חיפוש - אור , עיצוב , עיצוב מסעדה |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב בית קפה גלידריה - אפוגטו
27.09.12...מאותו הרגע היד היתה חופשית. בשם האותנטיות נאספו ארגזי עץ ישנים מקום המדינה עם הדפסי של חברות ייצור ישנות וטובות. הארגזים נתלו על גבי הקירות ומספקים מקומות אחסון מקוריים. הפרגולה המאפיינת את הרחוב האיטלקי נבנתה מעץ בשילוב תאורה נסתרת ובצידה שלטי הכוונה בסגנון שלטי רחוב המכוונים את הלקוח לאזור העוגות או הקופה. בעבודת נגרות ייחודית יוצרו כוורות בשילוב זכוכית סבתא ומראות בהן מוצגים אוביקטים אותנטיים כמו מקינטות ישנות וצנצנות אחסון. על גבי חיפוי הק... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14...בריאות חפוזות. פאסט פוד מהיר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוטרים שונים. בין כל שכבה הוסתרו פסי לד של תאורה חמה. הקיר הראשי חופה בטפט בגרפיקה של עצים ויער במספר גווני ירוק תוך אינטרפטציה אורבנית. בחיבור בין הקיר לרצפה הונחו חלוקי נחל. אריחי הרצפה דמויי בטון משתלבים בקווים הנקיים ובמשטחי העץ השונים. דלפקי האכילה חופו בפורניר אג... -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...ה באזור החיצוני, ודקורציה מכובדת יותר עבור החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שטח נרחב (כ- 400 מ"ר) עבור דק שעליו תוכנן בר ייחודי ואזור ישיבה פחות מכופתר. עבור החוץ נבחר סגנון פשוט וקל עם עץ אורן, במבוק, קש וגוון אדום ורמרליון. יחידת נגרות אוורירית מסתירה את הכניסה לשרותים. היחידה עשויה מסרגלי עץ אגוז ובמרכזה פתח מלבני להנחת זר פרחים. בחלקה התחתון של היחידה אכסון לתפריטים. אזור הבר המרכזי ארוך במיוחד ומאחוריו הכ... -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...פה בשליכט גס אפור דמוי בטון עד גובה דלפק הבר. בר ישיבה עשוי מסגרת נירוסטה בשילוב אריחי קרמיקה לבנים. אותם אריחים לבנים פשוטים מחפים את קירות המטבח בשילוב רובה בגוון שחור אשר מעניקה מראה תעשייתי ומודרני. מעל הבר הותקנה מראה באורך שמונה וחצי מטרים אשר מייצרת מראה חלל גדול ומרווח. מעל המראה הותקנו מנורות תעשייתיות מברזל ובתוכן נורות פחם בצורות שונות. החלק העליון של הקיר חופה בטפט בטקסטורה ייחודית לשפת המותג. בצד דלפק הבר הארוך, ממוקמים כסאות בר בשי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...בח לקחת חלק אקטיבי ביצירת האווירה הרצויה במקום החל מפרטי הלבוש שלהם ועד אופן עבודתכם וכלי האחסון בהם הם משתמשים.. גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת גופי התאורה, הצבעים וסוג הריהוט. בעיצוב מסעדות יפניות שואבים לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עבודה וכן הלאה.. במ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13.... במשרד ישבנו שעות על גביי שעות עד שהצלחנו לפתור את הפונקציונליות של המקום והעמדנו את הסקיצה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד עם האווירה הצבעונית הפרדנו את המקום לשני אזורים ... -
עיצוב בית הספר לברמנים
6.01.13...וכו גם את המרחב הנדרש על מנת להכשיר ברמנים בקורס המקבלים בסופו תעודה בינלאומית וגם משמש כבר לכל דבר לאחר שעות הלימוד. האקדמיה תוכננה ועוצבה על בסיס מקום קיים אותו היינו צריכים לקחת ובתקציב מינימלי להביא מקום שיראה מעוצב ומאורגן. קיבלנו את המושכות ויצאנו לדרך. השתמשנו באלמנטים די פשוטים וזולים ויצרנו בר שנראה מליון דולר. הבנייה נעשתה ממסגרות של פרופילי פלדה,כיסוי בפלטות של סיבית חשובה וציפינו אותה לכה שחורה,את בר ההגשה בנינו בעבודת יד מקורות... -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16...ות החשובות הייתה היכן למקם את הבר/דלפק המהווה ציר מרכזי בבית הקפה. וזאת מאחר והבר ועמו הדלפק מהווים צומת מרכזית המנקזת לתוכה את הזרמת ההזמנות, הוצאת המזון והשתייה ללקוחות, ביצוע תשלום וסגירת חשבון, וכן מתן שירות לקוחות עוברי אורח. היה חשוב שהעובדים בבר, יוכלו לחלוש על כל הנעשה במתחם, לכן החלטתי להגביהה את יחידת הבר באמצעות במה המוגבהת בכ- 30 ס"מ, מיתר המתחם. השלב הבא היה ההחלטה על מערך הריהוט כאשר היה ברור שישולבו כמה סגנונות ישיבה: סביב שולחנו...