חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , בר , מסעדות |1| - דף 1
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק בתחום המסעדנות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל... -
תכנון מסעדה
28.08.14... לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעד... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16...צקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנימיות נחשפות ומתקבל מראה מרשים וייחודי. חומר משמש פרוייקטים רבים וניתן להשתמש בו במקומות שונים בבית (ריהוט, מטחבים ועוד) וגם במקומות מסחריים כגון מסעדות, בתי קפה, משרדים ועוד.למידע נוסף: "ח.ג. סחר בינלאומי בע"מ", טל' 03-5136100, / חפשו אותנו גם בפייסבוק: ח.ג.סחר פרזול וחומרי גלם לריהוט ולבניין HGTrading -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20... יאריך את חיי האדנית לשנים רבות, הטיפול גם ירענן את העץ ויתן לו חיים חדשים. בשוק ישנם אדניות מחומרים אחרים ששם יש מגרעות רבות: אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות מתבלות. אדניות מבטון - משקלם רב ותחושת הקרירות שהאדנית משדרת הוא רב, האדניות דורשות איטום פנימי והזמן אינו מטיב איתם והם מקבלות סדקים ,נשברים, ולא ניתן לתקן. אדניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור ו... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...וחים מתאימים לתצוגת בשרים, בצקים ומוצרי מאפה, אך במסעדות נהוג להשתמש במקפיאים סגורים לצורך אחסון של חומרי הגלם. במקפיאים יש בדרך כלל יחידת מנוע חיצונית, בקרת שליטה דיגיטלית, הקפאה יבשה בעלת מסך אוויר, גופי חימום למניעת הצטברות אדים והזעה ואמבטיית ניקוז עם הפשרות אוטומטיות. ג. מקררים עומדים - אלו המקררים הנפוצים ביותר במסעדות. בניגוד למקפיאים, מקררים אלו משמשים לאחסון של מוצרים בטמפרטורות החדר או עד טמפרטורת הקפאה בלבד. היתרון של מקררים עו... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...יחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.אדניות מבטון - משקלם רב ותחושת הקרירות שהאדנית משדרת הוא רב,ורשות איטום פנימי והזמן אינו מטיב איתם.כמו כן,מקבלות סדקים ונשברים ולא ניתן לתקן.אדניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רל... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17-VOX ISRAEL המרכז הישראלי לפתרונות חיפוי מתקדמים- השימוש בחיפוי קירות כבר מזמן הפך להיות לאלמנט חשוב עבור המעצב או אדריכל בתוכנית עיצוב הבית או העסק ומאפשר לו ליצור קירות מיוחדים ולא משעממים , לאחרונה מבינים בעלי המקצוע שאין מנוס לעבור לעבודה בחומרים סינטטיים וממוחזרים וירוקים, למשל: גבס, דשא סינטטי, פרקט סינטטי ועוד, סדרת ה –KERRADECO של VOX מובילה את טבלת המכירות בעולם החיפויים עם מספר יתרונות בולטים לעומת המתחרים כמו: קל מ... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14עסקים גדולים הפנימו כבר לפני שנים רבות את הערך המוסף בתרומה לקהילה. אירגונים וחברות עיסקיות מבצעים פרוייקטים ומיזמים חברתיים כאשר על אחת ממטרותיה הינה לטפח מעורבות, שיתוף, ופיתוח קשרים עם הקהילה. אולם עסקים קטנים המשמשים פעילות יומיומית של הציבור בתחומי החיים אינם נגישים לאנשים עם מוגבלויות. מדובר בעשרים אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בישראל הינם אנשים עם מוגבלות, ומשמעות הדבר היא שמאות אלפי אזרחים אינם יכולים לצרוך שירותים באופן שוויוני יחד עם כלל הלקו... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש...