חיפוש - נגר , עיצוב , עיצוב מסעדה |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
"הבוטקה" - מסעדת מזון מהיר
26.09.11עיצוב מסעדת מזון מהיר בתל אביב. בשיתוף עם משרד עינת ומילו צדיק. אחד הדברים המעניינים בפרויקט הזה היה עבודת התכנון - המקום לפני השיפוץ היה מתוכנן בצורה שונה לחלוטין, מעט מאוד אור טבעי, מחסן שירות היה באמצע החנות, השטח התפעולי היה מאוד צר וארוך. הדבר ראשון שהבנו כנכנסו למקום היה שחלוקת החלל צריכה להיות שונה. חלקנו את החלל שלושה חלקים - מטבח, שטח תפעולי(אזור מכירה והגשה) ואזור ישיבה. החזרנו את כל הפתחים ההיקפים למצבם המקורי. הגובה הכללי של המ... -
עיצוב פנים GORDOS - המבורגריה
16.03.17המבורגרייה מושחתת בהיכל הטוטו בחולון, מקום שהוא "הצגה" דיינר אמריקאי שנותן מענה למשפחות ולצעירים, אווירה כיפית, שימוש באלמנטים ממוחזרים, תוך שימת דגש על חלל עם פינות אינטימיות אך תמיד מחוברות לחלל המרכזי, בר במרכז, רולטה מוארת, אזור חיצוני עם רכב אספנות שהוסב לבר חיצוני. -
עיצוב בית קפה גלידריה - אפוגטו
27.09.12...צור ישנות וטובות. הארגזים נתלו על גבי הקירות ומספקים מקומות אחסון מקוריים. הפרגולה המאפיינת את הרחוב האיטלקי נבנתה מעץ בשילוב תאורה נסתרת ובצידה שלטי הכוונה בסגנון שלטי רחוב המכוונים את הלקוח לאזור העוגות או הקופה. בעבודת נגרות ייחודית יוצרו כוורות בשילוב זכוכית סבתא ומראות בהן מוצגים אוביקטים אותנטיים כמו מקינטות ישנות וצנצנות אחסון. על גבי חיפוי הקיר עשוי העץ נתלו כפות מעץ לחידוד תחושת הקונדיטוריה והמאפים. בגב פינת הישיבה שעוצבה ויובאה במיוח... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14...טרפטציה אורבנית. בחיבור בין הקיר לרצפה הונחו חלוקי נחל. אריחי הרצפה דמויי בטון משתלבים בקווים הנקיים ובמשטחי העץ השונים. דלפקי האכילה חופו בפורניר אגוז אמריקאי ודלפק ההגשה בפורמיקה לבנה דקה במיוחד ליצירת ההתעגלות המתבקשת בהתאם לתקרה שמעל. החזית הקדמית כולה נפתחה בעזרת ויטרינה שקופה עליה ממוקם השלט - לוגו היוגורטיה. אנחנו בסטודיו עיצבנו את המקום הן מבחינת עיצוב הפנים והן מבחינת העיצוב הגרפי כולל יצירת לוגו, שילוט, מיתוג אריזות ועיצוב טפט הקיר. -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שטח נרחב (כ- 400 מ"ר) עבור דק שעליו תוכנן בר ייחודי ואזור ישיבה פחות מכופתר. עבור החוץ נבחר סגנון פשוט וקל עם עץ אורן, במבוק, קש וגוון אדום ורמרליון. יחידת נגרות אוורירית מסתירה את הכניסה לשרותים. היחידה עשויה מסרגלי עץ אגוז ובמרכזה פתח מלבני להנחת זר פרחים. בחלקה התחתון של היחידה אכסון לתפריטים. אזור הבר המרכזי ארוך במיוחד ומאחוריו הכניסה העיקרית למטבח. הוא עשוי מעץ אגוז. בשל ... -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14עיצוב הסניף השני של המותג "סביח פרישמן" הממוקם ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב שונה במהותו מעיצובו של הסניף המיתולוגי הראשון הממוקם ברחוב פרישמן בתל אביב. כיאה למיקומו החדש, עוצב הסניף השני בשפה בוגרת יותר ההולמת את סביבת משרדי ההייטק. העיצוב מאופיין בשימוש בחומרים תעשייתיים כגון ברזל ופח בצירוף פלטת צבעים מצומצמת של גווני השחור והלבן. תהליך העיצוב החל בחלוקה פרוגרמטית בהתאם להנחיות משרד הבריאות אשר הנחו את גודל המחסן, השירותים, המטבח והמעברי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13.... במשרד ישבנו שעות על גביי שעות עד שהצלחנו לפתור את הפונקציונליות של המקום והעמדנו את הסקיצה לאישור הלקוח. הלקוח הגיע אלינו בדרישה ליצור מקום שישלב שני סגנונות וייצור אוירה אחת מיוחדת. לקחנו את הצעתו עד כדי גיבוש הרעיון העיצובי של שני סגנונות שונים לחלוטין: רטרו-לקחנו את האלמנטים הציבעוניים שמאפיינים את הרטרו והכנסנו אותם אל העולם העכשווי. השתמשנו במוזאיקות בעבודת יד עצמאית של בעל המקום. יחד עם האווירה הצבעונית הפרדנו את המקום לשני אזורים ... -
עיצוב בית הספר לברמנים
6.01.13האקדמיה לברמנים הינו בית ספר לברמנים המשלב בתוכו גם את המרחב הנדרש על מנת להכשיר ברמנים בקורס המקבלים בסופו תעודה בינלאומית וגם משמש כבר לכל דבר לאחר שעות הלימוד. האקדמיה תוכננה ועוצבה על בסיס מקום קיים אותו היינו צריכים לקחת ובתקציב מינימלי להביא מקום שיראה מעוצב ומאורגן. קיבלנו את המושכות ויצאנו לדרך. השתמשנו באלמנטים די פשוטים וזולים ויצרנו בר שנראה מליון דולר. הבנייה נעשתה ממסגרות של פרופילי פלדה,כיסוי בפלטות של סיבית חשובה וציפינו אותה... -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16בלב קניון סואן ורועש תוכנן בית קפה-מסעדה YOO – כ"אי" של שקט המעניק ללקוחות המתארחים בו תחושה נעימה וביתית. בבואי לתכנן את הקונספט, את העיצוב וחלוקת החלל. נלקחו בחשבון כל מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה ה...