז המילוי, מדי כמה שעות המדחס עושה רעש כאילו הוא עומד להמריא למשך כמה שניות.
האם זה קורה בגלל עודף גז?
איך אפשר לדעת מה הלחץ הנומינלי כי האינוורטר כל הזמן משנה לחץ?
טכנאי אחר הציע החלפת כל הגז וביצוע ואקום בעלות של 2,000 ₪. המחיר הגיוני?
תודה לכל העוזרים.
הוסף תגובה קישור ישיר

מדחס אינוורטר מרעיש בפעולה

מוטי אפק 5.09 (20:26)
ארז שלום.
היות ומדחסי אינוורטר פועלים על פי שינוי תדר, לחץ היניקה והדחיסה משתנים כל הזמן בהתאמה ולכן, בשונה ממזגני on/off אין לחץ מסוים שיכול להוות נקודת ייחוס בנוגע לכמות הקרר המדויקת שדרושה במזגן. בחלק מהיצרנים יש אפשרות לתקוע את תדר המדחס על מצב של 100% תפוקה כמו במזגן רגיל ואז אפשר למלא גז כמו במזגן רגיל. צריך לברר בתדיראן האם בדגם הספציפי שלך ישנה אפשרות כזו.
ההנחיה הטובה ביותר למי שרוצה ללכת על בטוח ותקפה אצל כל היצרנים של מזגני האינוורטר בנוגע למילוי גז היא למלא גז לפי משקל (כתוב על היחידה החיצונית), וכמובן רק אחרי שהנזילה תוקנה ואחרי ואקום.

בהצלחה.
הוסף תגובה

תודה מוטי!...

ארז 7.09 (12:02)
תודה מוטי!
הוסף תגובה