חיפוש - חדשות , #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , אוכל , ספה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
חומרים מספרים סיפור - אירוע לאדריכלים
1.12.11... בפסולת של עצים טרופיים מקומיים ובכך גם לתרום לסביבה וגם להבליט את הפשטות של החומר. צורות מיוחדות ו"חיות" של הרהיטים הפכו להיות סימן ההיכר של Selma הצעיר. ספה בסגנון שתי וערב, בסטייל א-סימטרי, שזלונג שמעוצב כמו טיפה או שולחן אוכל שמתכתב עם זכרונות ילדותו. בפיליפינים מופתעים מגודל הצלחתו של המעצב הצעיר שרהיטיו ממלאים את משכנה של נסיכת הפיליפינים, ביתם של בני המלוכה בסעודיה ואת ביתו של נשיא דרום אפריקה נלסון מנדלה!. הוא נחשב להבטחה גדולה בעולם... -
האבולוציה של המטבחים בארץ - המטבח יצא מהחדר
2.07.23... תפקיד פרקטי בלבד.המטבח יצא מהחדר ואיתו כל התכנון והעיצוב קיבל משמעות אחרת. לתכנן מטבח בשנת 2023 דורש ממתכנני המטבחים תשומת לב לפרטים הרבה יותר ממה שהיה פה בשנות השישים.כי עכשיו אנו נדרשים לתכנן את המטבח בהתאמה לסלון, לפינת אוכל, למבואה ועוד מקומות סמוכים למטבח. אפשר לומר שאנחנו בתקופה של שפע של חומר מה שמקל את מלאכת העיצוב, לפעמים זה נכון, לפעמים זה פשוט לא!האם המטבח ממשיך את פלטת הצבעים והחומרים של המרחב הציבורי? האם הוא מתנגד לו ויוצר קונטרס ... -
שוויץ ואיטליה במרכז יהוד
5.07.11... בטוח שהרעיון של ראש עיריית יהוד רע כל כך. ואם לתת פתחון פה לאחד הטוקבקים בכתבה: "מה תל אביבי בדיוק בסגנון שהומצא בגרמניה בשנות העשרים-שלושים והועתק לכאן ללא כל הקשר מקומי וללא מחשבה?... אני מוכן להמר שלאותם הכותבים הביקורתיים על האדריכלות הישראלית, אין שום בעיה עם אוכל איטלקי השולט בתל אביב, או עם אופנה איטלקית או עם עיצוב מוצרים איטלקי... כל אלה בסדר מבחינתם. זה גם הולך טוב עם האספרסו. בדירת הבאוהאוס, אלא מה." * התמונה מהדמיות היח"צ לפרויקט -
בדיקות לפני פתיחת עסק חדש ברישוי עסקים תל אביב
8.11.20...פתח עסק הוא מייד היה צריך לסגור אותו – למה? סיפור קשה ואמיתי. מה מוישה שלנו לא בדק ואיך נפלו גיבורים?כשציפה דריפה - פתחה את העסק הגיעה אליה דרישה לשימוש חורג עם תיק תיעוד – הסיפור הזה עלה לה עוד 40,000 ₪ על מזנון אוכל קטן של 15 מטר במרכז תל אביב! איפה ציפה טעתה? ומה היא היתה צריכה לבדוק טרם פתיחת העסק?חבר'ה חשוב מאוד לעשות את הבדיקות הללו לפני פתיחת עסק ולא להקל ראש בשום סעיף.- האם לעסק הקודם היה רישיון עסק? והאם הרשיון הקודם בתוקף? א... -
לחבר את חיפה לים?
21.05.13...מודדות עם אתגר תכנוני מורכב לאין שיעור, מאשר אם היינו מניחים כאילו המטרדים הללו נעלמו באורח פלא".התכנון של מן-שנער לגבי המכשול הבעייתי של מסילת הרכבת כל עוד לא שוקעה מוצג כ "... שני 'מבני גשר' המשמשים בעצמם למסחר, בילוי, שוק אוכל, תרבות ועוד, המגשרים בשלב המיידי מעל המסילה. בעתיד, לכשתשוקע המסילה מתחתם, ימשיכו מבנים אלו לפעול ללא שינוי, בהיותם מגדירים את דפנות כיכר הכניסה הראשית מציר המושבה הגרמנית-הגן הבהאי".לצערי אני חושב שהפתרון לא יספיק. הפתר... -
אחד על אחד - מיקי בר
14.02.17...ני משפחות, זוג הורים ובנם עם אשתו ושני ילדיו. שזה אומר שני סוויטות הורים הכוללות מקלחות מפנקות ומפוארות לכל אחד,חדרי ארונות נוחים וגדולים וחדרי ילדים נוחים. מכיוון שהלקוחות אוהבים לארח הייתה דרישה למטבח נוח ופונקציונלי ופינת אוכל מספיק מרווחת. בשלבים הבאים נאלצתי להתמודד עם טעמים שונים של כל אחד מהדיירים ולהתאים סגנון אחיד שיתאים לכל אחד מדיירי הבית. קיבלתי את השטח ללא חלוקה של מטבח, פ.אוכל וחדר מגורים. חלוקת החדרים לא תאמה לצרכים של הלקוח וכך הת... -
פוצצו את בניין ההסתדרות!
