חיפוש - פרטי בנין , שונות , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מקרר קטן , קטן |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16... צבוע שחור עשוי פרופילים דקים לתחושה אוורירית ומעל הותקנו אדניות אבן צבועות באפור לקבלת מראה של אדניות בטון. בתוך האדניות נשתלו צמחים מלאכותיים גבוהים וביחד הם תוחמים וחוצצים בין המעברים ליושבים, מבלי לחנוק או לסגור את החלל הקטן. כל דלפקי ההגשה נבנו מחדש לאחר הרחבה והתאמה לציוד החדש. חזיתות העמדות עשויות עץ סנדוויץ בחיפוי פורניר אלון עם מסגרות היקפיות לתיחום מעודן. משטחי הדלפקים חופו בשיש בגוון לבן ועליהם הונחו משטחי עיטוש עשויים זכוכית בשילוב ר... -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16עיצוב מעדניה קטנה בשרון בעזרת חלוקת חלל נכונה ומיקום מדוייק של כל המערכות והמכשירים, הצלחנו לנצל את החלל הקטן הקיים וליצור מקום מרווח פונקציונאלי שמאפשר להעניק שירות מלא למגוון לקוחות לכל אורך שעות היום. המקום מוכר בין השאר גם יינות המוצגים במדפי מתכת לכל אורך הקיר הימני בחנות שם היתה קיימת כבר נישה וזו נוצלה לטובת המדפים הללו כאשר בגב המדפים מוקמה מראה להכפלת מראה הסחורה. בקיר שממול נתלו מדפי ברזל ורשתות לאחסון תצוגה ותליית מסכי תצוגה. הדלפק האח... -
עיצוב חנות קונספט לקישוטי סוכר
3.06.15עיצוב חנות קונספט בוטיקית לקישוטי סוכר במתחם שרונה מרקט ת"א שטח החנות 75 מ"ר, סגנון תעשייתי. תכנון ועיצוב: דנה שקד קוקיס הינו מותג מוביל ליצור קישוטי עוגות ובצק סוכר. במפעל קטן ביהוד יושבים אנשים המפסלים במו ידיהם יום יום דמויות קסומות, צורות מרהיבות וקישוטים מעולם הפנטזיה. המוצרים רבים וצבעוניים ומיצרים עולם קסום של יצירה. חנות הבוטיק של המותג הוקמה במתחם הקולינרי המוביל בישראל - שרונה מרקט בת"א. מתחם שרונה מרקט מאופיין בסגנון תעשייתי... -
דופלקס גג בירושלים
9.05.16דופלקס גג בירושלים נתונים הבניין קיים משנות החמישים שטח הדירה כ170 מ"ר בשני קומותיו. צרכים משפחה בת 5 נפשות, הצרכים הם 3 חדרי שינה, שני חדרי רחצה (הורים וילדים), שירותי אורחים עם מבואה חיצונית לשטיפת ידיים, מטבח מרווח, פתרון לקיבולת ספרים גדולה, מקומות אחסון וברכה עקרונות רצון הלקוחות היה להשתמש בחומרים טבעיים במרב האחוזים. אתגר מעניין עמד בפני, החלל היה ריק ובעל קירות חיצוניים בלבד, בחלק מהחלל ישנם קירות קשתיים. החלל בעל שני מפלסים ... -
עיצוב בית פרטי על נחלה
22.03.16הבית כולל שתי יחידות אירוח עם כניסה נפרדת היושב במרכזה של נחלה בגודל של כ 4 דונם במטולה. הבית המיוחד נבנה ועוצב בהשראת יהלום בעקבות שטחה המשולש של הנחלה, החולשת על שני צירים מרכזיים במושבה והוא נבנה עבור משפחת חקלאים בת 4 נפשות. סה"כ תוכננו בפרויקט 11 חדרים. הבית תוכנן ועוצב על ידי מעצבי הפנים הדר מזור וגיא בוכהלטר שותפים במשרד "בוכהלטר מזור עיצוב פנים ואדריכלות", ואדריכל אופיר בז. הבית עוצב בסגנון כפרי עדין עם טוויסט יוקרתי ומחולק לחלל צי... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
עיצוב דירת קבלן בתל אביב
16.06.21...תים כמזרן גדול לשינה קבוצתית או סתם משחק. בצד הספה תוכננו פרטי נגרות לאחסון נילווה וגם שולחנות נמוכים ליצירה ואחסון הצעצועים. בחדר העבודה תוכנן ארון גדול המאפשר אחסון רב ובצידו שולחן כתיבה, רשת תליה וכורסא עם שולחן קפה קטן. גם חדר זה קיבל התייחסות שונה בגווניו, וילון רך ושטיח מרכזי בגווני שחור ולבן ובצורות גאומטריות הונח על רצפת הפרקט. כל אלו מעניקים לחדר תחושה של מקום מפלט ורוגע. חדר השינה של ההורים כולל חדר ארונות פתוח וחדר רחצה. מ... -
עיצוב דירה בבני ברק
7.03.11...דה הועלתה האפשרות לשלב יחידת הורים בחדר השינה, אך משיקולי תקציב וגם משיקולי מקום ירדה בסוף אפשרות זו. בעלי הבית העדיפו חדר שינה מרווח יותר בעל שטח גדול יותר מאשר ליצור צפיפות מיותרת בחדר. האמבטיה הישנה שהיה בה חדרון שירותים קטן ויציאה לחדר שירות, דבר המאפיין את הדירות הישנות של פעם, נהרסה. הוחלט לשלב את האמבטיה, הכיור והשירותים ביחד ואפילו נשאר מקום מסתור למכונת הכביסה. האמבטיה והשירותים החדשים עוצבו בסגנון עדכני ולכיור שהוצב על גבי יציקת בטון נ... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי...