חיפוש - עיצוב מסעדות , עיצוב פנים , פרט |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
עיצוב בית בסגנון כפרי
7.09.15...מרים ועד ייצור גופי תאורה ייחודיים. מנורות ישנות מבית סבתא שודרגו וריהוט קיים רופד מחדש והותאם לתכנון ולסידור החלל החדש. המדרגות נצבעו בצבע מיוחד בגוון שמנת ובעבודת פירזול נדירה יוצר המעקה המוביל לשאר הקומות בבית. סטודיו "דנה שקד" עוסק בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון יוגורטיות, מסעדות, חנויות, ביתני תערוכות, דוכני מכירה ובתי קפה וכן בעיצוב פרוייקטים פרטיים כגון שיפוץ דירות, עיצוב בתי מגורים, עיצוב דירות מקבלן ועד סטיילינג. צילום: תומר רובנס -
המכולת בר שכונתי
5.06.11בר שכונתי ברחוב קדימה בחיפה. הבר ממוקם באחד מבניניה הראשונים של חיפה, במקום בו היתה שנים רבות חנות מכולת. העיצוב משלב שימוש בחומרים ואלמנטים שהיו קיימים במקום עם עצים ודלתות ישנות, המעניקים למקום טקסטורות וצבעוניות חמים ומזמינים. אירית וילנסקי, סטודיו לעיצוב פנים המתמחה בתחום המסחרי, בעל ניסיון רב בעיצוב חנויות, מסעדות, בתי קפה ומשרדים בישראל ובעולם. -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11...חנויות, ביתני תערוכות, דוכני מכירה ובתי קפה וכן בעיצוב פרוייקטים מסחריים כגון שיפוץ דירות, עיצוב בתי מגורים, עיצוב דירות מקבלן בפרוייקטים גדולים ועד סטיילינג. בין היתר חוטא הסטודיו בעיצוב תפאורות לתיאטרון, עיצוב גרפי, עיצוב מוצר ופרטי ריהוט ותאורה שונים. אלמנט מכונן ומאפיין את הגישה העיצובית בסטודיו הינו השימוש בחומרים חדשים בכל פרוייקט באופן ייחודי ללקוח ולפונקציה הנדרשת כולל שימוש לא קונבנציונאלי בתאורה והפיכתה לאלמנט מרכזי בשפה העיצובית. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה... -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק. -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...ם מחופים באריחים בגוון ירוק מעושן, והרצפה באריחים בגוון אפור. באזור שטיפת הידיים כיור ייחודי שתוכנן כשוקת הפונה לצד הנשים וצד הגברים ובאמצעה מחיצה. על גבי המחיצה עיגולי מראות בקטרים שונים. לברזים נבחרו ברזים פשוטים כמו הברזים שיש לשטיפת הרגליים ביציאה מחופי רחצה. היום אחרי מספר שנים שהמקום עובד, נוכחתי לראות שההחלטה לבחור מערכת אלגנטית אכן היתה נכונה, משום שנערכים במקום לא מעט אירועים פרטים והפקות שונות בפנים החלל ובחוץ. צילומים: אסף הבר. -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
רישוי עסקים
12.06.22רישוי עסקים עד אישורים משרד הבריאות ,עיצוב חניות ,תכנון ונגרות למטבחים מסעדות כם בתים פרטים עד שלב ביצוע הגרות עפ אנשי מקצוע הטובים ביותר ,הדמיות ועיצוב פנים ברמה גבוהה ,הום סטיילינג ,שיפוץ כללי אנשי מקצוע הטובים ביותר ,תכנון חדרי רחצה ואמבטיות עבודות גבס וכוח, -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11...שך, צורות וקווי זרימה בדמות האותיות S ו C , ומעוטרים בעושר בדמוי ברונזה מוזהבת ומוקצנים באמצעות ריפוד וניל מודרני וצבע אפוקסי מבריק. בחלל מבואה גרם מדרגות שמסתלסל ועולה אל קומות החדרים ותורם למשחק מעניין בחלל הקטן בעל הפתעות מרחביות בדומה ללבירינת. כמו כן נבנו בו נישות ויטרינות תצוגה מפוארות ומוארות, עם קירות שמשנים את צורתן ומעצימים את התחושה. נוסטלגיה לצד מודרניזציה. עיצוב פנים והום סטיילינג: רומי רולבין 054-5347492 -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11מגמות העיצוב המודרני וההתיחסות לשינויי האקלים בעולם יצרו צורך משמעותי בתחום עיצוב הפנים ושימוש באלמנטים הלקוחים מהטבע והכנסתם לתוך המרחב הפנימי. כחלק ממגמה זו, מעצבי פנים, אדריכלים ובעלי עסק עושים שימוש נרחב בצמחייה מלאכותית דקורטיבית, מגוון סוגי צמחייה ועצים ושילובם בחלל הפנימי להעשרת האוירה תוך ניצול אפקטיבי של המרחב הציבורי והמסחרי. מהי צמחייה דקורטיבית ואיך היא משתלבת במרחב המבנה? הצמחייה הדקורטיבית מכילה עצי ענק, עצי פרי וצמחייה מגוונת עם ... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11שתי מעצבות סוקרות עבורנו טרנד חדש - ישן - פולני ומציעות לחשוב שוב על האפשרות לתלות צלחות על הקירות. יש לזה ניחוח אירופאי (...או זיוף אמריקאי של ניחוח כזה) ויש גם קריצות מודרניות יותר. מוקדש לכל מי שיש לו מקום ריק על הקיר ואוהב לנקות אבק. רוני דה ליידה בבלוג שלה מספרת לנו שהמראה של צלחות הפורצלן על הקיר חוזר בגדול. רונית כפיר מצידה כותבת בבלוג שלה ב Xnet סקירה מלאה על הנושא. "מנהג קישוט הקירות בצלחות פורצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכוב... -
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14...מוהו עוד לא נראה" ובאותו רחוב עוד חמישה קניונים אחרים שנראים בדיוק כמוהו. מה שבסופו של דבר קורה פעמים רבות הוא, לצערי, פזילה לשכן שפתח חנות חדשה והצליח ומיד העתקה ושכפול ברוטלי ופרובינציאלי של הסממנים החיצוניים. כך גם בבתים פרטיים שבהם יש קו מחשבה אחיד ומעצבים שניזונים מ"הטרנדים" שבדרך כלל מראים דברים דומים או מתפתים למוצר שנמכר "רק בשבילך" בהנחה מיוחדת אבל נמצא בדיוק אצל השכן. ככה בדיוק אנחנו מאבדים את הזהות שלנו בשביל לרצות אחרים">> לקריאה מלאה -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באז...







