חיפוש - פרטי בנין , מאמרים , קטלוגים , ספר , עיצוב מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...מת….כך גם המותג שלך,המסעדה שלך . את אישיותו של המותג שלך יש להגדיר. ליפני שמעצבים מסעדה צריך לבוא עם הגדרות :הגדרת קונספט של המקום, הגדרת מזון , הגדרת מיתוג , הגדרת קהל והסיפור מאחורי המסעדה ומשם ניגש לעיצוב , שיספר את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בש... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
תכנון מסעדה
28.08.14...מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מסעדות חייב להבין ולדעת את הדרישות על באופן מוחלט.תכנון לקוי של פתחי מילוט או מטבח שאינו מתוכנן במטרה לשרת את הטבח יכול להוות כישלון ומכשול. מספר כללים בתכנון מסעדה שעליהם אדריכל צריך לתת דגש:כאשר אדריכל נדרש לתכנן מסעדה עליו לוודא ולבדוק מספר נקודות יסוד:1 - האם הרשות המקומית מאפשרת בניית מסעדה במקום?אדריכל חייב לבדוק אם בכלל ישנה הרשאה מהרשות המקומית עירייה או מו... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11מגמות העיצוב המודרני וההתיחסות לשינויי האקלים בעולם יצרו צורך משמעותי בתחום עיצוב הפנים ושימוש באלמנטים הלקוחים מהטבע והכנסתם לתוך המרחב הפנימי. כחלק ממגמה זו, מעצבי פנים, אדריכלים ובעלי עסק עושים שימוש נרחב בצמחייה מלאכותית דקורטיבית, מגוון סוגי צמחייה ועצים ושילובם בחלל הפנימי להעשרת האוירה תוך ניצול אפקטיבי של המרחב הציבורי והמסחרי. מהי צמחייה דקורטיבית ואיך היא משתלבת במרחב המבנה? הצמחייה הדקורטיבית מכילה עצי ענק, עצי פרי וצמחייה מגוונת עם ... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11מלון DIAMOND PLUS ATHENS עיצוב יוקרתי בלב אתונה מאת : רומי רולביןמלון DIAMOND PLUS ATHENS הינו מלון שכן (נמצא בסמיכות למלון האב) אשר נתבקשתי לעצב תוך דגש על פרטיות ועיצוב יוקרתי אחיד. העיצוב הזמין התמודדות עם אתגר אדריכלי עיצובי מורכב, שדרש חשיבה מקורית והענקת משמעות חדשה למבנה, בעודו שומר על ההקשר אל מלון Diamond hotel הממוקם מעבר לרחוב במרחק מטרים ספורים ומספק את שרותי הקבלה והסעדה. DIAMOND HOTEL ממוקם באתונה יוון, בקרבת האתרים ההיסטוריים... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20...ניות מחמר - היופי תלוי בארץ מוצאם תלוי בתהליכי השרפה בתנור וגלזורה רלוונטית, הם שבירים ולרוב תיווצר עליהם שכבה לבנה של שיירי מלח וסידן הקיימים במים.את אדנית העץ יש למקם בהתאם לסוג הצמח הרלוונטי, צמחים לצל,שמש ישירה, שמש חלקי, חצי צל-שמש ועוד.יש למלא את האדנית העץ בתערובת אדמה אוורירית ולהשקות במים עד ורוויה למשך מספר ימים, יש להוריד את כמות ההשקייה בהדרגה עד לכמות המים שהצמח נדרש .יש לברר את כל פרטי ההזנה השונים במשתלה הרלוונטית ששם הצמחים נרכשו. -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
ריהוט למסעדות ובתי קפה
30.12.21חברת סאן דיזיין מתמחה ביבוא, עיצוב ושיווק ריהוט פנים וחוץ לבתי קפה, מסעדות, גני אירועים ובתי מלון. במתחם התצוגה במושב עין ורד, מוצגים בגאווה פריטים המייצגים תפיסה חדשנית וייחודית השואבת את השראתה ממגוון רחב של מגמות ברחבי העולם. מידי שנה, משיקה חברת סאן דיזיין קולקציה ייחודית ומפתיעה המתוכננת בקפידה רבה ומיוצרת ממיטב חומרי הגלם הקיימים. הקולקציה מגוונת ומכילה שלל דגמים של כיסאות מרופדים, עץ ומתכת, כיסאות בר, שולחנות ופלטות, שמשיות, מערכות ישיבה ... -
חיפוי קיר טרנדי
28.05.17...ם ולא משעממים , לאחרונה מבינים בעלי המקצוע שאין מנוס לעבור לעבודה בחומרים סינטטיים וממוחזרים וירוקים, למשל: גבס, דשא סינטטי, פרקט סינטטי ועוד, סדרת ה –KERRADECO של VOX מובילה את טבלת המכירות בעולם החיפויים עם מספר יתרונות בולטים לעומת המתחרים כמו: קל משקל, התקנה מהירה שלא דורשת הכנה מוקדמת של השטח המחופה ,עמידות למים ב-100%, מוגן בפני מכות יבשות, מוגן בפני שריטות , יוצר אקוסטיקה מושלמת ,מוגן UV ,עשוי מחומרים ממוחזרים, בטוח במגע...







