חיפוש - סלט |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19...י בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגוונים החל ממאפים במשקל, לחמים, עוגיות ועוגות אך בסניף זה היה ברור כבר מהיום הראשון שיש לתת דגש גם על כריכים בריאותיים, סלטים וממרחים ייחודיים בצד פיצות ופסטות בטעמים עשירים. האתגר הגדול ביותר בתכנון סניף זה היה המבנה האדריכלי הנתון. חזית ארוכה באורך 10 מטרים ועומק חלל של בסה"כ 5 מטרים. ללא ספק חזית ארוכה היא מתנה, אך הדבר מעיד גם על צמצום ב... -
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18סוג בית העסק – מסעדת דלפק מיקום – בי"ח תל השומר שנת שיפוץ – 2016 שטח – 35 מ"ר סניף שני למותג "פסטה פסטה" נפתח בבית החולים תל השומר כמסעדה דלפקית בפוד קורט משותף עם מסעדות נוספות. המקום מציע סלט בר עשיר ומגוון רחב של פסטות ופיצות הנאפות במקום לעיניי הלקוחות. הדלפק הקדמי כולל מספר עמדות עבודה ותצוגה וכיאה לרוח האיטלקית שמביאות איתן הפסטות והפיצות, המקום כולו משרה אווירה שמחה ומשוחררת. הקירות חופו באריחי קרמיקה שחורים עם רובה לבנה ואריחים ל... -
מורה נבוכים לבחירת שיש למטבח
8.04.18...רים שהם מעשה יד אדם?) שיכולים לקלוע לכל טעם ולכל מטבח, הם אינם חזקים כמו שיש טבעי. במטבח הממוצע זה אולי לא צריך לשנות יותר מדי אם נוקטים באמצעי זהירות בסיסיים אבל אם אתם רגילים להניח סירים חמים על גבי השיש או שאתם קוצצים את הסלט שלכם ללא קרש חיתוך, אבן קיסר ממש לא תתאים לכם ואתם עשויים למצוא את עצמכם עם שיש דהוי ושרוט לאחר כמה חודשים או שנים. בנוסף, אבן קיסר חזקה למדי אך אינה יכולה במקרים רבים לשמש כמשטח צף ללא תמיכה מספקת. לטעמנו אפשר להסתדר ע... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ק מאפשר חיתוך ואריזה של הפיצות היוצאות מהתנור לפני הגשתן. יחידת התנורים כוללת שישה תנורים גדולים ומעל מנדף רחב מתכתי. בצידו האחד נישה למקרר משקאות ובצידו השני משטח הכנת הפיצות הכולל מקרר דלפקי תחתון ומעל משטח קוריאן ויחידת סלטייה לקירור התוספות השונות. מעל דלפק ההכנות נפתח חלון רחב עם מדפי נירוסטה להוצאת הבצק שנפתח במטבח לפני שמתווספות לו התוספות השונות בדלפק ההכנות. דלפק הקופה פונה למסדרון הכניסה ומאפשר תנועת שליחים ולקוחות המעוניינים בשירות ... -
עיצוב פנים - פסטה פסטה
28.02.16...ריחים שחורים בפריסת פסים רוחביים להרחבה ויזואלית של החלל. המנדף המתכתי הגדול הממוקם במרכז הקיר יוצר הפרדה בין הדלפקים השונים. בצידו השני של המנדף נתלה תפריט קיר צבעוני בסגנון לוח וגיר. דלפק ההגשה הארוך מציע ללקוחות ויטרינה לסלטים לבחירה, עמדת הכנת פסטות ושלל תוספות וירקות המהווים את נקודות הצבע העיקריות בחלל. המשטח העליון עשוי שיש שחור וחזית הדלפק חופתה בעץ אלון מחורץ בצורה אופקית. בקצה הדלפק נמצאת עמדת הקופה והמגשים. בחלל ההסעדה, בצד קיר הבטון... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16...נקציונאליות של החלל ולהתאים את דלפקי ההגשה לתפריט החדש המציע מגוון רחב יותר של מנות לקהלים שונים. הפרדנו בין העמדה הבשרית והרחבנו אותה בהתאם תוך שילוב שתי עמדות קופה ומקרר שתיה קלה. צמוד לעמדה הבשרית תכננו עמדת פסטה בר ועמדת סלט בר בשילוב מקרר כריכים. צמוד לזו מיקמנו עמדת קופה ועמדת קפה וחטיפים. את עמדות ההגשה מיקמנו צמוד ככל הניתן לשני הקירות העיקריים בחלל תוך גישה נוחה של העובדים למטבח להוצאת מנות. במרכז חלל ההסעדה מיקמנו מספר מצומצם יותר של ש... -
סימפוזיון נוכחות נשית באדריכלות
1.02.12...מנטן עוסקת באדריכלות חוץ, פנים, נוף ועיצוב רהיטים. ב-1989, סיימה מנטן את לימודי הארכיטקטורה מפאי דיפנביק שבבלגיה.מ-1989 עד 1995, שימשה כאדריכלית בכמה משרדי ארכיטקטורה.ב-2009, הקימה מנטן סטודיו משלה בשם “Karla Menten bvba“ בהאסלט, בלגיה, אך לעיתים קרובות עבודותיה לוקחות אותה מחוץ לבלגיה. קרלה מציעה את כישרונה למבנים פרטיים ומסחריים כבר שנים ורבים מהפרויקטים שלה זכו לסיקור במגזינים החשובים ביותר באירופה לעיצוב ולארכיטקטורה. 15:00- 15.30 אדר' כרמל... -
מה זה עיצוב פנים ישראלי
27.02.11כתבה לא שיגרתית לטעמי פורסמה בבנין ודיור לאחרונה תחת הכותרת "שניצל-פירה-סלט". בכתבה מציג דקל גודוביץ עיצוב פנים נטול קונספט, כזה המהווה לדעתו "ארוחת טעימות אנטרופולוגית שתבהיר לנו פעם אחת ולתמיד מהו הטעם הישראלי." הבית המוצג בכתבה אינו כזה שמצטלם לזורנלים בדרך כלל. הוא תוכנן על ידי האדריכל אריה פרייברגר ועיצוב הפנים נעשה על ידי המעצב יענקל'ה צנקר שגם מרואיין בכתבה עצמה. גודוביץ מנתח אותו לפי סעיפים ומפרט - כניסה ותנועה: כניסה מרשימה מהמרכז, ש... -
מחירון
26.04.18שלום, מצורף מחירון עבור עבודות תכנון שונות. תכנון קונסטרוקציה - עריכת תוכניות לפי חישוב סטטי (גם סייסמי אם יש צורך) עריכת תוכנית אינסטלציה - הגשה סניטרית לפי דרישות הרשות והל"ת. כתב כמויות לפרויקטים שונים. חישובי כמויות מפורטים עבור סעיפים שבכתב הכמויות. עריכת רשימת ברזל זיון להזמנה לפי תוכניות. -
הסוגים השונים של מקררים תעשייתיים למסעדות
10.11.15...ופה או הגשה עצמית. מעדניות מאפשרות תצוגה נוחה של פריטי המזון, כמו גם נגישות עבור קהל הלקוחות. מעדניות יכולות להגיע בדגמים שההבדלים ביניהם הם בגודל ובמידות. מעדניות משמשות לתצוגת נקניקים, גבינות, דגים מעושנים וכמובן פירות וסלטים. במסעדות משתמשים במעדניות עם יחידת מנוע פנימי, בקרת שליטה דיגיטלית ונוחה, שיטת קירור מאולץ ותאורה פנימית מחמיאה. ב. מקפיאי אמבטיה - אלו מקררים תעשייתיים שמיועדים למטבח של מסעדות, בתי מלון ורשתות גדולות של בתי קפה א... -
שדרוג הבית בקלות ובזול
28.07.11...ם 'ואוו'. הבעיה היא שבחיים שלנו אנחנו נוטים לצבור יותר מידי חפצים ממה שבאמת הבית שלנו מסוגל להכיל,אנו קונים מה שהעין שלנו אהבה מבלי לתכנן האם זה מתאים לחלל ולאווירה שלי בחדר לו הם מיועדים בבית,ולא פעם אנו מוצאים את עצמנו עם סלט שלם של פריטים חסרי אישיות. חייבים לזכור שהבית שלנו לא מוזיאון שמכיל בתוכו אלמנטים לשימור. כשאנחנו יוצאים לשופינג, בכדי לשדרג את הלוק של הבית, אנו מגלים שהמחירים יקרים, המבחר מבלבל, ולא יודעים מאיפה להתחיל... אז איך ... -
חנות אוכל - סלטיה
30.10.22סלטיה, דלפק אוכל מהיר עם שקעים להכנסת מתבלים ותוספות מבט על -
סלטיה כפולה
23.03.21סלטיה כפולה 60/130 למטבח, עסק, סלטיה מקוררת -
ציוד מסעדה - מקררים, סטנדים, מתקני הגשה ועוד
7.03.12ציוד מסעדה או חדר אוכל. מקרר, סטנד הגשה, עגלות הגשה, מתקני בן-מארי, עגלת סלט וכדומה. בקובץ קיימים הרבה יותר בלוקים / סימבולים מאשר מופיעים בתמונה.







