חיפוש - השראה , מסעדות , עיצוב פנים |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עד העצם אקספרס
24.03.13עד העצם אקספרס אבן גבירול, תל אביב, כ-80 מ"ר. עיצוב הסניף הראשון של רשת ההמבורגרים האיכותיים מבית "עד העצם". מיקום הסניף בלב תל אביב שימש לנו השראה לעיצוב מקום צבעוני המעניק תחושה של דיינר מודרני. נעשה שימוש בחומרים תעשיתיים כגון בטון, מכולות ישנות, עץ מפרוקים וקרמיקה. שילוב של תפריט מדויק, גרפיקה מהפנטת ועיצוב אורבני עם קריצה לילית, יוצרים תחנת חובה לעצירה טרום או פוסט בילוי. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
FREEZER גלידת שף
8.05.17... בחלל החנות המקורי מצויים שני עמודי בטון וקורה. עמודים אלו עשויים היו להוות מחסום צורני ותיפקודי בזרימת החלל ובעיצובו. בגישה רעננה, המקבלת את הקיים תוך שילובו בעיצוב מחודש, הוחלט להתייחס אל אלמנטים ארכיטקטוניים אלו כאל גורם השראה. לצורך שילוב אלמנטים צורניים אלו, החליטו צמד המעצבות לחשוף את הבטון הגולמי בעל החזות המתועשת, ולהשלים לגלידריה מעטפת העשוייה מאותו חומר ושפה. עבור הריצוף הוזמנו אריחי בטון מיוחדים, מלבניים, בצבע אפור כהה. הריצוף נעשה ... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17... שלהם ועד אופן עבודתכם וכלי האחסון בהם הם משתמשים.. גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת גופי התאורה, הצבעים וסוג הריהוט. בעיצוב מסעדות יפניות שואבים לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עבודה וכן הלאה.. במקביל לעושר הצורני והצבעוני שנחשף מעצם המטבח הפתוח, עדיין קיימת... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17... מעצבים מהקהילה ו300 עסקים וחנויות בתחום.ואיך הגעת בעצם לעסוק בתחום זה?במהלך עבודה על פרויקטים של עיצוב פנים שכללו גם רכישת פריטים הבנתי שיש קושי עצום בתחום שלנו לאתר ולמצוא את הפריטים שאנחנו מחפשים במרחב הפיזי סביבנו. עולם ההשראה שלנו המעצבים רחב ואנחנו שואבים השראה כמעט מכל מקום: מגזינים, פרויקטים קודמים, משיטוטים ברחבי הרשת באתרים מדהימים כמוPinterest . הקושי מתחיל כאשר אנחנו מנסים לאתר את הפריטים המיוחדים הללו בעולם האמיתי. למעלה מ 85% מהקניו... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...בשפה אסתטית שמתאימה למוצרי קוסמטיקה ואיפור. עבדנו על חנויות באסיה, אירופה וארה"ב וכולן היו מעניינות, אבל כאן נוסף המימד ההיסטורי של המבנה, שהפך את הפרויקט לעוד יותר מורכב ומעניין. אנו מחכים בקוצר רוח לפתיחתו לקהל.מהם מקורות ההשראה שלך?הסטודיו שלי ממוקם ביפו, ממש ליד שוק הפשפשים. זהו אזור מלא בהשראה שמגיעה מחפצים ישנים, פרטי ריהוט עתיקים וחנויות מיוחדות של אמנים ומעצבים. תל אביב ככלל אהובה עלי מאוד. יש לעיר הזו המון מה להציע מבחינת תרבות, אמנות, ע... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16...אילו הכל חיכה במגירה ורק חיכה להשתחרר לאוויר העולם. מה שחשוב זה להיות קשוב ללקוח לכל אורך תהליך התכנון והבניה, ופתוח לשינויים. למעשה, עד היום אני בקשר עם רוב הלקוחות שלי, גם לאחר שעברו מס' שנים מאז שהסתיימה הבניה.מהם מקורות ההשראה שלך?אני אוהב מבנים שמשלבים את החוץ עם הפנים, שחלוקת החללים היא טובה ושהזרימה בין החללים נעימה. חלל זורם מתחבר לי מאוד עם הטבע. לכן אני אוהב להשתמש בתכנון שלי בחומרים טבעיים ואמתיים. אני משוטט לא מעט באתרי אדריכלות בעולם...