מה השטח שצריך לחלון במרחב מוגן מוסדי?
פורום אדריכלות תכנון ובניה - ארכיטקטורה
בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום
תנאי השימוש בפורום
חיבור גג בחיפוי לוחות אלומיניום לקיר מסך
11.12 (10:15)
אשמח לקבל פרט/הסבר איך מרכיבים גג שמחופה בלוחות אלומיניום וכן איך מחברים את זה לקיר מסך
מדרגות בטון מרחפות על קורת פלדה
8.12 (08:38)
מדרגות
8.12 (10:15)
מדרגות יפות מאוד! את צריכה שרות של מהנדס בנין, שיתכנן מבחינה הנדסית, ישרטט ויפקח על העבודה.
היי לגבי המדרגות
13.03 (11:48)
מדרגות בטון מרחפות הן פתרון אדריכלי ייחודי שדורש תכנון הנדסי מדויק. במקרה של מדרגות עם קורת פלדה ומעקה זכוכית שעובר בתוך המדרגה, יש כמה שיטות ביצוע שיכולות להשתנות בהתאם לתכנון ולחומרים שבהם משתמשים.
אני לא יכול להמליץ על בעל מקצוע ספציפי, אבל יש מאמר מעניין בנושא שמפרט על תהליך התכנון והביצוע של מדרגות בטון מרחפות, שיכול לתת לך כיוון והבנה רחבה יותר. אולי תמצא בו מידע שיעזור לך להבין את הפרטים הטכניים ולדעת למה לשים לב כשאתה מחפש אנשי מקצוע.
miproject....%92%d7%94/
אני לא יכול להמליץ על בעל מקצוע ספציפי, אבל יש מאמר מעניין בנושא שמפרט על תהליך התכנון והביצוע של מדרגות בטון מרחפות, שיכול לתת לך כיוון והבנה רחבה יותר. אולי תמצא בו מידע שיעזור לך להבין את הפרטים הטכניים ולדעת למה לשים לב כשאתה מחפש אנשי מקצוע.
miproject....%92%d7%94/
ההמלצה שלך, moti, יפה מאוד...
13.03 (18:33)
אלא שמבחינה קונסטרוקטיבית הן שונות לגמרי. שלך הן זיזיות מחוברות לקיר ואילו של נועה הן מונחות על קורה מרכזית הנתמכת בין תקרה לפודסט. המדרגות עצמן כנראה טרומיות (מוכנות מראש).
אין ספק ששתי הצורות חגיגה לעיניים!
אין ספק ששתי הצורות חגיגה לעיניים!
דרוש/ה אדריכל/ית או הנדסאי/ת אדריכלות למשרד בוטיק
3.12 (00:09)
תיאור המשרה
משרד בוטיק המתמחה בתכנון אדריכלי ועיצוב פנים באיכות גבוהה
מחפש אדריכל/ית להצטרף לצוות שלנו ????
אם את/ה:
???? אדריכל/ית או הנדסאי/ית אדריכלות.
????+3 שנות ניסיון במשרד פעיל כולל ניסיון בניהול והובלת פרויקטים.
✨בואי/י והצטרף/י אלינו ✨
למה כדאי לעבוד איתנו ‼️
????משרד מהמם, אוירה כייפית ואנרגיות טובות
????משרד שנותן מקום לביטוי אישי ויצירתי
????משרד עם סטנדרטים גבוהים של מקצועניות, ניסיון ויחס אישי
????חשיבה מודרנית,תשוקה לעיצוב, עיצובים חמים ומלהיבים.
⏰ משרה מלאה
???? רמת השרון
דרישות תפקיד
❤️ראש גדול
❤️יצירתיות ותשוקה למקצוע
❤️אהבה לירידה לפרטים ויסודיות
❤️יחסי אנוש מעולים
❤️שחקן קבוצתי עם נשמה גדולה ועבודת צוות
להגשת מועמדות:
app.civi.c...5&src=9090
משרד בוטיק המתמחה בתכנון אדריכלי ועיצוב פנים באיכות גבוהה
מחפש אדריכל/ית להצטרף לצוות שלנו ????
אם את/ה:
???? אדריכל/ית או הנדסאי/ית אדריכלות.
????+3 שנות ניסיון במשרד פעיל כולל ניסיון בניהול והובלת פרויקטים.
✨בואי/י והצטרף/י אלינו ✨
למה כדאי לעבוד איתנו ‼️
????משרד מהמם, אוירה כייפית ואנרגיות טובות
????משרד שנותן מקום לביטוי אישי ויצירתי
????משרד עם סטנדרטים גבוהים של מקצועניות, ניסיון ויחס אישי
????חשיבה מודרנית,תשוקה לעיצוב, עיצובים חמים ומלהיבים.
⏰ משרה מלאה
???? רמת השרון
דרישות תפקיד
❤️ראש גדול
❤️יצירתיות ותשוקה למקצוע
❤️אהבה לירידה לפרטים ויסודיות
❤️יחסי אנוש מעולים
❤️שחקן קבוצתי עם נשמה גדולה ועבודת צוות
להגשת מועמדות:
app.civi.c...5&src=9090
צריכה עזרה
22.10 (08:40)
היי מחפשת אדריכל/ת ומעצב/ת פנים שצריכים לעשות סטאז' הדירה שלי בהליך סיום של תמא וחייבת עזרה באים לשפץ את הדירה שבירה של קירות וכו' אשמח לכל עזרה.
אתם רוצים לחסוך אבל הולכים לשלם ביוקר
28.10 (13:57)
גם אני הייתי צעיר. יש נקודות ש"צעיר" או "צעירה" לא ישימו לב אליו (אולי תיפלו על תותח על אבל אולי תיפלו ותתרסקו (למשל: התעלמות מעמוד פגיעה בעמוד או קיר תומך, התעלמות או סעיף שעלותו משמעותית בשיפוץ), פגיעה בתשתית משותפת, /שינוע וכו'.
באם לשפץ- תשאלו את עצמכם. האם אתם זקוקים לשיפוץ. תבינו אם הבמבנה הבית עונה על הצורך שלכם או שנדרשות התאמות ואם כן- מה הן?.
באם לשפץ- תשאלו את עצמכם. האם אתם זקוקים לשיפוץ. תבינו אם הבמבנה הבית עונה על הצורך שלכם או שנדרשות התאמות ואם כן- מה הן?.
אתגר בקווי בניין (רוצה להשתמש בהקלת 30% מקו בניין
7.10 (14:13)
מה זה ע.כ א
16.09 (16:46)
מה הפירוש של ע כ.א. קיבלתי תכנית של קומה בבניין חדש ויש בלובי הקומתי מין חלל שרשום עליו ע.כ.א .
מהזה ?
מהזה ?
חדר רחצה תקני
27.08 (12:49)
האם יש חובת ירידה במפלס הריצוף של חדר הרחצה ביחס למישור הדירה כדי שיחשב לתקני?
ריציף חדר רחצה
27.08 (18:11)
נכון, יש לתכנן ריצוף חדר רחצה 1 ס"מ מתחת לריצוף הכללי. אבל...
במקרה שהכניסה אליו מחדר אשר מעל הריצוף שלו שב-0.00 יבוא פרקט (לרוב מקרה של חדר שינה), אפשר להשאיר את חדר הרחצה ב-0.00 כי במצב הסופי תהיה קפיצה בין הפרקט לח' רחצה.
במקרה שהכניסה אליו מחדר אשר מעל הריצוף שלו שב-0.00 יבוא פרקט (לרוב מקרה של חדר שינה), אפשר להשאיר את חדר הרחצה ב-0.00 כי במצב הסופי תהיה קפיצה בין הפרקט לח' רחצה.
שינוי סוג חלונות בדירת גן
23.08 (18:57)
היי, אנחנו עוברים לדירת גן בבניין ומעוניינים להחליף את החלונות לחלונות צרפתיים, מבלי לשנות את גודל הפתחים. האם זה נחשב שינוי חזות שמצריך היתר? האם יש פסיקה בנושא? בפועל קשה לראות איך שינוי חלונות חבויים בדירת גן מהווים ""פגיעה ברכוש המשותף."
אדריכל אחד איתו שוחחתי טען שכל עוד אני לא משנה את גודל הפתחים או את מיקומם, אז אין שום בעיה. אשמח לדעה נוספת.
תודה,
בן
אדריכל אחד איתו שוחחתי טען שכל עוד אני לא משנה את גודל הפתחים או את מיקומם, אז אין שום בעיה. אשמח לדעה נוספת.
תודה,
בן
גובה גדר
11.08 (20:50)
היי,
לפי המועצה הגדר יכולה להיות עד 1.6 מטר. בפועל קיבלנו טופס 4 עם גדר של 1.7 מטר שהקבלן שם. אני רוצה להחליף אותה ומבחינתי שתהיה כמה שיותר גבוהה. האם אפשר להגיד שהמדידה של ה 1.6 היא מתוך החצר ולא מהמדרכה?
האדמה בגינה גבוהה ביחס למדרכה.
תודה
לפי המועצה הגדר יכולה להיות עד 1.6 מטר. בפועל קיבלנו טופס 4 עם גדר של 1.7 מטר שהקבלן שם. אני רוצה להחליף אותה ומבחינתי שתהיה כמה שיותר גבוהה. האם אפשר להגיד שהמדידה של ה 1.6 היא מתוך החצר ולא מהמדרכה?
האדמה בגינה גבוהה ביחס למדרכה.
תודה
תכנון וילה מ 0
11.08 (13:31)
היי
התבקשתי לשפץ וילה 2 קומות מ 0
כרגע אני לא ממש עוסקת בתכנון וכן למדתי ואני הנדסאית אדריכלות אבל עובדת כבודקת רישוי
אני ממש רוצה הכוונה איך להתחיל וממה להתחיל אם יש לכם ידע קצת לכוון אותי אשמח
התבקשתי לשפץ וילה 2 קומות מ 0
כרגע אני לא ממש עוסקת בתכנון וכן למדתי ואני הנדסאית אדריכלות אבל עובדת כבודקת רישוי
אני ממש רוצה הכוונה איך להתחיל וממה להתחיל אם יש לכם ידע קצת לכוון אותי אשמח
עצה
11.08 (17:39)
לדעתי, כדאי לך מאוד למצוא שותף בעל ניסיון עבור העבודה הזאת ואולי גם להמשך.
אולי במסגרת עבודתך הכרת מישהו מתאים.
בהצלחה!
אולי במסגרת עבודתך הכרת מישהו מתאים.
בהצלחה!
באיזה אזורים את מעוניינת לעבוד?
27.08 (09:26)
באיזה אזורים את מעוניינת לעבוד?
שירותים במקלט ציבורי
10.08 (10:43)
אני מתגורר בישוב קטן בגוש עציון.
אין ממ"דים בבתים, ובמקרה חירום יש בקרבת ביתי מקלט תת"ק ציבורי.
במקלט אין שירותים.
הרבש"צ טוען כי לפי הנחיות פיקוד העורף אין חובה להתקין שם שירותים.
האם זה נכון?
אין ממ"דים בבתים, ובמקרה חירום יש בקרבת ביתי מקלט תת"ק ציבורי.
במקלט אין שירותים.
הרבש"צ טוען כי לפי הנחיות פיקוד העורף אין חובה להתקין שם שירותים.
האם זה נכון?
פרט ריצוף דק טיק במקלחת הורים שיוצא אל מקלחץ חוץ
5.08 (11:26)
אני מחפשת פרט המראה ריצוף דק טיק בורמזי היוצא ממקלחת הורים אל מקלחת חוץ שבינהן יש דלת.
אני רוצה לייצר ניקוז לשתי המקלחות מתחת לדק אבל שתהיה הפרדה בבניה ואיטום בטווח הדלת המפרידה.
אני רוצה לייצר ניקוז לשתי המקלחות מתחת לדק אבל שתהיה הפרדה בבניה ואיטום בטווח הדלת המפרידה.
אתה "מחפש", אבל זה לא פרט זמין שבנמצא,
8.08 (10:55)
אני לא בעד ההמצאה הזאת. חשוב יותר שתהיה אטימות בבית ומניעת כניסת גשם מתחת לדלת. ממליץ על הפרדה.
פרט איטום מעקה גג
4.08 (12:18)
פרט איטום גג
4.08 (19:02)
לא צריך ללכת רחוק! כאן באתר ישנם פרטים למעקות וגגות דומים. זה יוכל לעזור לך להבין את השכבות השונות שבפרט שלך.
www.saf.co...%D7%94&s=1
בקשר למסטיק: אחד מנקודות התורפה בגג עם יריעות הם הקצבות, זהו המקום שהמים יכולים להיכנס אליו. על כן, את השוליים של היריעות מעלים למעלה ואפילו מוסיפים פס של יריעה נוספת וכל זה מהדקים למעקה על ידי פס של אלומיניום. בסוף כדי לאטום את כל זה מוסיפים "מסטיק" שאוטם סופית.
על פי השרטוט שלך המסטיק הוא רק במקום זה. אם רוצים להיות מאוד קפדניים, ניתן לשים מסטיק גם על ראשי הברגים שמחזיקים את פס האלומיניום.
www.saf.co...%D7%94&s=1
בקשר למסטיק: אחד מנקודות התורפה בגג עם יריעות הם הקצבות, זהו המקום שהמים יכולים להיכנס אליו. על כן, את השוליים של היריעות מעלים למעלה ואפילו מוסיפים פס של יריעה נוספת וכל זה מהדקים למעקה על ידי פס של אלומיניום. בסוף כדי לאטום את כל זה מוסיפים "מסטיק" שאוטם סופית.
על פי השרטוט שלך המסטיק הוא רק במקום זה. אם רוצים להיות מאוד קפדניים, ניתן לשים מסטיק גם על ראשי הברגים שמחזיקים את פס האלומיניום.
...המשך
4.08 (19:21)
יתכן ששאלתך מכוונת ל"מסטיקיר" אותו מורחים על המעקה למעלה כדי למנוע הריסת המעקה בגשם. יתכן שהוא *דומה* בהרכבו ל"מסטיק" השני אך צמיגותו שונה.
שבירת קירות בדירה ישנה
3.08 (21:48)
שלום, מצורפת תוכנית בניין של דירה בבניין משנות ה 60. אנחנו מעוניינים לשבור את הקיר שנמצא בשמאל המטבח (ימין לדלת הכניסה), להוריד בוידעם שהיציאה שלו מעל המטבח ומגיע עד המקלחת, ושבירת נקודה בקיר שיוצא מתוך המקלחת לסלון (זו מקלחת שהייתה פעם והיום היא נישה מיותרת - הרעיון הוא לפתוח אותה לסלון. איך ניתן בזהירות לדעת מהתוכנית אם ניתן לשבור וכמה?
תןדה
תןדה

הריסת קירות
4.08 (07:23)
לא בדיוק ברורה לי הגדרת הקירות להריסה (סימון בתכנית היה ברור יותר).
עקרונית על פי הנתונים שלך והתכנית, ואם הבנייה אינה טרומית, כל קיר שהוא בעובי 8-12 ס"מ ניתן להריסה. להתחיל בהריסת הבוידם (בקטעים!) ורק אחריו הקירות.
חשוב! בתוכנית רואים עמוד (יכול להיות שהוא לא בגודל המשורטט) אין לגעת בו, הוא יישאר!
צינורות ביוב אנכיים שעולים למעלה אין להרוס!
בהצלחה!
עקרונית על פי הנתונים שלך והתכנית, ואם הבנייה אינה טרומית, כל קיר שהוא בעובי 8-12 ס"מ ניתן להריסה. להתחיל בהריסת הבוידם (בקטעים!) ורק אחריו הקירות.
חשוב! בתוכנית רואים עמוד (יכול להיות שהוא לא בגודל המשורטט) אין לגעת בו, הוא יישאר!
צינורות ביוב אנכיים שעולים למעלה אין להרוס!
בהצלחה!
מצרף את הסימונים, היכן שבכוונתי לשבור
9.08 (17:13)
הריסות
9.08 (20:05)
מה שסימנת הם קירות של 7 ס"מ ניתנות להריסה *אבל*, שים לב אולי יש בליטה/התרחבות למעלה (קורה) לאורך הקו הצהוב שסימנתי! לבדוק משני צדי הקיר. אם יש, להרוס רק עד אליו.
בנוסף אם במקום של העיגול האדום שסימנתי יש דלת, יש להרוס גם מעליו.
בקשר להריסת הבוידם, זה חייב להיעשות בצורה מקצועית, עם ידע ומכשור ולא סתם עם פטיש כבד!
לא שלחת איפה הבוידם, אני ממליצה להרוס את כולו.
