חיפוש - פרטי בנין , שונות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מקרר קטן |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16שם העסק: קפיטריה "קפה יותו" מיקום – כתובת מדויקת: אוניברסיטת ת"א – בניין וולפסון השטח במ"ר: 65 מ"ר מטבח , 90 מ"ר חלל הסעדה , 40 מ"ר פטיו פנימי, 45 מ"ר אזור ישיבה חיצוני מעצבת פנים: דנה שקד קרדיט צילום: תומר רובנס תיאור הפרויקט: שיפוץ קפיטריה בבניין וולפסון באוניברסיטת תל אביב. הקפיטריה היתה פעילה מספר שנים לפני ש"קפה יותו" זכו במכרז להפעילה מחדש. כחלק מתנאי המכרז התחייבו השוכרים לשפץ את המקום ולרענן את מראה החלל. אני זוכרת שבפגישה הרא... -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16עיצוב מעדניה קטנה בשרון בעזרת חלוקת חלל נכונה ומיקום מדוייק של כל המערכות והמכשירים, הצלחנו לנצל את החלל הקטן הקיים וליצור מקום מרווח פונקציונאלי שמאפשר להעניק שירות מלא למגוון לקוחות לכל אורך שעות היום. המקום מוכר בין השאר גם יינות המוצגים במדפי מתכת לכל אורך הקיר הימני בחנות שם היתה קיימת כבר נישה וזו נוצלה לטובת המדפים הללו כאשר בגב המדפים מוקמה מראה להכפלת מראה הסחורה. בקיר שממול נתלו מדפי ברזל ורשתות לאחסון תצוגה ותליית מסכי תצוגה. הדלפק האח... -
עיצוב חנות קונספט לקישוטי סוכר
3.06.15עיצוב חנות קונספט בוטיקית לקישוטי סוכר במתחם שרונה מרקט ת"א שטח החנות 75 מ"ר, סגנון תעשייתי. תכנון ועיצוב: דנה שקד קוקיס הינו מותג מוביל ליצור קישוטי עוגות ובצק סוכר. במפעל קטן ביהוד יושבים אנשים המפסלים במו ידיהם יום יום דמויות קסומות, צורות מרהיבות וקישוטים מעולם הפנטזיה. המוצרים רבים וצבעוניים ומיצרים עולם קסום של יצירה. חנות הבוטיק של המותג הוקמה במתחם הקולינרי המוביל בישראל - שרונה מרקט בת"א. מתחם שרונה מרקט מאופיין בסגנון תעשייתי... -
דופלקס גג בירושלים
9.05.16דופלקס גג בירושלים נתונים הבניין קיים משנות החמישים שטח הדירה כ170 מ"ר בשני קומותיו. צרכים משפחה בת 5 נפשות, הצרכים הם 3 חדרי שינה, שני חדרי רחצה (הורים וילדים), שירותי אורחים עם מבואה חיצונית לשטיפת ידיים, מטבח מרווח, פתרון לקיבולת ספרים גדולה, מקומות אחסון וברכה עקרונות רצון הלקוחות היה להשתמש בחומרים טבעיים במרב האחוזים. אתגר מעניין עמד בפני, החלל היה ריק ובעל קירות חיצוניים בלבד, בחלק מהחלל ישנם קירות קשתיים. החלל בעל שני מפלסים ... -
עיצוב בית פרטי על נחלה
22.03.16הבית כולל שתי יחידות אירוח עם כניסה נפרדת היושב במרכזה של נחלה בגודל של כ 4 דונם במטולה. הבית המיוחד נבנה ועוצב בהשראת יהלום בעקבות שטחה המשולש של הנחלה, החולשת על שני צירים מרכזיים במושבה והוא נבנה עבור משפחת חקלאים בת 4 נפשות. סה"כ תוכננו בפרויקט 11 חדרים. הבית תוכנן ועוצב על ידי מעצבי הפנים הדר מזור וגיא בוכהלטר שותפים במשרד "בוכהלטר מזור עיצוב פנים ואדריכלות", ואדריכל אופיר בז. הבית עוצב בסגנון כפרי עדין עם טוויסט יוקרתי ומחולק לחלל צי... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
עיצוב דירת קבלן בתל אביב
16.06.21אז רכשתם דירת קבלן, חיכיתם שיתחיל תהליך הבנייה והגעתם לשלב בו אתם נדרשים לתת את הדעת על התכנון המוצע על ידי הקבלן. כיצד תדעו אם הוא מתאים לצרכים שלכם, יתרה מכך, כיצד תדעו להתאים את הדירה לצרכים משתנים אם אתם משפחה צעירה כמו שבמקרה שלפנינו? המון החלטות עומדות לפניכם, וכל החלטה נראית הרת גורל הן ברמה התכנונית והן ברמה התקציבית. הדבר החשוב ביותר שעליכם לעשות הוא לשלב מעצבת פנים כבר מהשלבים הראשונים של התכנון. חלוקת החלל בדירה היא קריטית לכל... -
עיצוב דירה בבני ברק
7.03.11לצורך יצירת חלל פתוח ומאוורר בדירה, ללא כוכים ומסדרונות, נשברו כל קירות הבית. עמודי היסוד הפרוסים לכל אורך הבית, החל מהקיר במטבח דרך חדר הילדים וכלה בחדר השינה, שולבו בעיצוב בצורה חכמה. במטבח, כאמור, נוצל עמוד היסוד לצורך הסוואה חלקית של המטבח ונעשה בו שימוש לצורך יצירת נישת בילט אין של תנור עם יחידת אחסנה. החלק החיצוני של אותו הקיר הפונה אל חדר המגורים עוצב כולו מאבני בריקס בגוון אפור המשתלב היטב עם הגוון הסגלגל השולט בדירה. מעל קיר הלבנים נבנה... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי...