חיפוש - פרטי בנין , סימבולים / בלוקים , חדשות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , בד , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...דרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בשוק.אוורוראוורור הוא שיקול חשוב בעיצוב המסעדה,גם ריח ,ריח הינו חלק חשוב במקום בוא אוכל…… לכן יש לעצב בתכנון המסעדה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון ל... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
ציוד מטבח מסעדה
12.11.23כל מה שצריך לתכנון בר מסעדה ציוד מקצועי ורגיל -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עמדת מכירה דיגיטלית לחנויות
29.05.22חזית קיוסק מכירה כדוגמת מקדונלד -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
סיור לבית השקוף וגעש תאורה
13.06.17..., ברזל ושילובים שוניםגעש תאורה – הינה חברה ישראלית וותיקה העוסקת בתכנון, פיתוח וייצור גופי תאורת פנים וחוץ. החברה מעניקה פתרון מקצה לקצה לפרויקטים של חסכון באנרגיה ופרויקטים מעוצבים בתחום הציבורי והמסחרי. ל"געש תאורה" ישנה מעבדה פוטומטרית ומעבדת מאור המשמשות לתכנון ובדיקות איכות של גופי תאורה. על מנת להשתלב במגמה העולמית של מעבר לתאורת LED בוצע במפעל מעבר מהתמחות בחשמל להתמחות באלקטרוניקה ומתאורה קונבנציונלית לתאורת LED. במפעל מיוצרים היום למעלה... -
סל איסוף פסולת בקצה תעלת ניקוז
21.10.07פרט לסל נירוסטה לאיסוף פסולת בקצה תעלת ניקוז ולפני מחסום הרצפה. פרט כזה מיועד למטבחים ציבוריים של מסעדות, מלונות, בסיסי צבא וכדומה. הסל מיועד לקלוט את כל האשפה ולאפשר ניקוי מהיר של הרצפה אל התעלה. פרט האיטום המפורט מופיע כאן: פרט קצה ואיטום לסל איסוף כן, זה הסל עם הג'יפה שהטירונים החדשים צריכים לנקות בסוף כל ארוחה בתורנות מטבח. -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
ריהוט ביסטרו - תלת ממד
9.12.10פרטי ריהוט שונים עבור מסעדות בתי קפה וברים. תלת מימד -
בקבוקי יין
2.05.23שלשה בקבוקי יין עם תוית. משמש כאבזור פרטים לתכניות פנים של בארים מסעדות וכדומה -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מקררים למסעדות - תלת ממד
7.03.12מקררים מסוגים וגדלים שונים בתלת ממד לתכנון מסעדות. מקרר דלת כפולה, פריזרים, מקררי משקאות ועוד. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפים את עמדות העבודה במטבח, ומאפשרים לכל עובדי המטבח לקחת חלק אקטיבי ביצירת האווירה הרצויה במקום החל מפרטי הלבוש שלהם ועד אופן עבודתכם וכלי האחסון בהם הם משתמשים.. גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת ...