חיפוש - מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , מים , מסעדות |1| - דף 1
לא מצאת? פשוט חפש.
-
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ות יודע שמדובר בתחום תובעני במיוחד – לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב.... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16הציפוי הומצא לפני יותר מ-70 שנה לשימוש תעשייתי והוא נועד על מנת להחזיק מעמד שנים רבות ובתנאים קשים ותובעניים. הציפוי משמש את עולם העיצוב בתחומים רבים ומגוונים - החל מעיצוב שולחנות ומשטחי עבודה, כלי נגינה ועד לכיסויים לטלפונים ניידים. חומר זה יכול לשמש כמשטח פנימי וחיצוני ובניגוד לחומרים אחרים כגון אבן או משטחים מוצקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנ... -
אדניות עץ - איכות לבית ולגינה
28.08.20...ות דורשות איטום פנימי והזמן אינו מטיב איתם והם מקבלות סדקים ,נשברים, ולא ניתן לתקן. אדניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ולרוב תיוותר עליהם שכבה לבנה של שיירי מלח וסידן הקיימים במים. את האדנית העץ יש למקם בהתאם לסוג הצמח הרלוונטי, צמחים לצל,שמש ישירה, שמש חלקי, חצי צל-שמש ועוד.... יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית וניתן לערבב עם מעט חומרי דישון והדברה ולהשקות עד ורוויה למשך מספר ימים, ... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...שים במגוון רחב של מקררים ומקפיאים. אלו פתרונות קירור לאחסון ותצוגה, בעלי תכונות שונות ומפרט טכני מתקדם מבחינת טמפרטורות, נראות וחיסכון בחשמל. הנה לדוגמא מספר סוגי מקררים בולטים: א. מעדניות - אלו הם מקררים תעשייתיים המתאימים למסעדות המציעות תפריט בופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, ... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...ניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ולרוב תיווצר עליהם שכבה לבנה של שיירי מלח וסידן הקיימים במים.את אדנית העץ יש למקם בהתאם לסוג הצמח הרלוונטי, צמחים לצל,שמש ישירה, שמש חלקי, חצי צל-שמש ועוד.יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית ולהשקות במים עד ורוויה למשך מספר ימים, יש להוריד את כמות ההשקייה בהדרגה עד לכמות המים שהצמח נדרש .יש לברר את כל פרטי ההזנה השונים במשתלה הרלוונטית ששם הצמחים נרכשו. -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17-VOX ISRAEL המרכז הישראלי לפתרונות חיפוי מתקדמים- השימוש בחיפוי קירות כבר מזמן הפך להיות לאלמנט חשוב עבור המעצב או אדריכל בתוכנית עיצוב הבית או העסק ומאפשר לו ליצור קירות מיוחדים ולא משעממים , לאחרונה מבינים בעלי המקצוע שאין מנוס לעבור לעבודה בחומרים סינטטיים וממוחזרים וירוקים, למשל: גבס, דשא סינטטי, פרקט סינטטי ועוד, סדרת ה –KERRADECO של VOX מובילה את טבלת המכירות בעולם החיפויים עם מספר יתרונות בולטים לעומת המתחרים כמו: קל מ... -
מספר צעדים פשוטים להנגיש את העסק שלך
13.08.14עסקים גדולים הפנימו כבר לפני שנים רבות את הערך המוסף בתרומה לקהילה. אירגונים וחברות עיסקיות מבצעים פרוייקטים ומיזמים חברתיים כאשר על אחת ממטרותיה הינה לטפח מעורבות, שיתוף, ופיתוח קשרים עם הקהילה. אולם עסקים קטנים המשמשים פעילות יומיומית של הציבור בתחומי החיים אינם נגישים לאנשים עם מוגבלויות. מדובר בעשרים אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בישראל הינם אנשים עם מוגבלות, ומשמעות הדבר היא שמאות אלפי אזרחים אינם יכולים לצרוך שירותים באופן שוויוני יחד עם כלל הלקו... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... באמת אף אחד היכול להבטיח לכם במאת האחוזים שהמסעדה שלכם תצליח. ישנם גורמים רבים המשפיעים על הצלחתו של עסק ובדגש בעסקי המזון, כגון יכולות הניהול האישיות שלכם; איכות ; תחרות בשוק; או לעיתים גם המצב הביטחוני. יש עוד גורמים רבים שלא מנינו כאן, ולא את כולם אפשר להביא מראש בחשבון. מצד שני, זה גם לא קזינו שבו אין לכם שליטה על שום דבר. אתם בהחלט יכולים לעשות צעדים שקולים ומחושבים, כאלו המביאים בחשבון את כל הסיכונים וממזערים אותם בדרך להצלחה בהקמת מסעדה.