חיפוש - תגובות , מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , חלל , עיצוב תאורה |1| - דף 14
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פינת המתנה באדניות עץ !!
25.11.20אדניות עץ לאזורי המתנה - זה הפתרון המושלם לעסק מצליח?תאור: אזור המתנה כללי,המתנה לתור לרופא,כניסה,לובי,מבואה,פרוזדור ואחר.סביבת ההמתנה למשרדי כניסה למפעל החברה והלובי ואחר.היא הרושם החזק ביותר על המשרד ,איכותו של המשרד והשרות.שילוב הצימחיה וצבעי הפרחים השונים, משרה אווירה של טבע וגן המשפיע מאוד על הסביבה האנושית הממתינה ומרגיעה את הלקוח, אנרגיות חיוביות אלו רק תורמות לניהול המשרד.פינת ההמתנה היא אחד האזורים הבולטים יותר במשרד,בו מתקבל הרושם הראש... -
כיצד מתחולל קסם עיצוב הפנים?
10.12.11... חוקים, דיאלקטים שונים ואפילו סלנג ייחודי משלה. כמעצבת פנים יש לי את הידע והיכולת להשתמש בכלים ששפה זו מקנה כך ש ה "טקסט" הוויזואלי אותו אני מיישמת יהיה מרהיב ומעורר השראה.ה "טקסט" לצורך העניין הוא הבית, החדר, בית העסק או כל חלל אחר אותו אני מעצבת. כאשר אתם מחליטים לעצב את ביתכם או את בית העסק שלכם, עליכם לשאול את עצמכם האם אתם שולטים ברזי שפת עיצוב הפנים והאם אתם יודעים לגלות את הפוטנציאל הגלום במבנה החלל הפנימי של ביתכם או בית העסק שלכם. ... -
אור ומרחב לבית משלבי בניה בשוהם
6.12.16.... כמו כן הוצגו הגוונים הבסיסים של הבית כולו בתלת ממד שבו בדקנו שוב את הזרימה והמרחבים בבית. אזור הסלון עם פינת האוכל בתכנית האדריכל יצרו מלבן מאורך. לצורך פתרון בעיה זו הומלץ על הגדלת פתח היציאה לגינה לאורך כל הקיר של חלל הסלון והגבהת פתח הוויטרינה. "טריק" זה "פתח" ואפשר המשכיות של ריצוף הבית גם בחוץ ובכך יצר תחושת גודל ומרחב לבית ואזור זה נראה פחות מאורך. ערך מוסף בהגדלת הוויטרינה הוא כמובן היתרון של הכנסת אור ו"תמונת טבע" לתוך הבי... -
בית קפה ג'ראיסי
19.12.11בית קפה ג'ראיסי מקום בשטח של 85 מ"ר שחולק 20% מטבח ושירותים ו-80% סועדים ובר המייחד את המקום האווירה "היי טק,צבעים ,ריהוט ,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ושחור נתן את האווירה המתאימה למקום, המשחק בתאורה סמויה ורגילה נתן אפקט של היי טק. הריהוט בצבעים ובסגנון עם הפסים של הדלפק והבאר, יצר שני קווי עיצוב והשלים את התמונה. -
עיצוב בית קפה עמליה
22.02.12...פו מתחדשת ורוחשת פנים צעירות וצנועות עם קסם ושיק מהצפון התל אביבי. בית קפה/קונדיטוריה פרויקט מורכב ורב מערכתי. מחולק לשני אזורים עיקריים. חלל מרכזי מחולק לשש: 1.מטבח להוצאת מנות 2. עמדה לשטיפת כלים. 3.בר קפה ואלכוהול. 4.אזור ישיבה/הסעדה. 5.גלריית ישיבה/הסעדה. 6.שירותים כולל מבואה. חלל משני מחולק לשלוש: קומה א' 1.קונדיטוריה/מאפיה. 2.מטבח החנות. קומה ב' 3.מחסן תפעולי. פרויקט מסוג שכזה דורש תכנון מערכות מפורט ומדוקדק! -
דירה בשושנת הכרמל
5.03.12...ינת האוכל דבר שאיפשר לנו להעניק למשפחה מטבח גדול ומרווח הכולל אי המשמש הן לאיחסון והן כדלפק אכילה. במהלך התיכנון תוך התחשבות בצרכיה של המשפחה ובילדיהם הקטנים של בני הזוג הצלחנו להוסיף לדירה חדר משחקים ע"י אירגון מחדש של החלל והזזת מיקום הפתחים ולאפשר לאם המשפחה מבט ישיר על חדר המשחקים הן מהמטבח והן מהסלון. כמובן שתכננו ובנינו מחדש את חדרי המקלחות תוך ליווי מלא של המשפחה בבחירת חומרי הגמר, ברכישתם ובחישוב הכמויות הנחוצות. כמו כן בוצע תיכנון מ... -
עיצוב פנים לדירה בנס ציונה
