חיפוש - שונות , מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , בר , מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14בחנות קטנה 31 מ"ר, במרכז הבורסה הסואן בתפר בין תל אביב לרמת גן הוקמה יוגורטיה מיוחדת במינה. בין חזיתות האלומיניום, הפיח, המכוניות והרעש תוכננה יוגורטיה המציעה רגע של בריאות. המקום שימש בעבר כחנות מתנות אך בין השוורמה והחומוס, ביקשו הלקוחות מקום שיאפשר לאכול מנות בריאות חפוזות. פאסט פוד מהיר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוט... -
GOLDEN PIZZA
25.11.20... ובצידו עמדת קינוחים עם מכלים גדולים תלויים מעל מהם נמזגים הרטבים השונים על גביעי הקינוחים. בשל אופיו הייחודי של המבנה, תוכנן החלל במטרה להכניס את החוץ פנימה ולטשטש את גבולות המבנה. רצפת טרצו בגווני שחור לבן וקונסטרוקציית ברזל לבנה בתקרה ממנה נשפכת צמחיה ירוקה, מעניקים תחושה קלילה ורעננה. הדלפק חופה במשטח פח גלי כסוף עם קנטים שחורים מעץ בכל היקפו. בין המטבח לאזור ההגשה תוכננה מחיצת ברזל בגוון ירוק המשלבת זכוכית ופח מחורר. אזור הישיבה כולל ... -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14עיצוב הסניף השני של המותג "סביח פרישמן" הממוקם ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב שונה במהותו מעיצובו של הסניף המיתולוגי הראשון הממוקם ברחוב פרישמן בתל אביב. כיאה למיקומו החדש, עוצב הסניף השני בשפה בוגרת יותר ההולמת את סביבת משרדי ההייטק. העיצוב מאופיין בשימוש בחומרים תעשייתיים כגון ברזל ופח בצירוף פלטת צבעים מצומצמת של גווני השחור והלבן. תהליך העיצוב החל בחלוקה פרוגרמטית בהתאם להנחיות משרד הבריאות אשר הנחו את גודל המחסן, השירותים, המטבח והמעברי... -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16...ערכות והמכשירים, הצלחנו לנצל את החלל הקטן הקיים וליצור מקום מרווח פונקציונאלי שמאפשר להעניק שירות מלא למגוון לקוחות לכל אורך שעות היום. המקום מוכר בין השאר גם יינות המוצגים במדפי מתכת לכל אורך הקיר הימני בחנות שם היתה קיימת כבר נישה וזו נוצלה לטובת המדפים הללו כאשר בגב המדפים מוקמה מראה להכפלת מראה הסחורה. בקיר שממול נתלו מדפי ברזל ורשתות לאחסון תצוגה ותליית מסכי תצוגה. הדלפק האחורי של המעדנייה המעוצבת כולל מקרר דלפקי הרבה מאוד מכונות הכנת והגשת... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11...יום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון כחול כהה ולהקה של גופי תאורה בהשראה ימית "צפים". הדלפק וקירות המיסתור חופו בפורמייקה- אגוז אמריקאי. -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק בתחום המסעדנות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל... -
מה עושים כשצריכים עוד חדר בבית ?
22.03.11מה עושים כשצריכים עוד חדר בבית ? עוברים דירה ? לא כ"כ מהר ..הפתרון פשוט וקל – בנייה קלה ! ישנם מצבים רבים בהם אנו צריכים פתאום עוד מרחב בבית לצרכים שונים ומגוונים, לדוגמא : חדר מגורים, סטודיו לאומנות, חדר כושר אישי בבית, חדר שמש , משרד לאלו העובדים בבית ועוד מצבים אחרים...אז מה עושים ? אני ממליץ לכם לבדוק האם יש לכם במקרה חצר בבית , נישה לא מנוצלת, מרפסת פתוחה או מרפסת גג פתוחה ? חיפשתם ומצאתם ? תאמינו או לא, בכמה שעות בודדות אפשר לבנות לכם חדר א...







