חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , אחד , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר היה מדובר במשחק של חום וקור שצריכים לאזן אחד את השני. לכן, את הקירות היא בחרה לצבוע בכחול, צבע "קר" שיאזן את ה"חום" של המנות. בנוסף, הונח פרקט עץ פיש-בון שגם הגדיל את החלל וגם יצר אווירה חמה ומזמינה. על הקירות נתלו גופי תאורה מפליז ונחושת שמזכירים את סירי הנחושת... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16...צקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנימיות נחשפות ומתקבל מראה מרשים וייחודי. חומר משמש פרוייקטים רבים וניתן להשתמש בו במקומות שונים בבית (ריהוט, מטחבים ועוד) וגם במקומות מסחריים כגון מסעדות, בתי קפה, משרדים ועוד.למידע נוסף: "ח.ג. סחר בינלאומי בע"מ", טל' 03-5136100, / חפשו אותנו גם בפייסבוק: ח.ג.סחר פרזול וחומרי גלם לריהוט ולבניין HGTrading -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20...י, חצי צל-שמש ועוד.... יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית וניתן לערבב עם מעט חומרי דישון והדברה ולהשקות עד ורוויה למשך מספר ימים, יש להוריד את כמות ההשקייה בהדרגה עד לכמות המים שהצמח נדרש , יש לברר את כל פרטי ההזנה השונים במשתלה הרלוונטית ששם הצמחים נרכשו. אדניות עץ יפות משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים. שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה,מסעדות,מרפסת,מעקה,גג,גינה,עדן חלון,לתליה,אולמי שמחות ועוד......אדניות הגליל - איכות לבית ולגינה. -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...מגוון רחב של מקררים ומקפיאים. אלו פתרונות קירור לאחסון ותצוגה, בעלי תכונות שונות ומפרט טכני מתקדם מבחינת טמפרטורות, נראות וחיסכון בחשמל. הנה לדוגמא מספר סוגי מקררים בולטים: א. מעדניות - אלו הם מקררים תעשייתיים המתאימים למסעדות המציעות תפריט בופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, דגים ... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.א... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...ימריים עם 3 מפעלי ייצור מתקדמים בעולם . במפעל היצור שבפולין יש את אחד הקווים המודרניים ביותר לייצור חיפויי קיר ואחד מקווי הייצור הגדולים ביותר באירופה. טכנולוגיות מתקדמות וידע אפשרו ל VOX לייצר מוצרים באיכות ועיצוב ללא תחרות תוך התאמה לדרישות השוק, דאגה לאיכות ואיכות הסביבה הוא המכנה המשותף בכל אחד משלבי הייצור, הלקוחות והצרכים שלהם הם הדבר החשוב עבורנו וזו הסיבה ש VOX profiles ממשיכים בפיתוח מוצרים תוך כדי שיפור האיכות והשירות. -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14...סקטור הפרטי, אך ניתן להגדיר למה התכוון המחוקק. התקנות מפרטות מגוון גדול של שימושים ובהם: בנקים, בתי דואר, בתי מרקחת, מכבסות, מכוני יופי ומספרות, מרכזי אינטרנט, משרד או בניין משרדים, סוכנויות ביטוח, סוכנויות תיווך, תחנות דלק, מסעדות, בתי קפה, ברים, בתי קולנוע, תיאטרון, אולמי מופעים, דיסקוטקים, איצדטיונים או כל מקום המשמש למופעים ולבידור, מרכזי קניות, סופרמרקט, מרכולים, קיוסקים, מקומות למכירת מזון, שוק או כל מקום המשמש לקניות או להשכרת ציוד, מרכזי ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... באמת אף אחד היכול להבטיח לכם במאת האחוזים שהמסעדה שלכם תצליח. ישנם גורמים רבים המשפיעים על הצלחתו של עסק ובדגש בעסקי המזון, כגון יכולות הניהול האישיות שלכם; איכות ; תחרות בשוק; או לעיתים גם המצב הביטחוני. יש עוד גורמים רבים שלא מנינו כאן, ולא את כולם אפשר להביא מראש בחשבון. מצד שני, זה גם לא קזינו שבו אין לכם שליטה על שום דבר. אתם בהחלט יכולים לעשות צעדים שקולים ומחושבים, כאלו המביאים בחשבון את כל הסיכונים וממזערים אותם בדרך להצלחה בהקמת מסעדה.