חיפוש - פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , שחור לבן , תמא 38 |1| - דף 7
לא מצאת? פשוט חפש.
-
בית פרטי 02
14.11.12עיצוב פנים המשלב בין פונקציונליות לאסתטיקה כתבה מתוך מגזין נישה. עינת רייטן | מגזין נישה צילום: אבנר צרפתי שטח הבית: 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), שטח המגרש: 250 מ"ר הציפייה הרווחת היא שברגע שנכנסים לבית כלשהו וחוצים את מפתן הכניסה, תתקבל אווירה חמה וביתית. לא כך הדבר בבית בראשון לציון. הנכנס עובר תהליך שמכניס אותו בהדרגה ממרחב פתוח ואווירה ציבורית למרחב פרטי ואווירה ביתית. תהליך זה קשור לעובדה שדיירי הבית, בעלי מסעדת "אחוזת מרגו", מגיע... -
עיצוב מספרה בתקציב מוגבל
6.12.15...יות נוספות שלא הכרתי לפני כן, לדוגמא: חיפוש באתר יד 2 - שם מצאתי כסאות ספר עגולים וקלאסיים במצב מעולה ומנורה ישנה ומלאת קסם במחיר מצחיק המשדרת משהו מאוד טבעי ולא מסתירה את האימג' הגדול אלא דווקא מוסיפה לו. ולבסוף, על מנת ליצור רבדים נוספים לדקורציה – סיור באיקאה: שם בחרתי מסגרות שחור לבן בגדלים שונים – אותן מילאתי בריבועים שחורים ופספרטו בקומפוזיציה מעניינת, כדי להשלים את הדקורציה הגרפית במוטיב חוזר המעניק שפה עיצובית רעננה אך במחיר אפסי. -
דירה ביבנה הירוקה
19.07.16דירה ביבנה הירוקה שטח הדירה כ140 מ"ר, דירה בת 5 חדרים, ממוקמת ביבנה הירוקה מול שדות ומרחבים. מיועדת למשפחה בת 5 נפשות, לאנשים האוהבים יופי ואסתטיקה. רצון הלקוחות ליצור בית עם תחושת מרחב ואווריריות, בית מודרני עם נגיעה חמימה. בחרתי להשתמש בחומרים ומוצרים אקלקטיים שיתחברו יחיד בהרמוניה ובקומפוזיציה לחלל ולאנשים החיים בו. חלל המגורים – החלל מרווח ומואר הפונה ליציאה למרפסת הפונה לשדות ומרחבים, בחרתי ללוות את החלל מהכניסה לבית ועד ליציאה למרפסת... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
חמים ונעים ברחובות
14.11.16דירות חדשות מקבלן זה משהו אחר לגמרי גם מבחינת התהליך וגם מבחינת העבודה שלנו. קודם כל זה תהליך שנמשך הרבה יותר זמן משיפוץ דירה ישנה. כל מהלך התכנון ובחירת החומרים מתפרש על הרבה יותר זמן, הפיקוח הוא הרבה פחות צפוף, ובכלל ההתנהלות היא שונה. הדירה הזו נרכשה ע"י הלקוחות שלנו כבר עם ריצופים וחיפויים, אך היה צורך לעשות את כל השאר: מטבח, ארונות, והלבשת כל הבית. אין יותר כיף מלעבוד עם לקוחות שיש לנו חיבור איתם – זוג לקוחות מדהימים בני גילנו, עם ילדה בת ש... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14כאשר אני מתכננת מסעדות ובתי עסק התכנון והסגנון העיצובי הוא תמיד תוצאה של לוקשיין, קהל היעד, ומיצוב התפריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור ... -
איטליז ביקנעם
22.04.18מעדני בשר הינו איטליז ותיק באיזור התעשיה ביקנעם, המנוהל על ידי משפחת מזרחי מזה שנים. גם העובדים וגם המשפחה המנהלת את המקום מעניקים יחס אישי וחם אל כל לקוח והאיטליז מרגיש, מיד בכניסה אליו, כמו בית. האיטליז שינה מיקום לחלל גדול יותר בשל מעבר למקום גדול יותר ופתיחת מפעל בשר גדול. הקונספט של האיטליז נולד מהבעלים שלו, עובד מזרחי, ומדרך ניהולו את המקום: ניקיון בלתי מתפשר ומשפחתיות! וכך נוצר קונספט ה"שוק"! כשאנשים באים לשוק, כך זכור לי מילדותי...