22.06.14זוג צעיר אשר רכש דירת 5 חדרים חדשה בנס ציונה, פנה אלי על מנת לעצב ו"להלביש" את הדירה. בשלב הראשון טיפלנו בחלל הציבורי, הלקוחות ביקשו ליצור אוירה צעירה, צבעונית וקלילה עם נגיעה קלה של רטרו. הרהיטים בסלון נרכשו בחנות "אייטמס" ביפו, הם אלה שהכתיבו את סגנון הרטרו בחלל, אליהם צרפנו 2 כורסאות מ"פיק אפ" בצבעי צהוב וירוק ושטיח בצבע שחור של "איתמר שטיחים". לפינת האוכל בחרנו 3 פוסטרים אשר נרכשו באתר האינטרנט: ETSY אותן מסגרנו במסגרת שחורה. גופי תאורה לב... -
גבס- החומר המושלם למעצבים
25.11.15...ים), האפשרות לעצב ולבנות אותו במגוון צורות והגדלים השונים בהם ניתן להשיגו כיום. עם קצת דימיון וקצת מעוף ניתן להשתמש בגבס במגוון שימושים שונים עליהם נדבר במאמר זה. אז מוכנים? בואו ניתן לדימיון קצת לנדוד... הגבס כחיץ בין חללים השימוש בגבס כחיץ בין חללים, הוא שימוש מוכר יחסית ונפוץ בבתים ישראליים רבים. ניתן להשתמש בגבס הן כחיץ עליון כדי למשל להנמיך תקרות גבוהות מאוד או ליצירת תעלות למזגן או ליצור חיץ בצורת קיר בחללים גדולים שנחוצה בהם הפר... -
עיצוב דירת גלריה תל אביב BLV
25.11.15לופט מחודש באמצע תל אביב מציג חוויית מגורים איכותית ומתקדמת שלא שוכחת את המיקום והבניין המשומר. שילוב מחושב של קדמה לצד ניצול של החלל יצר יחידת מגורים ייחודית. דירה בת 69 מ"ר שהוגדלה ל91 מ"ר ע"י ניצול הגובה ובניית מפלס גלריה עבור יחידת הורים. הקשר החזק בין שני המפלסים מציג תפיסת מגורים של פתיחות ושיתוף לצד האופציה לפרטיות. על אף שיחידת ההורים ממוקמת בעומק הדירה הפתיחות של דפנות החלל הופכת אותה לחלל זורם ואורגני משטח הדירה. חלל הרחצה הורים פתוח כל... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...ביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמובן צורך לעמוד בתקציב הלא גבוה, ולתת לנוף המדהים בחוץ לדבר מבלי לגנוב את כל הפוקוס. את הקונספטים השונים בניתי עם לוחות חומרים - בהם ש... -
בית באסתטיקה יפנית
16.02.17הבית על קרקע פרטית של 600 במערב בנימינה.אדריכל גרט אולמן. לבניין קומת מרתף 70 מ', קומת קרקע 140 מ' וקומה שניה 70 מ'. הבניין בצורת ח המפנה פתוח מערבה. פטיו נכלא בין אגפי הבניין. רוב חדשי השנה החצר הפנימית פתוחה ומסיעת במיזוג הבניין. חלונות הבית פונים לגן ללא תריסים או וילונות והמעברים בין חוץ ופנים נוכחים כל הזמן. ההפרדה היא בקו הגינה לרחוב. פנים הבית עוצב בהשראה יפנית מודרנית וכמה אלמנטים מסורתיים. קיר בטון דומיננטי בסלון עובר מבחוץ פנימה, ... -
עיצוב "תחנת לחם" בגבעתיים
16.09.18סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – גבעתיים, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 30 מ"ר בחלל קטן בגבעתיים, בשטח של כ-30 מ"ר פעל סניף של המותג "תחנת לחם" אך למרות שהמכירות היו טובות והלקוחות חזרו ונהנו, היה ברור שלחלל יש פוטנציאל גדול הרבה יותר. במהלך חופשת הפסח, בה יש שבוע ימים בלבד לעבוד (וגם ימי העבודה הינם בעצם חצאי ימים) בוצע השיפוץ שללא ספק שינה לגמרי את פני החלל והעסק כולו. בחללים קטנים, בהם נדרש למקם דלפק עבודה במקביל לדלפק קופות גדול, ... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...רי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר היה מדובר במשחק של חום וקור שצריכים לאזן אחד את השני. לכן, את הקירות היא בחרה לצבוע בכחול, צבע "קר" שיאזן את ה"חום" של המנות. בנוסף, הונח פרקט עץ פיש-בון שגם הגדיל את החלל וגם יצר אווירה חמה ומזמינה. על הקירות נתלו גופי תאורה מפליז ונחושת שמזכירים את סירי הנחושת של פעם. זה יוצר קונוטציה של אוכל ביתי מחומרי גלם שנקטפו מהגינה בניגוד למזון תעשייתי שלרוב מקושר אוטומטית עם מזון מהיר. את גופי ...