למרות כל מה שכתבתי, אני ממליצה לא לעשות שיפוץ בלי ליווי מקצועי! רצוי מאוד שיגיע קונסטרוקטור ויראה, ושלמשפץ יהיו תכניות מפורטות למניעת אי הבנות והוצאות מיותרות. החיסכון כאן יכול לעלות ביוקר! צינור אנכי לא רואים מכאן :-), יכול להיות באזור האמבטיה (אולי אפילו על קיר הבניין מבחוץ). אינסטלטור יכול לדעת זאת וגם כל מתכנן שתזמין.
בהצלחה!
בנוסף אם במקום של העיגול האדום שסימנתי יש דלת, יש להרוס גם מעליו.
בקשר להריסת הבוידם, זה חייב להיעשות בצורה מקצועית, עם ידע ומכשור ולא סתם עם פטיש כבד!
לא שלחת איפה הבוידם, אני ממליצה להרוס את כולו.
למרות כל מה שכתבתי, אני ממליצה לא לעשות שיפוץ בלי ליווי מקצועי! רצוי מאוד שיגיע קונסטרוקטור ויראה, ושלמשפץ יהיו תכניות מפורטות למניעת אי הבנות והוצאות מיותרות. החיסכון כאן יכול לעלות ביוקר! צינור אנכי לא רואים מכאן :-), יכול להיות באזור האמבטיה (אולי אפילו על קיר הבניין מבחוץ). אינסטלטור יכול לדעת זאת וגם כל מתכנן שתזמין.
בהצלחה!

כתב כמויות או תכנית לתוספת כיתה לבית ספר קיים?
30.07 (17:15)
אם מישהו תכנן או שרטט תוספת כיתות לבית ספר קיים וכן כתב כמיות לביה"ס? תודה מראש
אביגיל
אולי המאמר הזה יכול לשפך אור על מה ששאלת.
1.01 (11:33)
miproject....?רוצי/
יש שם כל מיני טיפי ודרבים שצריך לקחת בחשבון כשאר ניגשים לעבודה כזו מסחרית/מוסדית
יש שם כל מיני טיפי ודרבים שצריך לקחת בחשבון כשאר ניגשים לעבודה כזו מסחרית/מוסדית
סיוע בשרטוט
28.07 (20:05)
היי זקוקה לסיוע בשירטוט לפרוייקט גמר אדריכלות.
נא לפנות לטלפון 0524848548 טלי
נא לפנות לטלפון 0524848548 טלי
מיקי קום - מחשבים וגיימינג
25.07 (11:03)
מיקי קום היא חנות מובילה בתחום המחשבים והטכנולוגיה, המתחייבת למקצועיות ואמינות גבוהה. אנו מציעים מגוון רחב של מוצרים כגון:
מחשבים נייחים למכירה, מחשבים ניידים למכירה, מוצרי גיימינג, כלב רובוטי, מדפסת תלת מימד למכירה, מדפסת תלת מימד ביתית, מדפסת תלת מימד מקצועית, ציוד היקפי למחשבים וגאדג'טים אלקטרוניים.
צוותנו מתמחה גם בפיתוח מוצרים, ייעוץ ותכנון טכנולוגי, והגדרת רשתות, תוך הקפדה על פתרונות מותאמים אישית. אנחנו גאים בשירות המקצועי והאישי שלנו, וביכולתנו לספק את הפתרונות הטובים ביותר עבור כל לקוח. בואו לבקר אותנו ותיהנו ממוצרים איכותיים ושירות בלתי מתפשר.
לרכישה היכנסו לאתר>>
mikicom.co.il/
מחשבים נייחים למכירה, מחשבים ניידים למכירה, מוצרי גיימינג, כלב רובוטי, מדפסת תלת מימד למכירה, מדפסת תלת מימד ביתית, מדפסת תלת מימד מקצועית, ציוד היקפי למחשבים וגאדג'טים אלקטרוניים.
צוותנו מתמחה גם בפיתוח מוצרים, ייעוץ ותכנון טכנולוגי, והגדרת רשתות, תוך הקפדה על פתרונות מותאמים אישית. אנחנו גאים בשירות המקצועי והאישי שלנו, וביכולתנו לספק את הפתרונות הטובים ביותר עבור כל לקוח. בואו לבקר אותנו ותיהנו ממוצרים איכותיים ושירות בלתי מתפשר.
לרכישה היכנסו לאתר>>
mikicom.co.il/

אליה ארונות אמבטיה בעיצוב אישי
17.07 (09:33)
גלו את הקסם של חדר האמבטיה שלכם עם חברת אליה - יוצרי חלומות באמבטיה שלכם!
