חיפוש - תגובות , חדשות , מאמרים , מסעדות , תל-אביב |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
פנימה והחוצה - המנוע הכלכלי של תל אביב
21.11.12...ללת את תל אביב ואת האורבניות החיונית שלה אבל אם קוראים בתשומת לב אפשר לגלות את התהליך שמחזק ומחליש את העיר."בשנים האחרונות" נכתב בכתבה, "נהפכו שדרות רוטשילד בתל אביב לאבן שואבת לבנייני משרדים, בנקים ועורכי דין. אחריהם באו גם מסעדות היוקרה, בתי הקפה, הברים ומבני הבאוהאוס לשימור שנהפכו לנכסי נדל"ן לוהטים. אלא שבשלוש השנים האחרונות נהפך המתחם התל אביבי התוסס לזירה לוהטת לא פחות עבור סקטור נוסף: חברות סטארט־אפ".המשך הכתבה מתאר החלק השני של התהליך. "ב... -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
תערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017
19.01.17..., מסעדות, נוף ועוד. בין המרצים:האדריכלים - ברכה חיוטין, אבנר ישר,דני גרינהאוז, אבנר שר, איתי שמוטר, סרג' בן דוד, שלום דוידוביץ, אלון ברנוביץ, יגאל לוי, אדריכלי הנוף - ד''ר בני שדמי, דפנה גרינשטיין, צביקה קנוניץ, טלי וקסלרמעצבי הפנים - דניאל חסון, מיכל רוזן, לטיסיה בלחוביץ, דנה שקד, היועצים ליאון אביגד, אמנון עוזרי, איציק שטריקר, עומרי דוש ועוד. פרטים והרשמה לביקור בתערוכה / השתתפות בכנסים ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום!באתר או בטלפון 03-7525055 -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17... החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''תערוכ... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי... -
הרצאתו של האדריכל והמעצב - אלון ברנוביץ'
13.03.14...המחוללים של הרעיון, את הספקות, את המכשולים, את האנשים שמזינים אותו ומהווים חלק בלתי נפרד מהיצירה השלימה. ברנוביץ - קרוננברג אדריכלים עוסק בפיתוח חללי מסחר ופנאי ועבודתם כוללת בתי מלון, אולמות אירועים, רשתות קמעוניות, ברים , מסעדות ומשרדים בארץ ובעולם. עבודתם זוכה להוקרה בפרסים ובפרסומים רבים בעיתונות וברשתות החברתיות. (FRAME, Wall Paper, DE Architect, Domes, DeZeen רשימה חלקית) סקירה חלקית מהשנה האחרונה תגלה כי עבודתם על מלון Sir Albert שנפתח... -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...מגוון רחב של מקררים ומקפיאים. אלו פתרונות קירור לאחסון ותצוגה, בעלי תכונות שונות ומפרט טכני מתקדם מבחינת טמפרטורות, נראות וחיסכון בחשמל. הנה לדוגמא מספר סוגי מקררים בולטים: א. מעדניות - אלו הם מקררים תעשייתיים המתאימים למסעדות המציעות תפריט בופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, דגים ... -
Richlite - חומר ייחודי ועמיד לתנאי פנים וחוץ, העשו
18.08.16...צקים אחרים, החומר הינו גמיש לשימוש ואפשר לסובב, לשייף ולשנות אותו. ניתן לבצע על גביו פינויים וחריטות ובעזרת מכשיר CNC השכבות הפנימיות נחשפות ומתקבל מראה מרשים וייחודי. חומר משמש פרוייקטים רבים וניתן להשתמש בו במקומות שונים בבית (ריהוט, מטחבים ועוד) וגם במקומות מסחריים כגון מסעדות, בתי קפה, משרדים ועוד.למידע נוסף: "ח.ג. סחר בינלאומי בע"מ", טל' 03-5136100, / חפשו אותנו גם בפייסבוק: ח.ג.סחר פרזול וחומרי גלם לריהוט ולבניין HGTrading -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11...רצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכובדות ותצוגה אצל הדודה" כותבת רונית, "אבל אפשר לתת להן פרשנות מודרנית ומינימליסטית יפה כמו ביצירה כאן, ולרוב, טיפול מודרני במסורת עתיקה יכול לתת יופי של תוצאות." רונית מציגה גם צלחות היוצרות ביחד מבנה גדול יותר, טפטים עם דוגמת צלחות, ואפילו כאלה שהן יצירת אמנות כמו אוסף הצלחות המרכיבות יחד את מפת צרפת ועליה מסומנות מסעדות מישלן. ואנו נצטט את הטוקבק של מיכל בנושא: " זה מקסים, באמת, אבל על קירות של אחרים." -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
הסינמה לצדק
2.03.14...יש אפס מחשבה על כך שירושלים היא אטרקציה בפני עצמה."על תרבות וקולנוע ישראלי: "19 אולמות שעוטפים שטחי מסחר עצומים, כתירוץ תרבותי לחגיגת צריכה של מותגים מקסטרו ועד לנדוור, ממוזס ועד סטימצקי. חנויות ירושלמיות קטנות לא נראה כאן."על מתחם הסינמה סיטי החדש בירושלים: "שמונה קומות, 20 אלף מטרים רבועים ו-19 אולמות קולנוע, המציעים לירושלמים 3,000 מושבים בסך הכל. המבקרים יוכלו לאכול ולקנות ב-54 מסעדות וחנויות, כש-2,000 מקומות חניה ממתינים לרכביהם."להמשך קריאה