חיפוש - אור , מסעדה , עיצוב בר-מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
עיצוב בית קפה גלידריה - אפוגטו
27.09.12...מאותו הרגע היד היתה חופשית. בשם האותנטיות נאספו ארגזי עץ ישנים מקום המדינה עם הדפסי של חברות ייצור ישנות וטובות. הארגזים נתלו על גבי הקירות ומספקים מקומות אחסון מקוריים. הפרגולה המאפיינת את הרחוב האיטלקי נבנתה מעץ בשילוב תאורה נסתרת ובצידה שלטי הכוונה בסגנון שלטי רחוב המכוונים את הלקוח לאזור העוגות או הקופה. בעבודת נגרות ייחודית יוצרו כוורות בשילוב זכוכית סבתא ומראות בהן מוצגים אוביקטים אותנטיים כמו מקינטות ישנות וצנצנות אחסון. על גבי חיפוי הק... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...פה בשליכט גס אפור דמוי בטון עד גובה דלפק הבר. בר ישיבה עשוי מסגרת נירוסטה בשילוב אריחי קרמיקה לבנים. אותם אריחים לבנים פשוטים מחפים את קירות המטבח בשילוב רובה בגוון שחור אשר מעניקה מראה תעשייתי ומודרני. מעל הבר הותקנה מראה באורך שמונה וחצי מטרים אשר מייצרת מראה חלל גדול ומרווח. מעל המראה הותקנו מנורות תעשייתיות מברזל ובתוכן נורות פחם בצורות שונות. החלק העליון של הקיר חופה בטפט בטקסטורה ייחודית לשפת המותג. בצד דלפק הבר הארוך, ממוקמים כסאות בר בשי... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14...בריאות חפוזות. פאסט פוד מהיר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוטרים שונים. בין כל שכבה הוסתרו פסי לד של תאורה חמה. הקיר הראשי חופה בטפט בגרפיקה של עצים ויער במספר גווני ירוק תוך אינטרפטציה אורבנית. בחיבור בין הקיר לרצפה הונחו חלוקי נחל. אריחי הרצפה דמויי בטון משתלבים בקווים הנקיים ובמשטחי העץ השונים. דלפקי האכילה חופו בפורניר אג... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11...יום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון כחול כהה ולהקה של גופי תאורה בהשראה ימית "צפים". הדלפק וקירות המיסתור חופו בפורמייקה- אגוז אמריקאי. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...נות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל רישוי ולהבין את הדרוש בשביל פתיחת העסק שלך ברנסנס דיזיין אנו מספקים שירות של רישוי לעיצוב העסק שלך …עיצוב תאורהאנחנו נמשכים לאור באותה מידה. כפי שאנו נמשכים לעיצוב . או לריחות ואוכל …תאורה היא כלי למצבי רוח ,אורות ציבעוניים יוצרים אווירה של מסיבה , נירות דולקים יוצרים רומנטיקה ועוד ……אור הוא מקור למצב ר... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...ונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמובן צורך לעמוד בתקציב הלא גבוה, ולתת לנוף המדהים בחוץ לדבר מבלי לגנוב את כל הפוקוס. את הקונספטים השונים בניתי עם לוחות חומרים - בהם שילבתי הרבה טקסטורות על מנת לתת לחלל יותר עומק ותנועה. הוספתי חיפוי ש... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14...וב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את הברגים ו/או את פרטי החיבור). המודולים מותקנים במרחק של 10 ס"מ מהקיר ובתווך הזה תשולב תאורת LED -
תחרות Perspective Awards 2011
1.06.11...ני 2011. מועד אחרון להגשה – 31 יולי 2011 קטגוריות הגשה לאדריכלים 1. מסחרי, קמעונאי ומשרדים. 2. מבנה "ירוק" 3. מבנה לשימור 4. מבנה מוסדי 5. תכנון נוף 6. מגורים 7. גורד שחקים קטגוריות הגשה למעצבי פנים 1. בר או מסעדה 2. מסחרי קמעונאי או משרדים 3. מבנה "ירוק" 4. מבנה לשימור 5. בית מלון 6. מגורים קטגוריות הגשה לסטודנטים 1. אדריכלות 2. עיצוב פנים * לא נרשמו כאן את הדרישות לעיצוב מוצר. אם מישהו מעוניין, פרטים באתר התחרות.... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16...ת בקצה החנות המופרדת באמצעות דלתות זכוכית תרמיות שקופה המאפשרת את שתי המטרות. ליצירת מראה של מיני שוק מעוצב הרצפה חופתה באריחי שומשום בגווני שחור, אפור וירוק שהונחו בצורה רנדומאלית כשביניהם מככבים אריחים מצוירים שיצרו אווירה אורבאנית ולא מהוקצעת יתר על המידה. את הקיר בקצה החנות מקשטים שלושה חלונות קשתיים. במרכז החלל ניצבים שלושה שולחנות המציעים את כל טוב החנות בין היתר, פיצוחים, פירות יבשים ותבלינים. הפרישה האמורה של השולחנות בצורה אבסולוטית ללקו...