האם חלמתם על חדר אמבטיה שהוא יצירת אמנות? מקום שמשלב יופי, פונקציונליות ואיכות ללא פשרות? הגיע הזמן להגשים את החלום!
חברת אליה מביאה לכם את פסגת האומנות בעיצוב ארונות אמבטיה ומציעה לבחירתכם מגוון מוצרים באתר לרכישות און ליין כמו:
ארונות אמבטיה, כיורים מונחים, כיורים אינטגרליים, ארונות שירות, ברזים לאמבטיה, מראות לאמבטיה, ארון אמבטיה, ארונות אמבטיה יוקרתיים, ארונות מעוצבים, ארונות אמבטיה בהתאמה אישית ועוד.
אז למה להתפשר על ארון אמבטיה רגיל כשאתם יכולים ליהנות מיצירת אמנות פונקציונלית?
היכנסו לאתר >>
eliya-design.co.il/
האם חלמתם על חדר אמבטיה שהוא יצירת אמנות? מקום שמשלב יופי, פונקציונליות ואיכות ללא פשרות? הגיע הזמן להגשים את החלום!
חברת אליה מביאה לכם את פסגת האומנות בעיצוב ארונות אמבטיה ומציעה לבחירתכם מגוון מוצרים באתר לרכישות און ליין כמו:
ארונות אמבטיה, כיורים מונחים, כיורים אינטגרליים, ארונות שירות, ברזים לאמבטיה, מראות לאמבטיה, ארון אמבטיה, ארונות אמבטיה יוקרתיים, ארונות מעוצבים, ארונות אמבטיה בהתאמה אישית ועוד.
אז למה להתפשר על ארון אמבטיה רגיל כשאתם יכולים ליהנות מיצירת אמנות פונקציונלית?
היכנסו לאתר >>
eliya-design.co.il/

גלו את הקסם של חדר האמבטיה שלכם עם חברת אליה - יוצרי חלומות באמבטיה שלכם!
שאלה על חניות
7.07 (15:27)
מה מידות גודל חניה הנדרש כשהמעבר אליה הוא רק 5 מטר?
חנייה (חניות?)
8.07 (22:16)
השאלה לא ממוקדת, חסרים פרמטרים רבים וגם לא ברור איפה ואיך ה"מעבר" ביחס אליו.
שרטוט יכול לעזור.
שרטוט יכול לעזור.
צנרת סינון ואיוורור בחדר מחוזק
30.06 (23:49)
שלום רב. אני מחפשת תקנות לצינורות איוורור וסינון בחדר מחוזק.
בקובץ 2121 מצאתי רק שיש להתקין מערכת סינון ואיוורור כנדרש בתקנות..
אשמח להפניות. תודה רבה.
בקובץ 2121 מצאתי רק שיש להתקין מערכת סינון ואיוורור כנדרש בתקנות..
אשמח להפניות. תודה רבה.
תחיקת הבנייה מהדורה 18
5.06 (12:40)
מתקן עומר בממ"ד
27.05 (13:28)
שלום. האם קבלן מחוייב לשים מתקן עומר בממ"ד ,אם בחוזה של הדייר יש הכנות למיני מרכזי בלבד?
מתקן עומר למ.א
29.05 (19:02)
לדעתי מבחינת הבנייה רצוי מאוד כי זה נכנס ליציקה. מבחינת תשלום, אני לא בטוחה שהוא מחויב כי ישנם פתרונות אחרים לפני שזה נכנס לשוק (בכל מקרה חייב לספק לפחות פתח סטנדרטי עם אפשרות סגירה) תלוי גם מה יש בחוזה/תכנית.
ד"א מתקן עומר או דומה לו עבור אב"ך הוא מחויב.
ד"א מתקן עומר או דומה לו עבור אב"ך הוא מחויב.
רעיונות לפרויקט גמר דחוף!
9.05 (20:07)
אני אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי פרויקטים לדוג/מחקרים לפני פרויקט, לפרויקט גמר במכללה.
תודה רבה מראש!!!
תודה רבה מראש!!!
רווח בין גרמי מדרגות
8.05 (12:23)
האם יש רווח מינימלי שצריך להיות בין שתי גרמי מדרגות?
הודיה
עקבו אחר פורום אדריכלות תכנון ובניה - ארכיטקטורה
RSS