חיפוש - חדשות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , כד , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...ר מאשר ריח מים מלוכלכים מלוכלכים בלובי או ריח אמבטיה לא נעים. מסעדה צריך לפלוט ארומה מושכת…חדרי רחצה ובידודחדר אמבטיה מפוקפקים יעידו על מטבח אסון. "אם הם מאפשרים לשירותים שלהם – שהם נראים לעין של לקוחות – כדי לקבל את זה, איך המטבח צריך להיראות?" מלבד הניקיון, חדר האמבטיה מהווה הזדמנות נוספת לבדל ממסעדה וליצור רושם של המותג , הצבעים ותכונות הלוגו אל חדר האמבטיה. כאשר אתה עובר מפינת האוכל אל חדר האמבטיה אתה לא מאבד את הה... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ל הלקוחות וגורם להם להתקרב ואף להכניס אל תוך המסעדה. המראה החיצוני של המסעדה הוא אינו פרט שולי, אלו הם הפנים של המסעדה והם צריכים לדבר בשפה העיצובית המתאימה לסגנון המסעדה ואשר מושכת את הקהל הנכון. אנו ברנסנס דיז'יין עוסקים בעיצוב מסעדות אשר לוקח את הפונקציות הפרקטיות של המסעדה, כמו מיקום השולחנות, מיקום המטבח וכו', תוך כדי מתן דגש על הצד החוויתי של המסעדה. בכוחו של העיצוב לבנות את ההרמוניה הדרושה בין צורכי הלקוח ובין הצרכים העסקיים של המסעדה. -
תכנון מסעדה
28.08.14....ישנם כללי בטיחות החלים על בתי עסק בכלל ומסעדות בפרט, אדריכל בעת תכנון מסעדה חייב להתחשב בחומרה רבה לדרישות של מערכות הביטחון כגון פתחי מילוט, שריפה ופיגוע המוני. לסיכום עלינו להבין שגם אם הקמת מסעדה נראה לנו כדבר של מה בכך אין כלל כך פני הדברים. אדריכל חייב להיות מעורב בתכנון ולא סתם אדריכל אלא אדריכל בעל ידע ונסיון בהקמה ותכנון מסעדות.הדגשים שהובאו לעיל הינם מיוחסים לאדריכל בעל ידע שכזה. אין אלו כל הנקודות הנדרשות מאדריכל אלא הן הבולטות שבניהם. -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...רוב מקושר אוטומטית עם מזון מהיר. את גופי התאורה פיזרה מעצבת הפנים בחלל כך שיצרו שלוליות אור שיכוונו את תשומת הלב אל מקרר המזון הגדול והמרשים שמונח במרכז, ואל המדפים שמציגים את חומרי הגלם, כל מיני סוגי פסטות מובחרות מחו"ל וכדומה. במהלך פרויקט העיצוב הוחלט להשתמש במקרר גדול שסגור בזכוכית לכל האורך לאחסון של האוכל, כי זכוכית מצוחצחת משדרת טריות. בנוסף, נוצר אזור בר מזמין למי שרוצה ליהנות מאכילה במקום עצמו ניכר שמעצבת הפנים דנה שקד הכיר... -
סיור לבית השקוף וגעש תאורה
13.06.17...ים, מפעלים, מסעדות, גלריות, מוזיאונים וחנויות. מוצרי "געש תאורה" מאושרים לסימון בתו "מיוצר בישראל"ישנה הסעה מאורגנת, שיוצאת מתחנת רכבת בית יהושוע בשעה 9:30תוכנית הסיור: 10:00-11:00 סיור בבית השקוףתוביל את הסיור הנדסאית אדריכלות ויועצת בבית השקוף, תמר בן ארי11:30-14:00 סיור והרצאה + כיבוד קל בגעש תאורהיוביל את הסיור וההדרכה סמנכ"ל המכירות של געש תאורה, דב תורןהמידע באדיבות אתר האינטרנט של המועצה הישראלית לבנייה ירוקהלהרשמה ולפרסום המקורי לחצו כאן -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17..... גם חומרי הגלם המרכיבים את המנות מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך עיצוב המסעדה ומשפיעים על תכנון ובחירת גופי התאורה, הצבעים וסוג הריהוט. בעיצוב מסעדות יפניות שואבים לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עבודה וכן הלאה.. במקביל לעושר הצורני והצבעוני שנחשף מעצם המטבח הפתוח, עדיין קיימת השפעה רבה של התרבויות והאמונות השונות במזרח ולכן ... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16...צקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנימיות נחשפות ומתקבל מראה מרשים וייחודי. חומר משמש פרוייקטים רבים וניתן להשתמש בו במקומות שונים בבית (ריהוט, מטחבים ועוד) וגם במקומות מסחריים כגון מסעדות, בתי קפה, משרדים ועוד.למידע נוסף: "ח.ג. סחר בינלאומי בע"מ", טל' 03-5136100, / חפשו אותנו גם בפייסבוק: ח.ג.סחר פרזול וחומרי גלם לריהוט ולבניין HGTrading -
תערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017
19.01.17..., מסעדות, נוף ועוד. בין המרצים:האדריכלים - ברכה חיוטין, אבנר ישר,דני גרינהאוז, אבנר שר, איתי שמוטר, סרג' בן דוד, שלום דוידוביץ, אלון ברנוביץ, יגאל לוי, אדריכלי הנוף - ד''ר בני שדמי, דפנה גרינשטיין, צביקה קנוניץ, טלי וקסלרמעצבי הפנים - דניאל חסון, מיכל רוזן, לטיסיה בלחוביץ, דנה שקד, היועצים ליאון אביגד, אמנון עוזרי, איציק שטריקר, עומרי דוש ועוד. פרטים והרשמה לביקור בתערוכה / השתתפות בכנסים ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום!באתר או בטלפון 03-7525055 -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17... החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''תערוכ... -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20...צאה מהתפתחות השורשים ,לכן חייבים לקחת בחשבון בתכנון. אדניות העץ שבה לא נילקחו כל השיקולים הנדרשים ולא בוצעו כל התהליכים השונים ולא נלקחו החומרים השונים האיכותיים לרבות חומרי ההגנה כנגד מזיקים - לא תעמוד בתנאים הקשים ותשחק עד כדי כשל ותתפרק. האדנית מהעץ איכותית זקוקה לתחזוקה בסיסת פשוטה והיא ניגוב את האדנית מהעץ במטלית לחה ומריחתה בשיכבת שמן נדיבה, רצוי בשמן פשתן לעץ הניתן לרכישה בכול חנויות חומרי הבנין השונים. טיפול פשוט זה יאריך את חיי האדנית לש... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...ם הנפוצים ביותר במסעדות. בניגוד למקפיאים, מקררים אלו משמשים לאחסון של מוצרים בטמפרטורות החדר או עד טמפרטורת הקפאה בלבד. היתרון של מקררים עומדים הוא שטח מועט יחסית שהם תופסים במסעדה. בנוסף, אפשר לסדר עליהם את המוצרים בקלות כדי לאחסן פריטים גדולים. מקררים עומדים מגיעים בגדלים שונים והחלוקה היא על פי גודל וסוג הדלת. האפשרויות הן הצבת מקרר עם דלת אטומה או שקופה. איך בוחרים מקרר למסעדה? בעלי מסעדות שרוצים לבחור בין פתרונות קירור שונים צרי... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11...רצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכובדות ותצוגה אצל הדודה" כותבת רונית, "אבל אפשר לתת להן פרשנות מודרנית ומינימליסטית יפה כמו ביצירה כאן, ולרוב, טיפול מודרני במסורת עתיקה יכול לתת יופי של תוצאות." רונית מציגה גם צלחות היוצרות ביחד מבנה גדול יותר, טפטים עם דוגמת צלחות, ואפילו כאלה שהן יצירת אמנות כמו אוסף הצלחות המרכיבות יחד את מפת צרפת ועליה מסומנות מסעדות מישלן. ואנו נצטט את הטוקבק של מיכל בנושא: " זה מקסים, באמת, אבל על קירות של אחרים." -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14...ה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק את הקירות והמבנה שהיה פעיל באותם רגעים קרס.בכדי למנוע דבר מסוג זה על הקבלן לפני חפירה בקרבת מבנים ישנים, יש להתייעץ עם מהנדס קונסטרוקציה ולקבל את חו"ד דעתו במקרה לעיל היה צריך הקבלן לקדוח קידוחי דיפון בכדי לתמוך את האדמה, לפני חפירת הקרקע מאחור וכך היה מונע את קריסת המבנה שגרמה למזלו בנזק ברכוש בלבד.