חיפוש - עיצוב , עיצוב מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16בלב קניון סואן ורועש תוכנן בית קפה-מסעדה YOO – כ"אי" של שקט המעניק ללקוחות המתארחים בו תחושה נעימה וביתית. בבואי לתכנן את הקונספט, את העיצוב וחלוקת החלל. נלקחו בחשבון כל מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה ה... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14על עיצוב המסעדה זכו "סטודיו גד הלפרין" ב"אות העיצוב 2014", מסעדה כשרה של רושפלד במלון ריץ קרלטון החדש בהרצליה. בעיצוב המסעדה שאפו המעצבים "סטודיו גד הלפרין" לייצר מרחבים אינטימיים תוך כדי חלוקה דינאמית של אזורי הישיבה ושמירה על המרחב. לצורך כך, תוכנן מערך מחיצות עץ בעל יכולת תנועה המאפשרת לאורחים ליהנות מחלל ישיבה אינטימי. הזזת המחיצות בהתאם למספר האורחים המוזמנים מאפשרת יצירת מתחמי ישבה מוגדרים ודינאמיים. מערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היוש... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16מיוחד לט"ו בשבט: איך מעצבים חנות של פירות יבשים?פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר ... -
עיצוב פנים לעסק
16.10.14...ת העיסקית הכוללת.אני שמחה לשתף אתכם כאן במסקנות שלי לאחר ליווי של עשרות בעלי עסקים חדשים.אז למה לשכור את שירותיה של מעצבת פנים עבור תכנון העסק ?כבעל מסעדה, אין זה מספיק לדעת להכין אוכל טעים. כדי לשרוד בין המתחרים, חשוב ליצור עיצוב ייחודי המשקף את ערכי המותג. הרושם הראשוני של הלקוח הינו גורם חשוב מאוד. תכנון שאינו נכון או שאינו מדוייק יכול לגרום להפסד של לקוחות פוטנציאליים וכן גם לאבד לקוחות קיימים.עיצוב פנים של חלל העסק לא מסתכם בטפט או צבע על הק... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11מגמות העיצוב המודרני וההתיחסות לשינויי האקלים בעולם יצרו צורך משמעותי בתחום עיצוב הפנים ושימוש באלמנטים הלקוחים מהטבע והכנסתם לתוך המרחב הפנימי. כחלק ממגמה זו, מעצבי פנים, אדריכלים ובעלי עסק עושים שימוש נרחב בצמחייה מלאכותית דקורטיבית, מגוון סוגי צמחייה ועצים ושילובם בחלל הפנימי להעשרת האוירה תוך ניצול אפקטיבי של המרחב הציבורי והמסחרי. מהי צמחייה דקורטיבית ואיך היא משתלבת במרחב המבנה? הצמחייה הדקורטיבית מכילה עצי ענק, עצי פרי וצמחייה מגוונת עם ... -
10 טיפים לבחירת מעצב פנים
16.06.11קניתם דירה והחלטתם על עיצוב הבית, שכרתם עסק והחלטתם לפתוח מסעדה או בית קפה, הנה התגשם חלום ואתם רוצים לפתוח את החנות שתמיד חלמתם... ברור לכם שאתם זקוקים לעזרתו של מעצב פנים, אך איך תמצאו אותו מעצב פנים שיגשים את כל הציפיות והחלומות? איך מתחילים? הנה 10 טיפים שיעזרו לכם לבחור את מעצב הפנים שלכם סקר שוק: תבדקו עד 3 מעצבי פנים בלבד, על מנת למנוע מכם בילבול. תפגשו עם מעצב הפנים בפגישה אישית. אל תבקשו רק שישלח הצעת מחיר מבלי להיפגש.הפגישה האישית ... -
בית פרטי 02
14.11.12עיצוב פנים המשלב בין פונקציונליות לאסתטיקה כתבה מתוך מגזין נישה. עינת רייטן | מגזין נישה צילום: אבנר צרפתי שטח הבית: 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), שטח המגרש: 250 מ"ר הציפייה הרווחת היא שברגע שנכנסים לבית כלשהו וחוצים את מפתן הכניסה, תתקבל אווירה חמה וביתית. לא כך הדבר בבית בראשון לציון. הנכנס עובר תהליך שמכניס אותו בהדרגה ממרחב פתוח ואווירה ציבורית למרחב פרטי ואווירה ביתית. תהליך זה קשור לעובדה שדיירי הבית, בעלי מסעדת "אחוזת מרגו", מגיע... -
תחרות Perspective Awards 2011
1.06.11מטרת התחרות להכיר ולתגמל אדריכלות, עיצוב פנים ועיצוב מוצר יוצאי דופן, ולעודד רעיונות חדשים בתחום. מי מוזמן להשתתף? תחרות זו פתוחה לכל מקצועות העיצוב -אדריכלים, מעצבי פנים וסטודנטים , עבור פרויקטים שנוצרו, נבנו או יוצרו במיוחד באזור אסיה. פרויקטים שהושלמו או יושלמו בין תאריך 1 ביולי 2009 לתאריך 30 יוני 2011. מועד אחרון להגשה – 31 יולי 2011 קטגוריות הגשה לאדריכלים 1. מסחרי, קמעונאי ומשרדים. 2. מבנה "ירוק" 3. מבנה לשימור 4. מבנה מוסדי... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ...