חיפוש - עיצוב בר-מסעדה , עיצוב מסעדה , פנים |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב קפה-מסעדה YOO
20.06.16בלב קניון סואן ורועש תוכנן בית קפה-מסעדה YOO – כ"אי" של שקט המעניק ללקוחות המתארחים בו תחושה נעימה וביתית. בבואי לתכנן את הקונספט, את העיצוב וחלוקת החלל. נלקחו בחשבון כל מגבלות המקום, סוג העסקים הקיימים, וקהל הלקוחות הבאים לבלות בקניון. מאחר ובמבנה הצמוד לקפה YOO קיימים משרדים רבים, היה חשוב ליזמים ליצור במקום אווירה נוחה אשר תאפשר לקיים פגישות עסקיות באין מפריע. עם נתונים אלו התחלתי את התכנון כאשר היה ברור כי המענה צריך להיות משולב בראייה ה... -
מסעדת מלון ריץ קרלטון הרצליה
20.05.14...ערכת התאורה העליונה הממוקמת מעל היושבים מדמה פרגולה כמרפסת הפתוחה אל הים ומעצימה את תחושת המרחב. תרחישי תאורה הבוקעים מהתקרה ומארונות מקררי היין מחוללים את האווירה לאורך שעות היום, תוך מערכת יחסים בין תאורת החוץ הטבעית לבין הפנים. בקצה חלל המסעדה, מטבח פתוח בעל שני דלפקי עבודה המשמשים לארוחות הבוקר. בערב הגריל פתוח לאורחים בשיא תפקודו והצוות עומל על בימת המטבח והשף כשחקן ראשי. כמה פרמטרים: אור ים תיכון – המלון ממוקם על חוף ים התיכון. המעצבים ... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
עיצוב פנים לעסק
16.10.14...ק הינו הגורם המכריע בהצלחת העסק. בנייה נכונה ומושכלת של יסודות העסק תביא להצלחתו הכלכלית ולצמיחתו.אני מאמינה כי ייעוץ מבעל המקצוע הנכון יקבע האם העסק יהפוך למצליח ומוביל בתחומו או לכשלון. לכן, מומלץ לשכור את שירותיה של מעצבת פנים להשלמת הפן הויזואלי בתכנית העיסקית הכוללת.אני שמחה לשתף אתכם כאן במסקנות שלי לאחר ליווי של עשרות בעלי עסקים חדשים.אז למה לשכור את שירותיה של מעצבת פנים עבור תכנון העסק ?כבעל מסעדה, אין זה מספיק לדעת להכין אוכל טעים. כדי ... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16מיוחד לט"ו בשבט: איך מעצבים חנות של פירות יבשים?פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר ... -
10 טיפים לבחירת מעצב פנים
16.06.11קניתם דירה והחלטתם על עיצוב הבית, שכרתם עסק והחלטתם לפתוח מסעדה או בית קפה, הנה התגשם חלום ואתם רוצים לפתוח את החנות שתמיד חלמתם... ברור לכם שאתם זקוקים לעזרתו של מעצב פנים, אך איך תמצאו אותו מעצב פנים שיגשים את כל הציפיות והחלומות? איך מתחילים? הנה 10 טיפים שיעזרו לכם לבחור את מעצב הפנים שלכם סקר שוק: תבדקו עד 3 מעצבי פנים בלבד, על מנת למנוע מכם בילבול. תפגשו עם מעצב הפנים בפגישה אישית. אל תבקשו רק שישלח הצעת מחיר מבלי להיפגש.הפגישה האישית ... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11...ונות לעיצוב חלל שבוצעו בפרויקטים שונים ע"י מעצב צמחייה דקורטיבית. פרויקט חתונה לבנה - עיצוב צמחייה בצבעי שמנת, בשילוב ורדים ועצים בצבע לבן להשראה ואוירה רומנטית תל אביב של שנות ה30 - עיצוב שדרת עצי פרי ופיקוסים עתיקים לעיצוב מסעדה ומלון בסגנון נוסטלגי צמחייה מוזהבת - עצי זהב גדולים להענקת אוירת יוקרה בחברה לתכשיטים ומוצרי זהב העצים והצמחייה מעוצבים ע"י מעצב אישי בארץ ומיוצרים בארץ ובחו"ל. הפרויקטים מלווים בפיקוח מלא ואישי באופן המקצו... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
תחרות Perspective Awards 2011
1.06.11מטרת התחרות להכיר ולתגמל אדריכלות, עיצוב פנים ועיצוב מוצר יוצאי דופן, ולעודד רעיונות חדשים בתחום. מי מוזמן להשתתף? תחרות זו פתוחה לכל מקצועות העיצוב -אדריכלים, מעצבי פנים וסטודנטים , עבור פרויקטים שנוצרו, נבנו או יוצרו במיוחד באזור אסיה. פרויקטים שהושלמו או יושלמו בין תאריך 1 ביולי 2009 לתאריך 30 יוני 2011. מועד אחרון להגשה – 31 יולי 2011 קטגוריות הגשה לאדריכלים 1. מסחרי, קמעונאי ומשרדים. 2. מבנה "ירוק" 3. מבנה לשימור 4. מבנה מוסדי... -
בית פרטי 02
14.11.12עיצוב פנים המשלב בין פונקציונליות לאסתטיקה כתבה מתוך מגזין נישה. עינת רייטן | מגזין נישה צילום: אבנר צרפתי שטח הבית: 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), שטח המגרש: 250 מ"ר הציפייה הרווחת היא שברגע שנכנסים לבית כלשהו וחוצים את מפתן הכניסה, תתקבל אווירה חמה וביתית. לא כך הדבר בבית בראשון לציון. הנכנס עובר תהליך שמכניס אותו בהדרגה ממרחב פתוח ואווירה ציבורית למרחב פרטי ואווירה ביתית. תהליך זה קשור לעובדה שדיירי הבית, בעלי מסעדת "אחוזת מרגו", מגיע...