חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מבט , מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...נו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה ללא ריחות רעים או חנק עשן … העיצוב הוא על כל כך הרבה יותר מאשר אסתטיקה טובה.ריח עיצובאין דבר גרוע יותר מאשר ריח מים מלוכלכים מלוכלכים בלובי או ריח אמבטיה לא נעים. מסעדה צריך לפלוט ארומה מושכת…חדרי רחצה ובידודחדר אמבטיה מפוקפקים יעידו על מטבח אסון. "אם הם מאפשרים לשירותים שלהם – שהם נראים לעין של לקוחות – כדי לקבל את זה, איך המטבח צריך להיראות?" מלבד ה... -
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16...צקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנימיות נחשפות ומתקבל מראה מרשים וייחודי. חומר משמש פרוייקטים רבים וניתן להשתמש בו במקומות שונים בבית (ריהוט, מטחבים ועוד) וגם במקומות מסחריים כגון מסעדות, בתי קפה, משרדים ועוד.למידע נוסף: "ח.ג. סחר בינלאומי בע"מ", טל' 03-5136100, / חפשו אותנו גם בפייסבוק: ח.ג.סחר פרזול וחומרי גלם לריהוט ולבניין HGTrading -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20... לשנים רבות, הטיפול גם ירענן את העץ ויתן לו חיים חדשים. בשוק ישנם אדניות מחומרים אחרים ששם יש מגרעות רבות: אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות מתבלות. אדניות מבטון - משקלם רב ותחושת הקרירות שהאדנית משדרת הוא רב, האדניות דורשות איטום פנימי והזמן אינו מטיב איתם והם מקבלות סדקים ,נשברים, ולא ניתן לתקן. אדניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם ... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...ניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, דגים מעושנים וכמובן פירות וסלטים. במסעדות משתמשים במעדניות עם יחידת מנוע פנימי, בקרת שליטה דיגיטלית ונוחה, שיטת קירור מאולץ ותאורה פנימית מחמיאה. ב. מקפיאי אמבטיה - אלו מקררים תעשייתיים שמיועדים למטבח של מסעדות, בתי מלון ורשתות גדולות של בתי קפה או רשתות מזון. מקפיאי אמבטיה פתוחים מתאימים לתצוגת בשרים, בצקים ומוצרי מאפה, אך במסעדות נהוג להשתמש במקפיאים סגורים לצורך אחסון של חו... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20..., מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצטיינים בשום יופי,עמידותם לאורך שנים קצרה ביותר, מתייבשים, נשברות ומתבלות.אדניות מבטון - משקלם רב ותחושת הקרירות שהאדנית משדרת הוא רב,ורשות איטום פנימי והזמן אינו מטיב איתם.כמו כן,מקבלות סדקים ונשברים ולא ניתן לתקן.אדניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ול... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...מחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחומרים ממוחזרים, בטוח במגע עם מזון תקן אש ישראלי ועוד מגוון יתרונות, סדרת ה-KERRADECO מתאימה ליישום בבתי חולים ,מסעדות, קווי ייצור, סלוני יופי, משרדים, מלונות, מרכזי קניות, בתים ומקלחות, חברת VOX PROFILE המובילה בתחום החיפויים הפולימריים עם 3 מפעלי ייצור מתקדמים בעולם . במפעל היצור שבפולין יש את אחד הקווים המודרניים ביותר לייצו... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14...סקטור הפרטי, אך ניתן להגדיר למה התכוון המחוקק. התקנות מפרטות מגוון גדול של שימושים ובהם: בנקים, בתי דואר, בתי מרקחת, מכבסות, מכוני יופי ומספרות, מרכזי אינטרנט, משרד או בניין משרדים, סוכנויות ביטוח, סוכנויות תיווך, תחנות דלק, מסעדות, בתי קפה, ברים, בתי קולנוע, תיאטרון, אולמי מופעים, דיסקוטקים, איצדטיונים או כל מקום המשמש למופעים ולבידור, מרכזי קניות, סופרמרקט, מרכולים, קיוסקים, מקומות למכירת מזון, שוק או כל מקום המשמש לקניות או להשכרת ציוד, מרכזי ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17...זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באזור.בדיקת היתכנות לנכס, גם כשייתכן שמדובר בה...