חיפוש - סימבולים / בלוקים , חדשות , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , חלל , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...את תהליך העבודה של ברנוביץ - קרוננברג מכיר את היכולת שלו לבנות נרטיב מסופר כהלכה. לאפיין את הדמויות, הראשיות והמשניות, להניח להן להניע את העלילה. ליצור את נקודות המפנה ולסיים את ההתרחשות כשהם כורכים יחד את כל החוטים.למרות שהחללים אותם מפתחים ברנוביץ - קרוננברג נחווים בצורה טוטאלית על ידי המשתמשים בהם , נותר תהליך הפיתוח הרעיוני סמוי מהעין וזאת למרות שאינו נופל במשמעותו או שהוא חלילה פחות מסקרן או חסר השראה מהחוויה הפיזית של המשתמש. ההרצאה תעסוק ... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...ות בניה, בניה ירוקה, שינויי דיירים, חנויות, מסעדות, ועוד מגוון פרוייקטים, כמו כן נותן ייעוץ אדריכלי.איך הגעת לעסוק בתחום?השילוב של עיצוב והנדסה תמיד עניין אותי. באדריכלות השילוב הזה בא לידי ביטוי באופן מובהק. הרעיון הוא לקחת חללים, לעצב אותם ולסדר אותם באופן כזה שיהיה ביניהם קשר נכון (גם בחללי הפנים וגם בחללי החוץ), כך שבסופו של דבר מקבלים מוצר מוגמר שמתאים לסביבת המגורים של דיירי הבית.נשמח לשמוע על ההכשרה המקצועית שלך:עם סיום לימודיי, ולמעשה כבר... -
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...אכלס מספר בתי עסק המפוזרים בין קומות הבית ובחדרים. בתוך כל היופי הזה בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החדש. בוטיק המניקור והחנות נמצאים במבנה בן 2 קומות בתוך חלל בגודל 4/4 מ"ר בסך הכל. הבוטיק כולל שתי עמדות טיפול ואזור תצוגה ומכירה-הכל בתוך חלל קטנטן ומדליק. קירות החדר עוטרו בציורי קיר מרהיבים ששוחזרו בקפדנות במשך שבועות. עיצוב החלל הקטן דרש מידה של יצירתיות בכדי להכיל את כל הפ... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17השבוע מתארחת אצלנו לראיון אחד על אחד קרן מזורהיי קרן, ספרי לנו קצת מי את ומה עיסוקך כעת? אני מעצבת פנים והנדסאית אדריכלות בהכשרתי, בעלת סטודיו עצמאי משנת 2005. אנו מתמחים בתכנון ועיצוב חללים מסחריים כגון חנויות, משרדים, בתי קפה, מאפיות ומסעדות משלב התכנון, דרך הביצוע ועד לבחירת הריהוט והאביזרים. בתחום הבניה הפרטית הסטודיו מלווה תכנון פנים לדירות, תכנון אדריכלי לבתים פרטיים וליווי בנייה של דירות קבלן. צוות המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומו... -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...מהם עיסוקיך כעת? אני נילי קינן, מעצבת פנים מזה 18 שנים ומרצה למקצועות העיצוב ב HIT. אוהבת מה שאני עושה (כולם אומרים את זה, השאלה אם מתכוונים.. :-)) ועוסקת בכל חיי המקצועיים בעיצוב - בתים פרטיים, דירות, שינויי דיירים, משרדים, מסעדות, מכון יופי, מכון ליווי (כן כן..), פנטהאוזים. כל מה שקשור לשרטוטים, תכנון, כתבי כמויות, נגרות ומה לא...מלווה הלקוח משלב התכנון עד לשלט "ברוכים הבאים" על הדלת. משתדלת להעביר לו את כאב הראש הכרוך בתהליך הזה ולהיות לעזר בכ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...ום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור החיצוני, ודקורציה מכובדת יותר עבור החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שטח נרחב (כ- 400 מ"ר) עבור דק שעליו תוכנן בר ייחודי ואזור ישיבה פחות מכופתר. עבור החוץ נבחר סגנון פשוט וקל עם עץ אורן, במבוק, קש וגוון אדום ורמרליון. יחידת נ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17...ר מעצב תהליך חיפוש פריטים לפרוייקטים שונה מזה שעובר לקוח הקצה. אנחנו חייבים לבוא מוכנים, עלינו להכיר היטב את השוק, להיות מעודכנים בכל פריט, חומר או מוצר חדש. אנחנו מתחילים את תהליך העיצוב והתכנון ומיד מדמיינים תמונה שלמה של החלל כפי שהוא עתיד להיות בסוף. אנחנו מכינים ללקוחות שלנו "לוח השראה" , קולאז' שיעזור גם להם לחבר יחד את החומרים, הפריטים והאביזרים לתמונה שלמה. בצורה זו אנחנו מעבירים ללקוח את התחושה שנרצה שתתקבל בסופו של התהליך וגם מכינים אות... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...ות חיפה כעיר חוף מרכזית יפיץ את השינוי החדש של חיפה בנושא חזית הים, ויספק במה מרכזית להפיכתה לעיר נמל אורבנית.איך ארכיטקטורה בת ימינו יכולה להשתלב עם ארכיטקטורה מקומית ישנה יותר, יצירת מתחם אחד שמאגד תחתיו בתי מלון, קמעונות, מסעדות, משרדים, בתי דירות מתקני חניה, יחד עם זאת פארקים וכיכרות מרכזיים.הנמל גם יגביר את הפעילות באזור הזה ויהפוך אותו לנמל החשוב ביותר, כגשר היסטורי המקשר בין אירופה, אפריקה ואסיה.כפי שתאודור הרצל צפה בספרו (אלטנוילנד, 1902)... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...ם. גם רכילות אדריכלית זה דבר מעניין ובהחלט נושא שאפשר לכתוב עליו.אבל אי אפשר שזה כל מה שיהיה. אנחנו צריכים מבקרי אדריכלות שיכתבו על אדריכלות. שיכתבו כמו יעקובסון - עם שטויות, שירים ומעשיות על מסעדות חומוס מצידי, עם הערצה שאני לא יכול להבין למבני בטון חשוף, אפילו עם שיעור בהיסטוריה... אבל גם עם ראייה תמימה ומפוכחת ויכולת התבטאות שמגלה לנו מקומות חדשים ומוכרים ומגישה לנו אותם דרך עיניהם.ומילה אחרונה אישית ליעקובסון - לך לעזאזל יקירי, שתהיה לי בריא. -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב...