חיפוש - סימבולים / בלוקים , חדשות , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , כנס , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11... שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר שנים באזור המרכז ומשתף פעולה עם מיטב בעלי המקצוע. הסטודיו עוסק בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון יוגורטיות, מסעדות, חנויות, ביתני תערוכות, דוכני מכירה ובתי קפה וכן בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון שיפוץ דירות, עיצוב בתי מגורים, עיצוב דירות מקבלן בפרוייקטים גדולים ועד סטיילינג. בין היתר חוטא הסטודיו בעיצוב תפאורות לתיאטרון, עיצוב גר... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות, ברים , מסעדות ומשרדים בארץ ובעולם. עבודתם זוכה להוקרה בפרסים ובפרסומים רבים בעיתונות וברשתות החברתיות. (FRAME, Wall Paper, DE Architect, Domes, DeZeen רשימה חלקית) סקירה חלקית מהשנה האחרונה תגלה כי עבודתם על מלון Sir Albert שנפתח... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...מהלך התכנון נתנו מספר דגשים: 1.חלוקת חללים ברורה, כך שיחידת ההורים תהיה במפלס הכניסה, וקומת המגורים תהיה של הילדים. בנוסף החללים הציבוריים (סלון, מטבח, פ.אוכל) מופרדים מהחללים הפרטיים. 2. קשר בין חללי הפנים וחללי החוץ. כבר שנכנסים לבית רואים את החצר דרך ויטרינות גדולות הנמצאות ממול, כאשר הקיר הניצב החיצוני "נכנס" לתוך החלל ונותן תחושה של המשכיות. 3. הלקוח רצה להכנס לבית "כמו מלך" , כך שכבר מאזור הכניסה אפשר להרגיש את הארמון. בכניסה למגרש ישנן מדר... -
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק. -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17... אצלנו לראיון אחד על אחד קרן מזורהיי קרן, ספרי לנו קצת מי את ומה עיסוקך כעת? אני מעצבת פנים והנדסאית אדריכלות בהכשרתי, בעלת סטודיו עצמאי משנת 2005. אנו מתמחים בתכנון ועיצוב חללים מסחריים כגון חנויות, משרדים, בתי קפה, מאפיות ומסעדות משלב התכנון, דרך הביצוע ועד לבחירת הריהוט והאביזרים. בתחום הבניה הפרטית הסטודיו מלווה תכנון פנים לדירות, תכנון אדריכלי לבתים פרטיים וליווי בנייה של דירות קבלן. צוות המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומורכב מבוגרות ... -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...לט רחוק. השטח היה עצום והאתגר גדול אבל זה היה מעניין מאד. הבעיה היחידה הייתה להמיר כל הזמן מאינצ'ים ופיטים לסנטימטרים ומטרים.השני, התגלגלתי להכרות ועבודה עם נגר דתי, מעבר לתכנוני מטבחים לציבור הדתי (ואני לא במגזר) תכננתי בתי כנסת, היכלי קודש, מחיצות עזרת נשים ולמדתי דברים מדהימים ומרתקים על הנישה הזו בכלל ועל חוקי הלכה ו"עיצוב יהודי" בפרט.מהם מקורות ההשראה שמניעים את היצירה שלך? אני מניחה שכל מה שקורה מסביבי. לעתים תמונה או ציור, משהו בפייס, פינט... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14... לא חופה הקיר העיקרי של הבר בעץ ונבחר עבורו חיפוי של 5X5 בגוון אפור' מעל הבר תוכננה תקרת גבס מונמכת ובה שקועים אהילים. האזור האחורי לבר מחופה במדפים צבועים בגוון ירוק מעושן ועליהם תצוגת היין ומשקאות חריפים. בסמוך לו אזור הכנסת כלים מלוכלכים והוצאת מנות למסעדה. שני אלה נסתרים מהעין עם יחידות נגרות המשלבות אכסון ודקורציה, סרגלי עץ קלים מעץ אגוז ומראה קריסטלית להעצמת האלמנטים על גבי הארונות. אזור השרותים מתחלק לאזור שטיפת הידיים ואזור התאים. ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13...ני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם העצמת רווחיות, בסוגיית חוויית האורח, טרנדים בעולם ועוד. בכנס צפויים להשתתף מאות... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17...אמינה שעיצוב משקף מאוד את התרבות והמרחב בו הוא מתקיים, כך שהאדריכלות והעיצוב בישראל מאפיין לטוב ולרע את התהליך ההתפתחותי שעוברת החברה הישראלית. ישנם תחומים בהם ניתן למצוא עיצובים מיוחדים וחדשנות, הם בעיני מקבלים ביטוי בתכנון מסעדות, משרדי היי טק ובתי יוקרה.שימי אצבע על טרנד שבדרך?העולם האינטרנטי עובר התפכחות גדולה ויש היום יותר ויותר חיבור להתרחשות שלוקחת חלק גם במרחב הפיזי ולא רק על גבי המסכים. גם אתרי eCommerce ענקיים כמו Amazon מבינים את הצורך... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...גם המודל של הדו- קיום בארץ, עם הזהויות הרבות שחיות בו בהרמוניה, זה לצד זה.חיפה כבירת הגליל, היא העיר השלישית בגודלה בארץ והמיקום שלה סמוך לחזית הים (ווטרפרונט) מגדיר מחדש את הים התיכון כחלק בלתי נפרד מאורח החיים האורבני בעיר.כנס האדריכלים הבינלאומי בחיפה, בנושא חזית הים יעסוק בהתחדשות חיפה כעיר חוף מרכזית יפיץ את השינוי החדש של חיפה בנושא חזית הים, ויספק במה מרכזית להפיכתה לעיר נמל אורבנית.איך ארכיטקטורה בת ימינו יכולה להשתלב עם ארכיטקטורה מקומית... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...ם. גם רכילות אדריכלית זה דבר מעניין ובהחלט נושא שאפשר לכתוב עליו.אבל אי אפשר שזה כל מה שיהיה. אנחנו צריכים מבקרי אדריכלות שיכתבו על אדריכלות. שיכתבו כמו יעקובסון - עם שטויות, שירים ומעשיות על מסעדות חומוס מצידי, עם הערצה שאני לא יכול להבין למבני בטון חשוף, אפילו עם שיעור בהיסטוריה... אבל גם עם ראייה תמימה ומפוכחת ויכולת התבטאות שמגלה לנו מקומות חדשים ומוכרים ומגישה לנו אותם דרך עיניהם.ומילה אחרונה אישית ליעקובסון - לך לעזאזל יקירי, שתהיה לי בריא. -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב...







