חיפוש - תגובות , מאמרים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב חלל תצוגה |1| - דף 5
לא מצאת? פשוט חפש.
-
גוסיקה – בר בריאות
15.02.16ג'וסיקה הוא שמה של חנות קטנטנה המוכרת שייקים ומיצים טבעיים בגבעתיים. בימים אלו, הופכת ג'וסיקה לדרך חיים. החנות מציעה מלבד שייקים בריאים ומזינים גם תבשילים, מרקים ומוצרים נילווים לטבעונים ולאנשים המעוניינים ליצור אורח חיים בריא, אפילו לרגע. מאחר והיה צורך בתצוגה משמעותית של פירות וירקות, הוחלט לשמור את הצבעוניות לחומרי הגלם הללו ולא להתחרות בהם. מכיוון שכך, ועל מנת לאזן את פלטת הגוונים הצבעונית, הוחלט ליצור חלל תעשייתי בתחושה ובמראה. על כן עיצוב ה... -
עיצוב ספא בוטיק בתל אביב
3.12.15ביוטי בוטיק הממוקם ברחוב מרכזי בתל אביב. הבוטיק כולל עמדות פדיקור, מניקור, איפור מקצועי וקוסמטיקה. המטרה שלי כמעצבת הייתה ליצור חלל קלאסי, נעים וחדשני ולהביא משהו שונה עם תווית זיהוי ברורה למקום. כיורי הפדיקור הסטנדרטיים נראים פשוטים מצד אחד, אך מצד שני הם יקרים להחריד. לשם כך, לא הסתפקתי בכיורים הנפוצים וחיפשתי פיתרונות שפויים יותר. לצורך זה עשיתי מחקר קצר שעזר לי להבין מהו הגובה האולטימטיבי המתאים לרגליים קצרות כארוכות, מהי עמידות החומרים ו... -
עיצוב דוכן בשמים בקניון
11.05.15feel - דוכן בשמים בקניון המעוצב בקונספט בר משקאות אלכוהולי בסגנון מודרני. שטח 16 מ"ר תכנון ועיצוב - דנה שקד עיצוב דוכן מכירה בקניון שונה במהותו מתכנון ועיצוב פנים לחנות בקניון או אפילו ממסעדה בקניון. עיצוב דוכן משלב במהותו עיצוב תעשייתי של מוצר, רק בקנה מידה גדול, עיצוב גרפי בשילוב מיתוג, עיצוב פנים מבחינת תכנון התנועה בעמדה, מיקום פונקציונאלי של המכשירים ופיתוח הקונספט. העבודה על עיצוב הדוכן מתחילה במחקר מעמיק של המוצרים עצמם העתידים להימ... -
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – תל אביב, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 50 מ"ר סניף חמישי למותג המצליח "תחנת לחם" נפתח באחד הרחובות הסואנים ביותר בתל אביב במיקום מאתגר במיוחד. המותג הצליח בשנתיים האחרונות להתפתח בצורה משמעותית ולהפוך לשחקן רציני בתחום בתי הקפה והמאפיות. בסניף זה עשתה הרשת קפיצה גדולה אל תוך ההמולה והרעש התל אביבי בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגווני... -
חנות קונספט לריהוט וספות
18.06.15תכנון ועיצוב חנות קונספט בת״א (ידידיה פרנקל) אולם תצוגה מרשים המיועד למכירת ספות ורהיטים. המקום משלב מחסן, איזור תפעול, ומתפרה שמציגה שקיפות לעבודה המתרחשת בתוך המקום. בהתחשב לאיזור המאפיין מסחר תחרותי, היה צורך בשימוש באלמנטים גדולים ובחומרים קונטרסטים על מנת לייצר אינטראקציה עם הרחוב. -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
FEEL – דוכן בשמים בקניון
15.02.16עיצוב דוכן מכירה בקניון שונה במהותו מתכנון ועיצוב פנים לחנות בקניון או אפילו ממסעדה בקניון. עיצוב דוכן משלב במהותו עיצוב תעשייתי של מוצר, רק בקנה מידה גדול, עיצוב גרפי בשילוב מיתוג, עיצוב פנים מבחינת תכנון התנועה בעמדה, מיקום פונקציונאלי של המכשירים ופיתוח הקונספט. העבודה על עיצוב הדוכן מתחילה במחקר מעמיק על ידי מעצבת הפנים של המוצרים עצמם העתידים להימכר בדוכן, מחקר סביבתי ספציפי בו יוקם הדוכן וכן מחקר השוק הגלובאלי והמקומי ז"א מיהם המתחרים הרל... -
טיפים לעיצוב פנים של הבית שלכם
2.07.17לא בכל שלב בחיים אנחנו עוצרים לבדוק איך נראה הבית שלנו ועד כמה הוא מעוצב ויפה. עם זאת, במידה ואתם נמצאים היום בשלב שזה כן מעניין אתכם, כדאי שתדעו: עיצוב פנים הבית יוכל להשפיע רבות על איך שאתם מרגישים ועל החיים במקום. עיצוב פנים זה עולם ומלואו ולכן הטיפ הראשון שלנו אליכם הוא לא להתחיל ככה סתם לקנות חפצי נוי שונים אלא לפני הכול לעשות תוכנית מסודרת. איזה אלמנטים אתם באמת רוצים לשלב במקום? מה אתם באמת אוהבים ואיזה חפצים יכול להיות לכם נעים לראות כל י... -
בחירת מיקום לחנות קמעונאית
17.01.12רשימת שיקולים שחייבים לקחת בחשבון לפני שסוגרים חוזה שכירותפתגם ידוע אומר שעסק קם ונופל על שלושה דברים:מיקום מיקום ומיקום ההבדל בין בחירת מיקום גרוע לבחירת מיקום טוב, יכול להיות ההבדל .בין כישלון עסקי לבין עסק משגשג ומצליח .גם אם תשקיע בעסק בשירות ובמוצרים איכותיים ,לא תוכל לקטוף את .הפירות ללא קונים שיגיעו בסופו של דבר לחנות.מיקום גרוע יחבל בכל ההשקעה והמאמצים .לכן ,לפני שאתה סוגר חוזה שכירות ,חקור את האזור בצורה מקיפה .ואסוף נתונים שיעזרו לך להג... -
מרפאת מומחים לרפואת שיניים
12.06.11כשנפתחת דלת המרפאה שתכננו מיטל גפן ואבי קלאורה הבעלים של סטודיו °360 מיד שמים לב לפרטים. "במרפאת המומחים לרפואת שיניים "רנדנט" רצינו ליצור חלל בעל ערך ריגשי שיפיג חששות ופחדים אצל המטופלים ילדים ומבוגרים כאחד חלל מזמין מעוצב וייחודי". פגישת ההכרות עם הלקוח, גודל החלל הצרכים של המרפאה והתחושות שהחלל מבקש לשדר הובילו לגיבוש הקונספט למרפאה. המרפאה שגודלה כ-50 מ"ר כוללת חלל קבלה, משרד ו- 2 חדרי טיפולים עוצבה בדקדקנות ובקווים מינימליסטיים עם הת... -
עיצוב משרדי "טופ תיק"
18.06.14חברת "טופ תיק " בעלת רשת חנויות ליבוא תיקי מותגים פנתה ל Studio Jules במטרה ליצור לה משרדים ייצוגיים .כחברה המיבאת מותגים בלעדיים היתה חשיבות לבעלי "טופ תיק" ליצור משרדים שייצגו את המותגים המיובאים לארץ. חשיבות גדולה בתהליך העצוב ניתנה להטמעת המיתוג הרישתי במשרדים בשני חללים מרכזיים: 1.אזור הקבלה: אזור הקבלה הוא למעשה הפנים של המשרד. הוא הרושם הראשוני, מכיוון שזהו האזור שמקבל את פניו של הלקוח. המטרה היתה לעצב את אזור הקבלה של המשרד בצור... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
עיצוב מאפייה וקפה בורקס אמא
1.12.11בורקס אמא היא מאפיה מיוחדת המאופיינת בעיקר בכך ששמרה על הצביון העתיק והמקורי שלה לאורך כל שנות קיומה. ההחלטה לשפץ את המאפייה לא הייתה קלה, בעלי המקום רצו לשדרג ולשפץ את המקום, אך במקביל ביקשו להימנע ככל האפשר מפגיעה במוסד הידוע שקיים שנים כה רבות. הקונספט שסטודיו קרן מזור אדריכלות פנים בחר משלב את שני האלמנטים החשובים והייחודיים ביותר שיש למאפיה: הראשון הוא הסמיכות של חנות המאפים למפעל, יתרון המאפשר למכור מאפים טריים בכל רגע נתון. והשני הוא ה... -
תכנון מרחב לימודי M21
3.12.18בשנים האחרונות משרד החינוך בישראל מקדם פרויקט נפלא בשם מרחב לימודי M21, כלומר, התאמה למאה העשרים ואחת. המרחב הלימודי המתקדם הנ"ל נועד לאפשר דרכי לימודי שונות כשם שתלמידי ישראל (ולא רק) שונים זה מזה בדרך קליטת ועיבוד המידע באופן כללי ובבית הספר גם כן. קחו רגע וחישבו על עצמכם – איך אתם למדתם/לומדים? איך נוח לכם לקרוא ספר? מהחוויה האישית שלי: אני נהגתי "לעבור דירה" לבית סבתי בכדי ללמוד בשקט למבחנים ולעומת זאת, הבת הגדולה שלי לומדת עם מוזי...







