חיפוש - מים , מסעדה , עיצוב בר-מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
עיצוב בית קפה גלידריה - אפוגטו
27.09.12עיצוב פנים לבית קפה וגלידריה בסגנון איטלקי. השם "אפוגטו" משמעו מנת אספרסו עם כדור גלידת וניל בתוכה. כאשר נכנסים לבית הקפה ישנה תחושה כאילו היה צריך לקרוא למקום "הפוגטו" מלשון הפוגה. עיצוב המקום מצליח לנתק אותך מהמולת הרחוב ולתת טעימה קלה של הרחוב האיטלקי. הלקוחות ביקשו "תחושה של בית קפה אירופאי איטלקי, ניחוח של חו"ל" - זוהי היתה בקשתם היחידה של הלקוחות ומאותו הרגע היד היתה חופשית. בשם האותנטיות נאספו ארגזי עץ ישנים מקום המדינה עם הדפסי של חב... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14...בר הותקנה מראה באורך שמונה וחצי מטרים אשר מייצרת מראה חלל גדול ומרווח. מעל המראה הותקנו מנורות תעשייתיות מברזל ובתוכן נורות פחם בצורות שונות. החלק העליון של הקיר חופה בטפט בטקסטורה ייחודית לשפת המותג. בצד דלפק הבר הארוך, ממוקמים כסאות בר בשילוב מתכת משופשפת ומושב עשוי עץ לא מעובד. דלפק ההגשה הפתוח כולל מקררים ומשטחי נירוסטה. חזית הדלפק חופתה במשטח ברזל ומעל משטח עיטוש עשוי זכוכית, כך שהשילוב מתכתב עם שאר החומרים והסגנון בחלל כולו. החזית המקו... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14..., הפיח, המכוניות והרעש תוכננה יוגורטיה המציעה רגע של בריאות. המקום שימש בעבר כחנות מתנות אך בין השוורמה והחומוס, ביקשו הלקוחות מקום שיאפשר לאכול מנות בריאות חפוזות. פאסט פוד מהיר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוטרים שונים. בין כל שכבה הוסתרו פסי לד של תאורה חמה. הקיר הראשי חופה בטפט בגרפיקה של עצים ויער במספר גווני ירוק תוך... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב.... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...בנים, בדים עם טקסטורות מעניינות, שטיחים מרצדים וגופי תאורה מעניינים וגדולים במיוחד. את כל השטיחים שבמלון עיצבתי במיוחד – שטיח ללובי ולמעברים בין החדרים, שטיח ייחודי לכל מסעדה, ושטיח לבר. כמו כן, את כל האלמנטים הדקורטיבים נדרשנו לעצב בעצמנו על מנת לעמוד בתקציב המוגבל, ולשם כך מצאתי את עצמי במסע חיפושים אחר פתרונות עיצוביים ובלימוד המסורת והאומנות היפנית העתיקה - קליגרפיה יפנית, קימונואים מיד שניה אשר נתלו כקישוט, מניפות, חפצי במבוק, כלים ועוד. -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
תחרות Perspective Awards 2011
1.06.11...1. אדריכלות 2. עיצוב פנים * לא נרשמו כאן את הדרישות לעיצוב מוצר. אם מישהו מעוניין, פרטים באתר התחרות. זכיה הזוכים בתחרות יוכרזו בערב הגאלה של Perspective Awards 2011 בנובמבר 2011. הפרויקטים הזוכים יפורסמו בגיליון דצמבר 2011 של מגזיןPerspective ובאתר רישום דמי הרישום נקובים בדולר הונג קונג והם כ 660 ₪ לפרויקט (ניתן להגיש מספר פרויקטים). הגשת פרויקטים לסטודנטים היא חינם. יש הנחה של כ 30% לנרשמים עד סוף יוני 2011. להרשמה ופרטים: -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16...ה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר לציין שבעלי העסקים השכילו להבין מזמן שהעיצוב תורם לאווירה...