חיפוש - ספר , עיצוב מסעדות , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...מת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בש... -
תכנון מסעדה
28.08.14...מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?אדריכל חייב לבדוק אם בכלל ישנה הרשאה מהרשות המקומית עירייה או מו... -
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...ה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבו... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14...גופי תאורה מרהיבים, וכן עובד בשיתוף פעולה עם מעצבים ואדריכלים מובילים ליצירת גופים מותאמים אישית עבור פרוייקטים מגוונים בעיקר בתחום המסחרי. תהליך העבודה של הסטודיו מתחיל משלב הרעיון המופשט ויצירת הקונספט, ממשיך דרך עיצוב ותכנון טכני ומפורט ומסתיים בשלב הייצור. האהבה של הצוות לצורות, טקסטורות, חומרים, טכנולוגיות ושיטות ייצור מובילה לתהליך עיצוב מרתק ומאתגר, שמטרתו להביע באמצעות המוצרים מסר מופשט, שבא לידי ביטוי בעזרת שילוב מושכל ומקצועי בין צור... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...פס בגרפיקה שיוצרה במיוחד למותג שהתחיל לרקום עוד וגידים. הגרפיקה מאופיינת ברישומים ידניים של ירקות המאפיינים את המוצרים המוגשים במסעדה כגון עגבניות ושום בשילוב טקסטים ורישומים חופשיים. בחזית החלונות שפונה לנוף משובח מיקמנו מספר בוטים צמודים זה לזה. הבוטים עשויים עץ סנדוויץ בחיפוי עץ אלון גושני מחורץ ואת המושב ריפדנו בבד דמוי עור לניקוי קל ומהיר. בחלק העליון של הבוטים יצרנו חלונות זכוכית ובצד הבוטים תוכננו שולחנות מלבניים גדולים עשויים מסגרת עץ ... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11מלון DIAMOND PLUS ATHENS עיצוב יוקרתי בלב אתונה מאת : רומי רולביןמלון DIAMOND PLUS ATHENS הינו מלון שכן (נמצא בסמיכות למלון האב) אשר נתבקשתי לעצב תוך דגש על פרטיות ועיצוב יוקרתי אחיד. העיצוב הזמין התמודדות עם אתגר אדריכלי עיצובי מורכב, שדרש חשיבה מקורית והענקת משמעות חדשה למבנה, בעודו שומר על ההקשר אל מלון Diamond hotel הממוקם מעבר לרחוב במרחק מטרים ספורים ומספק את שרותי הקבלה והסעדה. DIAMOND HOTEL ממוקם באתונה יוון, בקרבת האתרים ההיסטוריים... -
רישוי עסקים
12.06.22רישוי עסקים עד אישורים משרד הבריאות ,עיצוב חניות ,תכנון ונגרות למטבחים מסעדות כם בתים פרטים עד שלב ביצוע הגרות עפ אנשי מקצוע הטובים ביותר ,הדמיות ועיצוב פנים ברמה גבוהה ,הום סטיילינג ,שיפוץ כללי אנשי מקצוע הטובים ביותר ,תכנון חדרי רחצה ואמבטיות עבודות גבס וכוח, -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...עירונית דינמית. פרויקט שיחזור המושבה שרונה, מהווה מרכז של בילוי תרבות, ומסחר. הוא כולל פארק אורבני המשמר את המבנים המקוריים של המושבה הטמפלרית, שנהפכו לבתי קפה, מסעדות, גלריות אמנות וחנויות ייחודיות. כל מבנה שכזה מאכלס מספר בתי עסק המפוזרים בין קומות הבית ובחדרים. בתוך כל היופי הזה בחרו המשווקים של חברת OPI - יצרנית הענק הבין-לאומית למוצרי טיפוח ובניית ציפורניים ,לקבוע את ביתם החדש. בוטיק המניקור והחנות נמצאים במבנה בן 2 קומות בתוך חלל בג... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה... -
תערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017
19.01.17... עיצוב ואדריכלות 2017התערוכה תתקיים בתאריכים 31 בינואר עד 1 בפברוארבביתן 1 מרכז הירידים גני התערוכה תל אביב.שעות פתיחת התערוכה : 11:00- 20:00 במסגרת התערוכה יערכו 5 כנסים מקצועיים לאדריכלים ומעצבים. בין הנושאים שידונו:תכנון ועיצוב מבני ציבור, מגדלי יוקרה, בניה לגובה, מרכזי קניות, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, משרדים, מגורי יוקרה, מלונות, מטבחים מקצועים, מסעדות, נוף ועוד. בין המרצים:האדריכלים - ברכה חיוטין, אבנר ישר,דני גרינהאוז, אבנר שר, ...







