חיפוש - סימבולים / בלוקים , חדשות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , אוכל , חדר אוכל |1| - דף 8
לא מצאת? פשוט חפש.
-
קבוצת "מבנה" משפצת את מתחם "מבנה" מגדלי ת"א
16.08.16...רחב של רשתות שיווק, מזון ואופנה, ביניהן: סופר פארם, יינות ביתן , מקדונלדס , ארומה , בנדורה, סטימצקי , s-wear , תמנון , סולוג , ג'אנגל , חנויות אופנה והלבשה תחתונה , אביזרים , חנויות שירות כגון מספרה , מכוני יופי , מכבסה בתי אוכל כגון קפה גולי, חומוסיה וסושיה. השיפוץ עתיד להסתיים לאחר תקופת החגים וישדרג את חווית הבילוי והקניות בו לנוחה ונעימה במיוחד . אורי אבל, מנהל תחום מרכזים מסחריים בקבוצת "מבנה": "מבנה מתחמי קניות" מסיימת בימים אלו שיפוץ נרחב... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...יותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בשוק.אוורוראוורור הוא שיקול חשוב בעיצוב המסעדה,גם ריח ,ריח הינו חלק חשוב במקום בוא אוכל…… לכן יש לעצב בתכנון המסעדה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה ללא ריחות רעים או חנק עשן … העיצוב הוא על כל כך הרבה יותר מאשר אסתטיקה טובה... -
מיתוג עירוני במקום תכנון
31.03.11... כאילו שזה פתרון קסם. אילת, קרית מלאכי ומקומות אחרים פונים לטפל בתדמית שלהם דרך משרדי פרסום ולא דרך תכנון עירוני וזה פשוט מעצבן אותי. קריית מלאכי מנסה לשפר את תדמיתה העצמית בעיני התושבים עצמם דרך הנסיון להפוך אותה ל"עיר האוכל והטעמים". אל המסקנה המבריקה הזו הגיע משרד הפרסום לאחר סקר שמצא שמה שאנשים יודעים על קריית מלאכי הוא "אחוזי פשיעה גבוהים, בעיות תעסוקה, מחסור בתרבות ובידוק ומחסור בשטחים ירוקים". בכדי לשנות את התדמית ינהל את המערכה משרד ה... -
כלי תכנון מתקדמים - ולמה זה מעניין אותך
21.03.17כשאני טס לחופשה אני לא מוטרד באופן שבו פועל המטוס. כך גם כאשר אני אוכל במסעדה אני לא לומד את המרשם להכנת המנה העיקרית. אז למה אני, כאדריכל, מצפה מלקוחותי להבין ולדעת לקרא תכניות בנייה? למה לקוחותי צריכים להביט על שרטוט דו-מימד, ולדמיין מבנה תלת-מימד?אז זהו, שלא. אין צורך לעשות זאת. התוכנות שאנו משתמשים בהן מאפשרות לנו להציג את המבנה המתוכנן בתלת מימד, בכל שלב, מכל כיוון. אנחנו אפילו יכולים להראות את מידת האור והצל, מחוץ ובתוך המבנה, בכל שעה, בכל ... -
האבולוציה של המטבחים בארץ - המטבח יצא מהחדר
2.07.23... תפקיד פרקטי בלבד.המטבח יצא מהחדר ואיתו כל התכנון והעיצוב קיבל משמעות אחרת. לתכנן מטבח בשנת 2023 דורש ממתכנני המטבחים תשומת לב לפרטים הרבה יותר ממה שהיה פה בשנות השישים.כי עכשיו אנו נדרשים לתכנן את המטבח בהתאמה לסלון, לפינת אוכל, למבואה ועוד מקומות סמוכים למטבח. אפשר לומר שאנחנו בתקופה של שפע של חומר מה שמקל את מלאכת העיצוב, לפעמים זה נכון, לפעמים זה פשוט לא!האם המטבח ממשיך את פלטת הצבעים והחומרים של המרחב הציבורי? האם הוא מתנגד לו ויוצר קונטרס ... -
איך לבחור שטיח לבית- 6 דברים שצריך לדעת!
7.11.13...את מכלול העיצוב של השטיח מבלי להסתיר חלק מימנו. • ניתן לבחור בשני שטיחים מגדלים בינוניים, במקום אחד גדול, שלא חייבים להיות משולבים אבל חייב להיות מרכיב במשותף, כגון צורה, מרקם או צבע המשלבים גבהים וחומרים שונים. שטיח לפינת אוכל אופציה ראשונה: שטיח שמכסה את כל שטח השולחן כולל הכיסאות, במקרה זה צריך למדוד מ-10/15 ס"מ לפני הרגל החיצונית של הכסא מצד אחד עד 10/15 ס"מ לאחר הרגל החיצונית של הכסא בצד השני. אופציה שנייה: שטיח שמכסה כמחצית הכסא כך ששתי ... -
5 טעויות נפוצות בעיצוב מטבחים
20.01.14התכנון הנכון של ארונות המטבח, פינות אוכל מעוצבות והאביזרים המשתלבים ביניהם משפיע באופן חד משמעי על נוחות הפעולה במטבח. למרות שמדובר באחד המרחבים השימושיים ביותר בבית, עדיין רבים וטובים נופלים ב'פחים עיצוביים' בשל חוסר ניסיון המוביל לתכנון לקוי. כדי שזה לא יקרה גם לכם, קיבצנו את הטעויות הנפוצות ביותר בנושא עיצוב מטבחיםהתנהלות נוחהמטבח גדול מהווה חלומם של רבים, אך מצד שני יש לתת מחשבה נוספת לנושא המרחקים בין הגורמים החשובים ביותר במתחם: כיור, אמצעי... -
לחבר את חיפה לים?
