חיפוש - מים , עיצוב , עיצוב מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14... פרמטרים: אור ים תיכון – המלון ממוקם על חוף ים התיכון. המעצבים ניסו להקרין את איכויות האור לתוך פנים המסעדה ולאפשר כניסת אור יום ישיר מכיוון מערב. מערכת הרפרפות הבנויה כתריסים, משמשת כפילטר המאפשר לאורח לחוות את האור הארצישראלי. איזון האור בחלל נוצר בזכות מערכת תיבות אור בעלת זכוכיות רפלקטיביות, העושה שימוש באור הטבעי ומחזירה אותו לתוך פנים המסעדה. צילום: עמית גירון אדריכל מבנה: רני זיס מבצעים: תדהר ודנקו יזמים: עדי שטראוס ועירית שטראוס -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11לאחר שסיימתי את התואר הראשון, חלומי הגדול היה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, ש... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב.... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16...ה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר לציין שבעלי העסקים השכילו להבין מזמן שהעיצוב תורם לאווירה... -
עיצוב פנים לעסק
16.10.14...ת להכין אוכל טעים. כדי לשרוד בין המתחרים, חשוב ליצור עיצוב ייחודי המשקף את ערכי המותג. הרושם הראשוני של הלקוח הינו גורם חשוב מאוד. תכנון שאינו נכון או שאינו מדוייק יכול לגרום להפסד של לקוחות פוטנציאליים וכן גם לאבד לקוחות קיימים.עיצוב פנים של חלל העסק לא מסתכם בטפט או צבע על הקיר. חלוקת חלל שגויה, חוסר זרימה בתנועה בחלל, חשיפה מוגבלת של המוצרים, תכנון תאורה שגוי או פרופורציות לא נעימות עלולות להרחיק לקוחות מסיבה שלכאורה אינה מובנת. רוב בעלי עסקים... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ...