חיפוש - סימבולים / בלוקים , חדשות , קטלוגים , פרויקטים , מדר , מסעדות |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14כך אומר מעצב-הפנים ירון טל, שבין עבודותיו הבולטות ניתו למצוא בין השאר את משרדי גוגל ישראל, משרדי גינדי השקעות , רשת מלונות דן, תכשיטי מילר ושלל מסעדות ובתי קפה כ- שגב אקפסרס, VONG, בנדיקטס, וולפנייטס ועוד. בקיצור בחור עסוק, ואם כבר, אז גם האח-של (ארז). טל כותב טור אורח באתר בניין ודיור ומבקש "רק אל תחפפו" - אמנם הוא פונה אל קהילת מעצבי הפנים, אך בתור אדריכל אני מוכרח להזדהות עם כל הכתוב ואף לשתף עמכם. "החיפוף, אם כל חטאת. הרצון לסגור פינה חברמני... -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11... שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר שנים באזור המרכז ומשתף פעולה עם מיטב בעלי המקצוע. הסטודיו עוסק בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון יוגורטיות, מסעדות, חנויות, ביתני תערוכות, דוכני מכירה ובתי קפה וכן בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון שיפוץ דירות, עיצוב בתי מגורים, עיצוב דירות מקבלן בפרוייקטים גדולים ועד סטיילינג. בין היתר חוטא הסטודיו בעיצוב תפאורות לתיאטרון, עיצוב גר... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות, ברים , מסעדות ומשרדים בארץ ובעולם. עבודתם זוכה להוקרה בפרסים ובפרסומים רבים בעיתונות וברשתות החברתיות. (FRAME, Wall Paper, DE Architect, Domes, DeZeen רשימה חלקית) סקירה חלקית מהשנה האחרונה תגלה כי עבודתם על מלון Sir Albert שנפתח... -
סיור לבית השקוף וגעש תאורה
13.06.17...ים, מפעלים, מסעדות, גלריות, מוזיאונים וחנויות. מוצרי "געש תאורה" מאושרים לסימון בתו "מיוצר בישראל"ישנה הסעה מאורגנת, שיוצאת מתחנת רכבת בית יהושוע בשעה 9:30תוכנית הסיור: 10:00-11:00 סיור בבית השקוףתוביל את הסיור הנדסאית אדריכלות ויועצת בבית השקוף, תמר בן ארי11:30-14:00 סיור והרצאה + כיבוד קל בגעש תאורהיוביל את הסיור וההדרכה סמנכ"ל המכירות של געש תאורה, דב תורןהמידע באדיבות אתר האינטרנט של המועצה הישראלית לבנייה ירוקהלהרשמה ולפרסום המקורי לחצו כאן -
מלון פלאזה נצרת- מלון ירוק
27.02.11מלון פלאזה השוכן בנצרת עלית הוא אחד המלונות הותיקים באזור זה, אזור הנהנה משמש רוב ימות השנה. המלון כולל 184 חדרים, חדר אוכל, מסעדות, בריכה מחוממת ושטח הרצפה שלו (כולל המדשאות סביב המלון) כ- 5,500 מ"ר. המלון צורך כמויות גדולות של מים חמים לצורך תפעול כל מתקניו. החימום נעשה על-ידי תנורי גז. בתקופה האחרונה עלתה המודעות לנושאי איכות הסביבה והצורך לחסוך באנרגיה עומד בראש סדר עדיפות לאומי ובעקבות תמריצי הסובסידיה של משרד התשתיות, החליטה הנהלת... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...חת חלק בפרויקט כה מרשים המשלב היסטוריה ארכיטקטונית עם חוויה עירונית דינמית. פרויקט שיחזור המושבה שרונה, מהווה מרכז של בילוי תרבות, ומסחר. הוא כולל פארק אורבני המשמר את המבנים המקוריים של המושבה הטמפלרית, שנהפכו לבתי קפה, מסעדות, גלריות אמנות וחנויות ייחודיות. כל מבנה שכזה מאכלס מספר בתי עסק המפוזרים בין קומות הבית ובחדרים. בתוך כל היופי הזה בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החד... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
שקרים ירוקים על העיר והפריפריה
12.11.12...ים גדולות, מטרופולינים של בטון בעיקר, להיות חמים יותר במספר מעלות מאשר סביבתם. התוצאה היא שתושב העיר, רק מבחינה זו, משקיע הרבה יותר חשמל במיזוג וקירור. אם זה לא מספיק מסתבר שאורח החיים של תושב העיר גם הוא בזבזני באנרגיה. כן, מסעדות, אירועי חוצות, מסיבות וחגיגה, העיר בהחלט מספקת את זה וטוב שכך, אבל זה עולה באנרגיה. לתושב העיר יש יותר הזדמנויות ובדרך כלל גם יותר אמצעים ולכן הוא שורף יותר אנרגיה... כלומר פולט יותר גזי חממה.אז איפה יותר ירוק לגור לעז... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...:30-11:00 הפסקת קפה 11:00-11:45 מושב ראשון : פיתוח עירוני כלכלי בר קיימא פותח ומנחה: אדריכל אריאל וטרמן, מהנדס העיר חיפה משתתפים: · מר אבישי כהן, מנכ"ל חברת יפה נוף · פרופ' אהרון נמדר, דיקן וראש ביה"ס לנדל"ן, המכללה האקדמית נתניה · מר אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות · גלית כהן, סמנכ"לית תכנון ופיתוח בר קיימא, המשרד להגנת הסביבה 11:45-12:30 הרצאת אורח: אמסטרדם: עי... -
ביקורת אדריכלות ומיכאל יעקובסון
10.04.13...ם. גם רכילות אדריכלית זה דבר מעניין ובהחלט נושא שאפשר לכתוב עליו.אבל אי אפשר שזה כל מה שיהיה. אנחנו צריכים מבקרי אדריכלות שיכתבו על אדריכלות. שיכתבו כמו יעקובסון - עם שטויות, שירים ומעשיות על מסעדות חומוס מצידי, עם הערצה שאני לא יכול להבין למבני בטון חשוף, אפילו עם שיעור בהיסטוריה... אבל גם עם ראייה תמימה ומפוכחת ויכולת התבטאות שמגלה לנו מקומות חדשים ומוכרים ומגישה לנו אותם דרך עיניהם.ומילה אחרונה אישית ליעקובסון - לך לעזאזל יקירי, שתהיה לי בריא. -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב... -
אחד על אחד - נילי קינן
28.12.17...מהם עיסוקיך כעת? אני נילי קינן, מעצבת פנים מזה 18 שנים ומרצה למקצועות העיצוב ב HIT. אוהבת מה שאני עושה (כולם אומרים את זה, השאלה אם מתכוונים.. :-)) ועוסקת בכל חיי המקצועיים בעיצוב - בתים פרטיים, דירות, שינויי דיירים, משרדים, מסעדות, מכון יופי, מכון ליווי (כן כן..), פנטהאוזים. כל מה שקשור לשרטוטים, תכנון, כתבי כמויות, נגרות ומה לא...מלווה הלקוח משלב התכנון עד לשלט "ברוכים הבאים" על הדלת. משתדלת להעביר לו את כאב הראש הכרוך בתהליך הזה ולהיות לעזר בכ... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17...ת לתרום ולעשות בכל מקום.לסיכום, תחום העיצוב המסחרי של היום עומד בפני שינויים גדולים בעקבות אפשרויות הקניה באינטרנט וחדירה של טכנולוגיות חדשות. אלה נושאים שמרתקים אותי ואני נלהבת לעסוק בהם. אני סקרנית לגלות כיצד זה יתבטא בעיצוב הפנים, איך יראו החללים בעתיד ומה תהיה החוויה בהם וגם להיות שחקנית פעילה בתווך הזה. אני גם משוכנעת שכמו שתהליך התכנון התקצר עם השימוש בתוכנות תלת מימד ושרטוט ממוחשב כך גם תגיע קפיצת מדרגה בתהליכי הבניה.קרן מזור אדריכלות פנים