21.05.13...מודדות עם אתגר תכנוני מורכב לאין שיעור, מאשר אם היינו מניחים כאילו המטרדים הללו נעלמו באורח פלא".התכנון של מן-שנער לגבי המכשול הבעייתי של מסילת הרכבת כל עוד לא שוקעה מוצג כ "... שני 'מבני גשר' המשמשים בעצמם למסחר, בילוי, שוק אוכל, תרבות ועוד, המגשרים בשלב המיידי מעל המסילה. בעתיד, לכשתשוקע המסילה מתחתם, ימשיכו מבנים אלו לפעול ללא שינוי, בהיותם מגדירים את דפנות כיכר הכניסה הראשית מציר המושבה הגרמנית-הגן הבהאי".לצערי אני חושב שהפתרון לא יספיק. הפתר... -
המשרד הוא הבית המגניב החדש!
16.11.16לא הכול אנחנו יכולים להרשות לעצמינו לעשות בבית...מטבח מטורף... שולחן אוכל עצום...לוחות קשקוש מרחפים, חומרים ברוטאליים וקירות ירוקים עצומים של עשבי תיבול.. איפה אנחנו כן יכולים??? בעבודה !!! לקום בבוקר, להכנס לאוטו.. פקק בחסות המדינה ...ולהגיע למקום המייגע הזה שנקרא עבודה. מכירים???? אז זהו שעידן הניכור ממקום העבודה נגמר ובמשרדים של החברות הכי מובילות היום במשק הבינו שאם מקום העבודה הוא הכי מגניב, כייפי, פאנקי והכי דומה לבית ש... -
שוויץ ואיטליה במרכז יהוד
5.07.11... בטוח שהרעיון של ראש עיריית יהוד רע כל כך. ואם לתת פתחון פה לאחד הטוקבקים בכתבה: "מה תל אביבי בדיוק בסגנון שהומצא בגרמניה בשנות העשרים-שלושים והועתק לכאן ללא כל הקשר מקומי וללא מחשבה?... אני מוכן להמר שלאותם הכותבים הביקורתיים על האדריכלות הישראלית, אין שום בעיה עם אוכל איטלקי השולט בתל אביב, או עם אופנה איטלקית או עם עיצוב מוצרים איטלקי... כל אלה בסדר מבחינתם. זה גם הולך טוב עם האספרסו. בדירת הבאוהאוס, אלא מה." * התמונה מהדמיות היח"צ לפרויקט -
שינוי בעונה מבטא שינוי במצב הרוח
2.09.11... יצור השפעה מהירה, אתה יכול להגדיר את העונה ע"י עלים יבשים בתוך כד, בקערה פתוחה, צלחת עם אצטרובלים, פרחי העונה בזר גדול ריחני וצבעוני על שולחן פינת האוכל, צלחת עם תפוחי עץ עונתיים המכניסים צבע ואף טעימים. החליפו כיסוי כריות על מנת לשדרג את הספה, כיסוי ישיבה בשולחן פינת אוכל. השתמשו בכדים, זכוכית קרירה לחמם את האווירה או לקררה בהתאם לעונה. עונת הקיץ תתאפיין בהרבה לבן קריר, תכלת מעונן, וירוק עם צהוב אנרגטי אשר גורמים תחושת רעננות ואנרגיה טובה. -
פוצצו את בניין ההסתדרות!
6.10.11...ין כזה הוא מבנה לשימור חייבת להשקל מול הפגיעה ביכולת הפיתוח של העיר. אם פעם הוכרזו מבנים לשימור כשהיו בני 100 שנה ומעלה, הרי שכיום מכריזים עליהם כשהם בני עשרות שנים בלבד. זה מצויין לשמר אבל בסופו של דבר אוכל מקופסת שימורים לא יוצא טעים. לדעתי יש רק דבר אחד ששווה לשמר מכל האזור ומבית ההסתדרות במיוחד - את המערכון של אפריים קישון. לי אישית אין בעיה לשמוע את הבשורה שבו : "בן אדם! הלילה פוצצו את בנין ההסתדרות. בניין הועד הפועל מולנו, פוצצו הלילה." -
דקים מעץ טבעיים וסינטטיים ללא תחזוקה
22.03.11...יתן לחידוש ללא כל בעיה , הזול מבין מדרכי הדק תחזוקת מדרך דק עץ אורן :תדירות התחזוקה הדרושה לדק הנה נגזרת של כמות הגשם,השמש, רמת המליחות באוויר כתוצאה מקרבה לים, תדירות ואופן השימוש בדק, לדוגמא במסעדה גוררים כסאות ושולחנות, אוכל נשפך ודורכים על הדק בתדירות רבה ולכן הדק כאן התחזוקה תהיה רבה יותר ואילו בדק בביתי , לא יזדקק לתחזוקה יותר מפעם בשנה / שנתיים. כיצד ? לאור תכונות דק האורן ועוביו, ניתן ללטש אותו ללא כל בעיה ע"י מלטשת ולהסיר את שכבת הצבע...







