חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , כי , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...דה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה ללא ריחות רעים או חנק עשן … העיצוב הוא על כל כך הרבה יותר מאשר אסתטיקה טובה.ריח עיצובאין דבר גרוע יותר מאשר ריח מים מלוכלכים מלוכלכים בלובי או ריח אמבטיה לא נעים. מסעדה צריך לפלוט ארומה מושכת…חדרי רחצה ובידודחדר אמבטיה מפוקפקים יעידו על מטבח אסון. "אם הם מאפשרים לשירותים שלהם – שהם נראים לעין של לקוחות – כדי לקבל את זה, איך ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...מסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב. הכל צריך לגרות את העין ואת הדמיון, לגרום ללקוח להרגיש בנוח ובנועם בעודו מחכה לאוכל. בעלי המסעדות המכינים את התכנית העסקית, בוודאי שמים דגש על הבידול והמיתוג של המסעדה. העיצו... -
תכנון מסעדה
28.08.14... עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ול... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אז... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16הציפוי הומצא לפני יותר מ-70 שנה לשימוש תעשייתי והוא נועד על מנת להחזיק מעמד שנים רבות ובתנאים קשים ותובעניים. הציפוי משמש את עולם העיצוב בתחומים רבים ומגוונים - החל מעיצוב שולחנות ומשטחי עבודה, כלי נגינה ועד לכיסויים לטלפונים ניידים. חומר זה יכול לשמש כמשטח פנימי וחיצוני ובניגוד לחומרים אחרים כגון אבן או משטחים מוצקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנ... -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20אדניות עץ - איכות לבית ולגינה אם אתם שייכים למגזר הפרטי או העסקי.....אם אתם משפצים או רכשתם נכס או מכינים את הגינה לאביב והקיץ ..... אם אתם מעוניינים בחמימות של טבע וגן,גינה מרעננת לסביבה.....אין כמו היופי של העץ הטבעי ואין כל תחליף לעץ הטבעי הנותן את תחושת היופי והחמימות של הגן והטבע. בניית אדניות עץ איכותיות הן מורכבות הדורש תהליך עבודה ארוך, האדניות מעץ חייבות לעמוד בתנאים קשים לרבות שמש וגשם. בתוך אדניות העץ קיים לחץ מתמיד וזה כתוצאה מהתפתחות... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...שרויות הן הצבת מקרר עם דלת אטומה או שקופה. איך בוחרים מקרר למסעדה? בעלי מסעדות שרוצים לבחור בין פתרונות קירור שונים צריכים קודם כל להגדיר את הצרכים שלהם. עליהם להבין כמה פריטי אחסון הם מעוניינים להציב בתוך המקפיאים, לברר מול אנשי מקצוע את המפרט הטכני של המקפיאים החדשים ולשים לב להבדלי צריכת אנרגיה. הבחירה גם מתבצעת לפי סוג המזון שמוגש במסעדה. כאן ניתן לראות הבדלים בין מקררים למוצרי בשר, לעומת מקררים למוצרי חלב שמיועדים לקפיטריות. -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...ניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ולרוב תיווצר עליהם שכבה לבנה של שיירי מלח וסידן הקיימים במים.את אדנית העץ יש למקם בהתאם לסוג הצמח הרלוונטי, צמחים לצל,שמש ישירה, שמש חלקי, חצי צל-שמש ועוד.יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית ולהשקות במים עד ורוויה למשך מספר ימים, יש להוריד את כמות ההשקייה בהדרגה עד לכמות המים שהצמח נדרש .יש לברר את כל פרטי ההזנה השונים במשתלה הרלוונטית ששם הצמחים נרכשו. -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...פשר לו ליצור קירות מיוחדים ולא משעממים , לאחרונה מבינים בעלי המקצוע שאין מנוס לעבור לעבודה בחומרים סינטטיים וממוחזרים וירוקים, למשל: גבס, דשא סינטטי, פרקט סינטטי ועוד, סדרת ה –KERRADECO של VOX מובילה את טבלת המכירות בעולם החיפויים עם מספר יתרונות בולטים לעומת המתחרים כמו: קל משקל, התקנה מהירה שלא דורשת הכנה מוקדמת של השטח המחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחו... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14... או בניין משרדים, סוכנויות ביטוח, סוכנויות תיווך, תחנות דלק, מסעדות, בתי קפה, ברים, בתי קולנוע, תיאטרון, אולמי מופעים, דיסקוטקים, איצדטיונים או כל מקום המשמש למופעים ולבידור, מרכזי קניות, סופרמרקט, מרכולים, קיוסקים, מקומות למכירת מזון, שוק או כל מקום המשמש לקניות או להשכרת ציוד, מרכזי פנאי, מרכזי תעסוקה, וכל מקום המספק שירותי רווחה או שירות טיפולי. לאור המסגרת שקבע חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, קובעות התקנות מסגרת זמנים הדרגתית להשלמת הנ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעול...