חיפוש - חדשות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עיצוב מסעדות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדות
22.01.18עיצוב מסעדות הוא מושג כללי אותו ניתן ליישם בצורות שונות. לא כל מסעדה היא זהה – מסעדות נבדלות אחת מהשנייה בהרבה היבטים, למשל: שטח המסעדה, רמת המחירים, קהל היעד, מיקום המסעדה, סוג המזון הנמכר במסעדה ועוד. הבדלים אלו הם חלק ממיתוג המסעדה, יש להם השפעה על הפעילות העסקית או ההצלחה העסקית של המסעדה והם חייבים לבוא לידי ביטוי גם בעיצוב מסעדות. לכל מסעדה יש צורך בתכנית עיצובית אישית, כזו הלוקחת את בחשבון את כל הפרטים וגם את שיקולי התקציב. מי שעוסק ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...רב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה... -
תערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017
19.01.17מיטב החידושים הבינלאומיים והמקומיים בתחומי העיצוב ואדריכלות יוצגו בתערוכת פרויקטים עיצוב ואדריכלות 2017התערוכה תתקיים בתאריכים 31 בינואר עד 1 בפברוארבביתן 1 מרכז הירידים גני התערוכה תל אביב.שעות פתיחת התערוכה : 11:00- 20:00 במסגרת התערוכה יערכו 5 כנסים מקצועיים לאדריכלים ומעצבים. בין הנושאים שידונו:תכנון ועיצוב מבני ציבור, מגדלי יוקרה, בניה לגובה, מרכזי קניות, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, משרדים, מגורי יוקרה, מלונות, מטבחים מקצועים, מסע... -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17מיטב החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''ת... -
הפולניות חוזרות עם צלחות על הקיר
18.07.11שתי מעצבות סוקרות עבורנו טרנד חדש - ישן - פולני ומציעות לחשוב שוב על האפשרות לתלות צלחות על הקירות. יש לזה ניחוח אירופאי (...או זיוף אמריקאי של ניחוח כזה) ויש גם קריצות מודרניות יותר. מוקדש לכל מי שיש לו מקום ריק על הקיר ואוהב לנקות אבק. רוני דה ליידה בבלוג שלה מספרת לנו שהמראה של צלחות הפורצלן על הקיר חוזר בגדול. רונית כפיר מצידה כותבת בבלוג שלה ב Xnet סקירה מלאה על הנושא. "מנהג קישוט הקירות בצלחות פורצלן אמנם עתיק ומקושר אצלנו לנדוניות מכוב... -
צמחייה דקורטיבית, הבחירה הטבעית בעיצוב הפנים
7.11.11מגמות העיצוב המודרני וההתיחסות לשינויי האקלים בעולם יצרו צורך משמעותי בתחום עיצוב הפנים ושימוש באלמנטים הלקוחים מהטבע והכנסתם לתוך המרחב הפנימי. כחלק ממגמה זו, מעצבי פנים, אדריכלים ובעלי עסק עושים שימוש נרחב בצמחייה מלאכותית דקורטיבית, מגוון סוגי צמחייה ועצים ושילובם בחלל הפנימי להעשרת האוירה תוך ניצול אפקטיבי של המרחב הציבורי והמסחרי. מהי צמחייה דקורטיבית ואיך היא משתלבת במרחב המבנה? הצמחייה הדקורטיבית מכילה עצי ענק, עצי פרי וצמחייה מגוונת עם ... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11מלון DIAMOND PLUS ATHENS עיצוב יוקרתי בלב אתונה מאת : רומי רולביןמלון DIAMOND PLUS ATHENS הינו מלון שכן (נמצא בסמיכות למלון האב) אשר נתבקשתי לעצב תוך דגש על פרטיות ועיצוב יוקרתי אחיד. העיצוב הזמין התמודדות עם אתגר אדריכלי עיצובי מורכב, שדרש חשיבה מקורית והענקת משמעות חדשה למבנה, בעודו שומר על ההקשר אל מלון Diamond hotel הממוקם מעבר לרחוב במרחק מטרים ספורים ומספק את שרותי הקבלה והסעדה. DIAMOND HOTEL ממוקם באתונה יוון, בקרבת האתרים ההיסטוריים... -
כל יום מחדש אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט מגביר
10.03.14כך אומר מעצב-הפנים ירון טל, שבין עבודותיו הבולטות ניתו למצוא בין השאר את משרדי גוגל ישראל, משרדי גינדי השקעות , רשת מלונות דן, תכשיטי מילר ושלל מסעדות ובתי קפה כ- שגב אקפסרס, VONG, בנדיקטס, וולפנייטס ועוד. בקיצור בחור עסוק, ואם כבר, אז גם האח-של (ארז). טל כותב טור אורח באתר בניין ודיור ומבקש "רק אל תחפפו" - אמנם הוא פונה אל קהילת מעצבי הפנים, אך בתור אדריכל אני מוכרח להזדהות עם כל הכתוב ואף לשתף עמכם. "החיפוף, אם כל חטאת. הרצון לסגור פינה חברמני... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20אדניות עץ - אין כמו היופי של העץ ואין כל תחליף לעץ הטבעי הנותן תחושת יופי וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצ... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
אחד על אחד - זיוית כץ על עיצוב ויזמות
16.01.17היי זיוית, אנחנו שמחים לארח אותך ב"אחד על אחד", כדי לקבל קצת רקע, ספרי לנו קצת מעל עצמך ועל עיסוקך כעת:שמי זיוית כץ,בת 34 נשואה ואימא לשני בנים. אני אדריכלית בוגרת בצלאל עם ניסיון של עשור בתכנון של פרויקטים שונים. לאחר שנים של עבודה בתחום החלטתי להקים מיזם שעונה לקושי עצום בשוק שלי והיום אני היזמת של פלטפורמה בשם DesignMatcher שנועדה לקשר בין מעצבי פנים ואדריכלים לבין בעלי חנויות ועסקים בתחום. אנחנו מאפשרים למעצבים למצוא בקלות את הפריטים לפרויקט...