6.10.11...ין כזה הוא מבנה לשימור חייבת להשקל מול הפגיעה ביכולת הפיתוח של העיר. אם פעם הוכרזו מבנים לשימור כשהיו בני 100 שנה ומעלה, הרי שכיום מכריזים עליהם כשהם בני עשרות שנים בלבד. זה מצויין לשמר אבל בסופו של דבר אוכל מקופסת שימורים לא יוצא טעים. לדעתי יש רק דבר אחד ששווה לשמר מכל האזור ומבית ההסתדרות במיוחד - את המערכון של אפריים קישון. לי אישית אין בעיה לשמוע את הבשורה שבו : "בן אדם! הלילה פוצצו את בנין ההסתדרות. בניין הועד הפועל מולנו, פוצצו הלילה." -
אחד על אחד עם יעל יגר
10.05.17...העבודה מתבצעת בצורה הטובה ביותר. אני מקפידה להיות בקשר יומיומי עם הקבלן המבצע והלקוחות עד לסיום הפרויקט. את לקוחותיי אני מלווה משלב התכנון ועד טפיחת הכריות על הספה.ספרי לנו על איזשהו פרויקט יחודי ומעניין שביצעתמטבח ישן ופינת אוכל שלא מסוגלת להכיל את כל המשפחה בארוחת שישי- הם שהביאו את הזוג להחלטה לשפץ. המטרה הייתה ליצור חלל פתוח שניתן יהיה לארח משפחה גדולה עם הרבה נכדים ושניתן יהיה לפתוח שולחן אוכל ל 20 סועדים מבלי להזיז את כל הריהוט בבית. פגשתי ... -
מיתוג עירוני במקום תכנון
31.03.11... כאילו שזה פתרון קסם. אילת, קרית מלאכי ומקומות אחרים פונים לטפל בתדמית שלהם דרך משרדי פרסום ולא דרך תכנון עירוני וזה פשוט מעצבן אותי. קריית מלאכי מנסה לשפר את תדמיתה העצמית בעיני התושבים עצמם דרך הנסיון להפוך אותה ל"עיר האוכל והטעמים". אל המסקנה המבריקה הזו הגיע משרד הפרסום לאחר סקר שמצא שמה שאנשים יודעים על קריית מלאכי הוא "אחוזי פשיעה גבוהים, בעיות תעסוקה, מחסור בתרבות ובידוק ומחסור בשטחים ירוקים". בכדי לשנות את התדמית ינהל את המערכה משרד ה... -
קבוצת "מבנה" משפצת את מתחם "מבנה" מגדלי ת"א
16.08.16...רחב של רשתות שיווק, מזון ואופנה, ביניהן: סופר פארם, יינות ביתן , מקדונלדס , ארומה , בנדורה, סטימצקי , s-wear , תמנון , סולוג , ג'אנגל , חנויות אופנה והלבשה תחתונה , אביזרים , חנויות שירות כגון מספרה , מכוני יופי , מכבסה בתי אוכל כגון קפה גולי, חומוסיה וסושיה. השיפוץ עתיד להסתיים לאחר תקופת החגים וישדרג את חווית הבילוי והקניות בו לנוחה ונעימה במיוחד . אורי אבל, מנהל תחום מרכזים מסחריים בקבוצת "מבנה": "מבנה מתחמי קניות" מסיימת בימים אלו שיפוץ נרחב... -
מוזיאון תל אביב החדש - דברי המבקרים
6.11.11...בכתבה ב"הארץ" כותב כך :"אחר כך, כשקראתי על אירוע הפתיחה בעיתון, הבנתי שזה היה 'מפל האור'. וחשבתי ללכת שוב לאגף החדש של מוזיאון תל אביב ולהביט שוב על מה שעכשיו אני מבין שהיה 'מפל האור'. וחשבתי שכעת, כשברשותי המלים 'מפל האור', אוכל להתייחס להיבטים ה'אוריים' של המפל, או להיבטים ה'מפליים' של האור. מה שיבוא קודם" (...) " זה נגמר ככה: במקום להגיע לציור אחרי שתי דקות של שיטוט ריק ממחשבה; במקום להגיע נקי, רעב, מוכן לאתגר; אתה מגיע לציור אחרי חצי שעה של ב... -
באר בקיבוץ | האדריכלות של מנחם באר - תערוכה
10.07.16...רדי כהנא (בית העמק) וויטוריו קורינלדי (ברור חיל). לקבוצת האדריכלים הזו ניתנה הזדמנות נדירה לממש את חזון התנועה בכל קנה מידה ולכל ייעוד – החל מתכנון כולל של הקיבוץ, דרך תכנון מפעלים, מוסדות חינוך, מתקני ספורט, בתי תרבות וחדרי אוכל, וכלה בבתי החברים.כאדריכל בקיבוץ תכנן באר 15 חדרי אוכל, 9 מועדונים, 11 אולמות מופעים וספורט, 6 בתי ספר, 5 מפעלים, 4 ספריות, 4 בריכות שחייה ועשרות בתי מגורים. מחוץ לקיבוץ הוא תכנן סדרה של מבני ציבור, בהם 6 מבני אקדמיה במכ...