חיפוש - מאמרים , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב מסעדות , עיצוב פנים |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באז... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11מגמות העיצוב המודרני וההתיחסות לשינויי האקלים בעולם יצרו צורך משמעותי בתחום עיצוב הפנים ושימוש באלמנטים הלקוחים מהטבע והכנסתם לתוך המרחב הפנימי. כחלק ממגמה זו, מעצבי פנים, אדריכלים ובעלי עסק עושים שימוש נרחב בצמחייה מלאכותית דקורטיבית, מגוון סוגי צמחייה ועצים ושילובם בחלל הפנימי להעשרת האוירה תוך ניצול אפקטיבי של המרחב הציבורי והמסחרי. מהי צמחייה דקורטיבית ואיך היא משתלבת במרחב המבנה? הצמחייה הדקורטיבית מכילה עצי ענק, עצי פרי וצמחייה מגוונת עם ... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11...שך, צורות וקווי זרימה בדמות האותיות S ו C , ומעוטרים בעושר בדמוי ברונזה מוזהבת ומוקצנים באמצעות ריפוד וניל מודרני וצבע אפוקסי מבריק. בחלל מבואה גרם מדרגות שמסתלסל ועולה אל קומות החדרים ותורם למשחק מעניין בחלל הקטן בעל הפתעות מרחביות בדומה ללבירינת. כמו כן נבנו בו נישות ויטרינות תצוגה מפוארות ומוארות, עם קירות שמשנים את צורתן ומעצימים את התחושה. נוסטלגיה לצד מודרניזציה. עיצוב פנים והום סטיילינג: רומי רולבין 054-5347492